KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Yönetici biz merkezli olmalıdır

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2.dönem kapsamında Kiğı ve Adaklı ilçelerinde görev yapan okul müdürü ve öğretmenlerle değerlendirme toplantısı yaptı.

Yönetici biz merkezli olmalıdır
17 ŞUBAT 2015 SALI 05:30
0
1556
0
AA aa

Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Seven, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Adaklı ve Kiğı'da okul ve görevli öğretmenlerin katıldığı toplantıda konuşan Sarı: “1. Dönemi sizlerin de büyük özveri ve gayretleri ile geride bıraktık. Okullarımızın ve kurumlarımızın fiziki yapılarını iyileştirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok çaba harcadık ve hamdolsun büyük bir bölümünü tamamladık. Yine okullarımızın bakım onarım yönünden alımlar yaparak yöneticilerimizin yükünü azaltmış bulunmaktayız. Bakanlığımız tarafından gönderilen Tüketime yönelik mal ve malzemeler alınarak sıkıntılar giderilmeye çalışılmıştır. Okul ve kurumlarımızda yönetici olarak çalışan arkadaşlarımızın görevleri çok ağır ve özveri gerektirmektedir. Müdür ve müdür yardımcılarımıza göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başarının artması için yönetici ve öğretmenlerin ileriye dönük, hoşgörülü ve özverili olması gerektiğini vurgulayan Sarı: “Bunun sonucunda da okulumuzun, öğretmenimizin ve öğrencilerimizin başarılarında artışlar olacağı kanaatindeyim. Yöneticilik görevini yapanlar en başta mevzuatları bilmelidirler ve araştırmacı olmalıdırlar. Yöneticilerin personelinin yaptığı görevlere göre değerlendirme yapmaları gerekir. Küçümseme duygularının olmaması gereklidir. İyi birer dinleyici olmaları ve lider olmalıdırlar. Okullarımızda ileriye dönük projelerin uygulamaya geçirilmesi için çalışmalara başlanılmalıdır. Yöneticiler sorun üretici değil sorun çözen olmalı ve başarısızlığı personele başarıyı kendine mal etmemelidir” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
16:19
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Başkentte modern yaşam, estetik mimari ve yüksek yatırım değerini bir araya getiren Ataşehir Ankara Projesi, Ankara'nın parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor.
20.05.2025
14:56
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Bingöl Orman Spor Hentbol Takımı, Antalya'da katıldığı Türkiye Finallerinde rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
20.05.2025
14:43
Bingöl`de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
20.05.2025
14:21
Bingöl`de yeşil dönüşüm!
Bingöl'de yeşil dönüşüm!
Budancamak: 'SoGreen Projesi ile bölgemizde çevreye duyarlı, dirençli ve kapsayıcı bir ekonomik yapının temellerini atıyoruz. Kadınların ve gençlerin bu sürece liderlik etmelerini sağlayacak mekanizmalar oluşturuyoruz. Yeşil dönüşüm sadece çevre politikası değil, aynı zamanda sosyal adaletin ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir' dedi.
20.05.2025
14:02
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
İktidar, meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için hal yasasını yeniliyor. Yeni taslağa göre üreticiye vergi muafiyeti sağlanacak. Kooperatiflere hallerde yüzde 75 indirim yapılacak. Marketlere ise doğrudan üreticiden mal alma şartı getiriliyor. Bu şart ile aracı devreden çıkacak ve meyve sebze daha ucuza gelecek.
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın