KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Yücel, Köy Yaşam Merkezlerini inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Milli Eğitim Bakanlığı'nın kullanılmayan köy okulu binalarının, 'Köy Yaşam Merkezi' projesi kapsamında bakım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Yücel, Köy Yaşam Merkezlerini inceledi
19 TEMMUZ 2022 SALI 16:41
7
2131
4
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, kullanılmayan köy okulu binaları, köy yaşam merkezleri projesi kapsamında bakım ve onarım çalışmaları devam eden Yaygınçayır köyü İlkokulunu ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Proje çerçevesinde kullanılmayan köy okulu binaları, ihtiyaçlar doğrultusunda anaokulu, ilkokul, kurs merkezi, kütüphane, matematik, doğa, bilim ve tasarım gibi farklı alanda hizmet veren atölyelerle gençlik kampları gibi eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanlara dönüştürülüyor.

Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel: “Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda müdürlük olarak kullanılmayan köy okulu binalarımızın tespitini yaparak gerekli çalışmaları başlattık. Bu bağlamda Köy Yaşam Merkezi projesi kapsamında bugün bakım ve onarım çalışmaları devam eden Merkez Yaygınçayır köyümüzde incelemelerde bulunduk. Bakım ve onarım çalışmaları bittikten sonra okulumuz öğrenci ve köy halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94080)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 05:55
Çayağzı ilkokulu her tarafı dökülüyor çeşmelerden sürekli su akıyor bura da değerlendirilmesi ricasıyla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94078)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 04:16
Müdür bey geldiği günden beri köy okullarına hayat olmaya devam ediyor.İlimize çok kısa sürede adapte olması ise takdire şayan. Tebrikler...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94071)
20 Temmuz 2022 Çarşamba 01:25
Bingöl'de biraz da bezelye yetiştirin. Bezelye faydalı bitki ve sebze okullarda akıllı tarım dersi de olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94055)
19 Temmuz 2022 Salı 23:00
İyide projenin vizyonuna hasıl olan kaç idareci var bu diyarlarda
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın