KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Yukarı köprü trafiğe açıldı

Yolda oluşan tahribatlardan dolayı trafiğe kapatılarak yeniden asfaltlanan Abdullah Bazencir Köprüsü trafiğe açıldı.

Yukarı köprü trafiğe açıldı
18 ARALIK 2017 PAZARTESİ 22:15
3
3976
3
AA aa

Bingöl Belediyesinin girişimleri sonucu AFAD'tan alınan ödenekle ihale edilip, yapımı tamamlanarak ulaşıma açılan ancak asfaltta oluşan tahribatlardan dolayı geçici kabulü yapılmayan Abdullah Bazencir Köprüsü ve köprüye giden yol yeniden asfaltlandı.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, 71 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe sahip çift yönlü, yaya geçitli Abdullah Bazencir Köprüsü ile köprüye giden yol ve Aşağı Çarşı'dan bağlantı sağlayan tali yoldaki asfalt çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada; “13 Nisan 2017 tarihinde yaşanan sel felaketi sonucu çökerek kullanılamaz hale gelen Abdullah Bazencie Köprüsü, ihale edilerek yeniden inşa edildi. Köprü'deki çalışmaların tamamlanmasına müteakip Şehrin iki yakasını birbirine bağlayan yol ile Aşağı Çarşı'dan köprüye bağlantı sağlayan tali yoldaki parkeler sökülerek asfalt çalışması yapıldı. Yüklenici firma tarafından yapılan asfalt, kısa sürede tahribata uğradı. Teknik elamanlarca incelemesi yapılan yol, kusurlu bulunduğu için geçici kabulü yapılmadı. Geçtiğimiz hafta trafiğe kapatılarak yeniden asfaltlanan yol ve köprüdeki çalışmalar tamamlandı. Bahçelievler Mahallesi'nden ilimizin diğer yakasına geçişi sağlayan köprü yeniden trafiğe açıldı. Bu süreçte trafikte yaşanılan aksaklıklardan dolayı hemşehrilerimizin hoş görünürlüğüne sığınır, köprümüzün İlimize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20852)
19 Aralık 2017 Salı 20:31
Teslim almadi diye vali aciyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20851)
19 Aralık 2017 Salı 20:30
Belediye teslim almadi diyemi vali acilis yapti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20830)
19 Aralık 2017 Salı 09:24
para çok nasıl olsa 4-5 ay sonra tekrar onarılır..
12.08.2025
23:15
Bingöl`ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl'ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl, bir emekçisini, bir dostunu, bir şehrin hafızasında yer eden simasını kaybetti…
12.08.2025
23:13
Ziver İnşaat Bingöl`de okul yapacak
Ziver İnşaat Bingöl'de okul yapacak
Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında okul yapım protokolü imzalandı. 240 öğrenci kapasiteli 8 Derslikli ilkokul, Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde inşa edilecek.
12.08.2025
23:12
Cinayetten aranıyordu! Bingöl`de yakalandı
Cinayetten aranıyordu! Bingöl'de yakalandı
Bingöl'de 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
12.08.2025
23:11
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
2026-2027 yıllarındaki memur ve memur emeklilerinin zam oranları ile sosyal şartlarını belirleyecek '8. Dönem Toplu Sözleşme' süreci devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığı ilk teklifi değerlendiren Memur-Sen Başkanı Yalçın, teklifi reddettiklerini dile getirdi.
12.08.2025
23:10
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini ve forma zorunluluğunun geri geleceğini açıkladı. Düzenlemenin amacı, velilere ek maddi yük getirilmesini önlemek.
12.08.2025
23:09
Bingöl`de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de 8 ayrı noktada yapılan baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın