KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2025 Pazar
°C

Yüksel, rektörlüğe aday olmayacak

Aldığı profesörlük unvanının ardından kamuoyunda oluşan yüksek ilgi ve alakadan ötürü teşekkür eden Genç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Alaaddin Yüksel, Bingöl Üniversitesi rektörlük seçimlerinde aday olmayacağını, Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı destekleyeceğini açıkladı.

Yüksel, rektörlüğe aday olmayacak
26 OCAK 2016 SALI 02:16
0
2960
0
AA aa

 Genç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Alaaddin Yüksel, geçtiğimiz hafta profesörlük unvanı aldı. Yüksel'in bu unvanı alması kamuoyunda hem sevinçle karşılanmış hem de Bingöl Üniversitesi'nde yapılacak Rektörlük Seçimi için yeni bir gündem olmuştu.

Dün yazılı bir açıklama yapan Yüksel, kamuoyunda gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür edip, Perşembe günü yapılacak Rektörlük Seçimi için aday olmadığını, seçimde Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı destekleyeceğini açıkladı. Yüksel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Profesörlük ünvanı aldıktan sonra gerek sosyal medyadan gerek telefonla ve gerekse de bizzat Genç'e ziyarete gelerek tebriklerini sunan başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, Bakan Yardımcımız Sayın Yusuf Coşkun'a, Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu'na, Genç Kaymakamımız Sayın Abdullah Köklü'ye, Bingöl Belediye Başkanı Sayın Yücel Barakazi'ye, Genç Belediyesi Başkanı Sayın M Hadi Topraktan'a, OGM Ağaçlandırma Daire Başkanı Sayın İbrahim Yüzer'e, Elazığ OBM Müdürü Sayın Ziya Polat'a, Bingöl TSO Başkanı Sayın Erkan Çalbay ile yönetim kurulu üyelerine, Eski Milletvekillerimiz Sayın Kazım Ataoğlu'na, Sayın Prof. Dr. Eşref Taş'a, Üniversitemizin çok değerli Akademik ve İdari Personellerine, kurum amirlerine, Genç ve Bingöl'ün güzide basın mensuplarına, değerli STK temsilcilerimize, İş ve Siyaset adamlarımıza, Genç ve Bingöllü hemşerilerim ile adını zikredemediğim herkese teşekkür ederek en derin şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, Bingöl Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde aday olmam konusunda teveccüh gösteren herkese de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Sizlerin bu teveccühüne her zaman layık oluruz inşallah ve Bingöl için her platformda hizmet ederiz. Bu süreçte aday olmayacağımı ve çok değerli bilim adamı hemşerimiz Prof. Dr. İbrahim Çapak hocamızı desteklediğimi belirtmek istiyorum. Umuyorum ki, hocamız Rektör olması halinde Bingöl'ümüze ve Üniversitemize önemli katkılar sağlayacaktır. Kendisine başarılar diliyorum, Rabbim muvaffak etsin, hayırlara vesile kılsın inşallah”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın