KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Yunus Bozkır Anısına Tatbikat Gerçekleştirdiler

Bingöl'de SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren SAR Arama Kurtarma Ekibi Üyesi Yunus Bozkır'ın anısına gerçekleştirildi.

Yunus Bozkır Anısına Tatbikat Gerçekleştirdiler
27 EYLÜL 2021 PAZARTESİ 15:31
1
1197
0
AA aa

Bingöl'de SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği tarafından yangın ve deprem eğitim tatbikatı gerçekleştirildi. Bingöl merkeze bağlı Ağaçeli köyü bölgesindeki tatbikat, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren SAR Arama Kurtarma Ekibi Üyesi Yunus Bozkır'ın anısına gerçekleştirildi. Tatbikata 30 kişilik ekip katıldı.

SAR Arama Kurtarma Ekip Lideri Ramazan Küçükhazar, "2 gün süren yangın ve deprem tatbikatımıza yaklaşık 30 kişilik arama kurtarma ekiplerimizle birlikte katıldık. Bölgemiz afet riski en yüksek bölgelerden bir tanesi ve olabilecek acil durumlar için sürekli kendimizi ve ekibimizi güncellemek zorundayız. Ne kadar çok tatbikat yaparsak, görevler eksiksiz ve noksansız yapılır. Arama kurtarma, ilk yardım, yangın, enkazda müdahale teknikleri, afetzedelere müdahale, enkazdan çıkarma eğitimi, binadan iniş teknikleri, hasta indirme teknikleri, kampçılık, dağcılık eğitimleri, doğada yürüyüş teknikleri ve doğada hayatta kalma teknikleri üzerine eğitim yaptık. Tatbikatları sürekli tekrarlayacağız" dedi.

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Eskibağ köyünde işçi Yunus Bozkır (36), aydınlatma direğinde bakım ve onarım çalışması yaptığı sırada akıma kapılarak hayatını kaybetmişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın