KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Aralık 2025 Cuma
°C

Yürekli, ''15 yıllık belediyecilik tecrübem ile halkın hizmetkârı olacağım'

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genç Belediye Başkan Adayı Ali Yürekli, beraberindeki partililerle birlikte esnafları ziyaret etti. Yürekli, 15 yıllık belediyecilik tecrübesiyle halkın hizmetkârı olacağını vurguladı ve esnaflardan destek istedi.

Yürekli, ``15 yıllık belediyecilik tecrübem ile halkın hizmetkârı olacağım`
07 MART 2009 CUMARTESİ 13:39
0
1796
0
AA aa
Genç ilçesinde seçim heyecanı artarken belediye başkan adayları esnaf ziyaretlerine başladılar. Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genç Belediye Başkan Adayı Ali Yürekli, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Çarşamba günü başladığı esnaf ziyaretlerini dün tamamlandıklarını belirten Yürekli “Ziyaretlerimizde esnaflarımızla sohbet ettik, onların sıkıntılarını dinledik. Amacımız; esnaflarımız ve vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek fikirlerini almak ve çalışmalarımızı bu doğrultuda belirlemektir” dedi.

‘İlçe halkının bana ve partime olan sıcaklığı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor' diyen Yürekli, ilçenin gelişmesini ve en iyi hizmeti görmesini isteyen halkın desteğini beklediklerini söyledi.

Bugünden itibaren mahalle gezilerine başlanacağını belirten Yürekli, ilçede yaşayan herkese ulaşma gayretinde olduklarını vurguladı.
Yapacakları mahalle ziyaretlerinde gelişi güzel her saatte kapı çalıp rahatsızlık vermeyerek sistem partileriyle aralarındaki bir diğer farkı ortaya koyacaklarını dile getiren Yürekli, ziyaretlerin, gün içinde uygun zamanlarda gerçekleştirileceğini ifade etti.



“Tecrübelerimle halkımın hizmetkârı olacağım”
Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi'nde 15 yıl boyunca özel kalem müdürlüğü görevini yürüttüğünü belirten Yürekli, burada edindiği bilgi, birikim ve tecrübesini gerek ilçenin yapılanması, gerekse barış ve kardeşlik olgusunun pekişmesi için sarf edeceğinin altını çizdi.

Yürekli, DTP Genç İlçe Binası'nın açılış törenine katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in “Yürekli, kardeşimizin seçilmesi durumunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinden gerek teknik eleman, gerekse araç gereç konusunda onun yanında yer alacağız” sözlerine dikkat çekti ve Baydemir'in bu sözlerinin, DTP'nin Bingöl'e ve Genç İlçesi'ne verdiği değerin bir ifadesi olduğunu vurguladı.

Halkın, hizmet makamı olan belediye makamını kendisine layık görüldüğü taktirde ekibiyle birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını aktaran Yürekli: “Belediyenin asli görevleri olan yol, su gibi çalışmaların haricinde ilçede eğitim, sağlık, kültür ve sportif alanlarda ne kadar geri olduğu halkımızca bilinmektedir. Bizler, asli görevlerin yanında bu sorumluluklarımızı da yerine getirmeye çalışacağız. 15 yıllık belediyecilik tecrübemle halkımın hizmetkarı olacağım” diye konuştu.

Öte yandan DTP Genç ilçe teşkilatından yapılan duyuruda “07 Mart 2009 Cumartesi günü saat 18.00'da teşkilat binasında yapılacak olan DTP Gençlik Kolları toplantısına tüm ilçe halkı davetlidir” denildi.

http://www.gencinsesi.com


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta:
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın