KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2025 Pazar
°C

''Yürüyüşümüz Bile Değişecek''!

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, 2013 yılında kişi başına milli gelirin 10 bin dolar seviyesine ulaşacağını söyledi.

``Yürüyüşümüz Bile Değişecek``!
12 HAZİRAN 2007 SALI 19:08
0
880
0
AA aa
Kemal Unakıtan, geçen 20 çeyrek dönemde büyüme hedefi yüzde 5 olmasına rağmen ortalama yüzde 7.4 büyüme sağlandığını söyledi.

2013 yılında kişi başına milli gelirin 10 bin dolar seviyesine ulaşacağını ifade eden Unakıtan, "Bu sonucu yakaladığımızda Türk insanının yürüyüşü dahi değişecek" dedi.
Büyümenin büyük oranda özel sektör yatırımlarından kaynaklandığını ifade eden Unakıtan, bu durumun yatırımların sağlam olduğunu gösterdiğini dile getirdi.

"Sıkı para politikası nedeniyle zaman zaman küçük esnafta bazı durgunluklar görülüyor fakat bunlar geçicidir ve enflasyonla mücadele devam edecektir" diyen Unakıtan, enflasyonun önümüzdeki günlerde de düşmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın