KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Yüzenada'da eğlendiler

Sosyal Destek Proğramı (SODES) destekli, Delilo Sevgi Yolu Önümüz Hayat Dolu Projesi kapsamında öğrencilerin programı, Yüzenada'ya yapılan gezi ile son buldu.

Yüzenada`da eğlendiler
21 TEMMUZ 2011 PERŞEMBE 08:36
0
2132
0
AA aa

Ocak 2011'de uygulanmaya başlanan “Delilo Sevgi Yolu Önümüz Hayat Dolu” Projesi kapsamında öğrencilerin Yüzenada gezisine Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Kurum Amirleri, kamu çalışanları ve vatandaş katıldı.

Delilo Sevgi Yolu Önümüz Hayat Dolu projesi kapsamında daha önce birçok etkinlik yaptıklarını belirten proje eğitmeni Enver Uçkaç, projelerinin 26 Temmuz 2011'de sona ereceğini; ancak kendilerinin kültürel bir etkinlik yaptıkları için ihtiyaç duyulduğu an, her zaman her yerde olabileceklerini söyledi.
ÖĞRENCİLERLE BERABER HALAYLAR ÇEKİLDİ
Delilo Sevgi Yolu Önümüz Hayat Dolu projesi kapsamında halk oyunları eğitimi alan ilköğretim öğrencileri, projenin bitiminden önce Yüzenada'ya yapılan gezide, Grup Solhan Orkestra ekibinden Murat Çiftçi'nin şarkıları eşliğinde, kurum amirleriyle beraber halaylar çekip, eğlendiler.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın