KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2024 Salı
°C

Zabıta ve Şoförler Arasında Gerginlik

Çarşı merkezinde araçlarını park eden köy minibüsü şoförleri ve zabıtalar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Zabıta müdürlüğü, alınan karara uyulması gerektiğini hatırlatarak uygulama dışı tutuma müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Zabıta ve Şoförler Arasında Gerginlik
02 KASIM 2018 CUMA 21:34
10
3356
8
AA aa

Kültür Mahallesi'nde bulunan eski ÅŸehirlerarası otobüs terminalinin köy ve ilçe garajına dönüÅŸtürülmesine tepki gösterildi.

Yeni ÅŸehirlerarası otobüs terminalinin hizmet vermeye baÅŸlamasının ardından eski terminal, Bingöl Belediyesi tarafından köy ve ilçe garajına dönüÅŸtürülmüÅŸtü. Belediyenin, 520 köy minibüsü için tek yolcu durağı olarak eski terminali göstermesine köy minibüsü ÅŸoförleri tepki göstermiÅŸ, yerel basın ve kamuoyunda tepkilerini sıkça dile getirmiÅŸti.

Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yeni düzenlemeye uymayıp ÅŸehir içinde yolcu alıp indiren ve çarşı merkezinde park eden araçlara ceza kesilirken, çarşı merkezi çifte fırınlar mevkiinde araçlarını park eden Sancak, Yelesen ve Kartal köyü minibüs ÅŸoförleri ile zabıta arasında kısa süreli gerginlik yaÅŸandı. Yolculara yeni düzenlemeyi anlatamadıklarını, sık sık tartıştıklarını belirten ÅŸoförler, çarşı merkezinde de durak istediklerini söyledi. Zabıta ve ÅŸoförler arasında yaÅŸanan gerginlik polis müdahalesinin ardından son buldu. 

“Karara herkes uymalı”

Alınan karara herkesin uymasını gerektiÄŸini belirten zabıta ekipleri, hizmetin bir kiÅŸi için deÄŸil tüm ÅŸehir için yapıldığını ifade etti.

Kent merkezindeki trafik akışının da rahatlaması için bu kararın alındığını belirten ekipler, bütün köy minibüsçülerinin sorumluluk alması gerektiÄŸini kaydetti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32466)
05 Kasım 2018 Pazartesi 07:28
abla kartiiiiiini basmadın... hevvv abeeeee .. kusarak konuşan hatçılar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32459)
05 Kasım 2018 Pazartesi 00:14
hatta halk otobüsleri postanenin karşısından kalksın şehir trafiği rahatlar en azından
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32447)
04 Kasım 2018 Pazar 15:49
Dogru karar her ilde garaj var her yer garaj olamaz olmamalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32446)
04 Kasım 2018 Pazar 14:51
ben soruyorum bir daha il genelindi her sokakta halk otobüsü bütün yolları işgal ediyor ilçe minibüsü gibi PTT kavşağından dönsün şehir merkezi rahatlar görürüz göçü yetiyorsa cevirsin biz vatandaşlar olarak rahatsız yapsın belediye başkanı kanuna karşı boynumuz kılda incedir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32445)
04 Kasım 2018 Pazar 14:46
bu belediye başkanı halk otobüsüne neden bir itiraz etmiyor bütün şehir adeta abluka ya almışlar şimdi soruyorum yol artasın da yolcu indir bindir eğer çok kanun uyguluyorsa şehir merkezine girmesinler yani PTT kavşağından dönsünler bakın trafik düzeliyor mu ben ak partiliyim ama zavallı köy minibüsüne güçleri yetiyor çünkü il meclisinde hat cı encümeni var güçleri yetmiyor kanun herkese eşit olsun madem ki düzgün se onları da dört yola sokmasınlar verin bir cevap adamlar insanlar yol vermez vatandaş korkusun dan şoföre konuşamıyor sopası elinde siz kanun madura değil herkese cevap bekli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32425)
03 Kasım 2018 Cumartesi 13:26
değerli bingöllü kardeşlerim kurallara uymuyoruz sonra diyoruz belediye niye ceza yaziyor ya arkadaş yazsa bi dert yazmazsa bi dert elinizi vicdanınıza koyun bazı şeyleri kabullenin kurallar bizim içindir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32417)
03 Kasım 2018 Cumartesi 07:42
Şehrin trafik sorununu bir nebze de olsa hafifleten bu karara tüm BİNGÖL uysun lütfen. Köy minibüsleri mafya vari şekildeler. Buna herkes uyacak arkadaş. Bu karar içinde belediye ve başkana teşekkür ederim bingöl halkı adına.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32409)
02 Kasım 2018 Cuma 22:03
Belediye başkanından haz etmem ama bu kararı destekliyorum. Bırakın şehir biraz nefes alsın
07.05.2024
14:42
Bingöl`de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl'de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 2024 Nisan ayı içerisinde kent merkezinde yapılan denetimlerde kural ihlali yapan araç sürücülerine 6 milyon 306 Bin 404 TL idari para cezası kesildiğini bildirdi.
07.05.2024
13:55
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Üç adayın yarıştığı Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerini Merkez Ekinyolu Köyü Muhtarı Mehmet Erdoğan kazandı.
07.05.2024
13:26
Bingöl`de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de 2024 yılı yaz dönemi için hazırlıklarını tamamlayan fide üreticileri, satışlara başladılar. Fide alacak yetiştiricilerin dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çeken fide üreticisi Murat Alınak; 'Üreticinin tohum seçimi kadar, alınan fidenin ekim yapılacak alana uyumu da bir o kadar önemlidir' dedi.
07.05.2024
13:25
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.
07.05.2024
13:23
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Endemik tür olan ve halk arasında 'ağlayan gelin' diye bilinen 'ters lale' ile 'baskilensis' koparanlara 488 bin 630 lira idari para cezası uygulanacak.
07.05.2024
13:23
Kaymakam Güzel:
Kaymakam Güzel: 'Kapımız esnafımıza her zaman açık'
Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın