KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Zabıtadan fırınlara 'gece baskını'!

Bukan, denetimlerin bundan böyle aralıksız sürdürüleceğini ve aksaklıklara mahal verilmeyeceğini vurguladı.

Zabıtadan fırınlara `gece baskını`!
11 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 10:04
0
1132
0
AA aa
Ekmek gramajlarında değişikliğe giden ve buna bağlı olarak yeni tarife üzerinden satış yapan fırınlar, dün gece geç saatlerde zabıta baskınına uğradı. Ekmek yapımı sırasında fırınlara baskın düzenleyen Bingöl Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri, yapım için hazırlanan hamurları ve pişirilen ekmekleri terazide tarttı. İl genelindeki tüm fırınların denetlendiği gece çalışması kapsamında 1 fırında ekmek gramajının eksik olduğu, diğer fırınlar da ise gramajların belirlenenin üzerinde olduğu tespit edildi.

Gramajın düşük olduğu fırında gerekli tutanakları tutan zabıta ekipleri, bir daha aynı durum ile karşılaşılması durumunda uygulanan cezaî müeyyidenin iki katına çıkarılacağı uyarısında bulundu.

Gece baskını ile ilgili görüştüğümüz Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan, denetimlerin bundan böyle aralıksız sürdürüleceğini ve aksaklıklara mahal verilmeyeceğini vurguladı. Belirlenen gramajlarda eksiklik görülen işyerlerine en ağır cezaların uygulanacağını ifade eden Bukan, çalışma alanlarındaki hijyen kurallarına da dikkat ettiklerini belirtti.

Halk sağlığına zarar verenlerin en ağır şekilde cezalandırılacağını işaret eden Bukan; "Birkaç kuruş fazla kazanmak uğruna halkın sağlığını hiçe sayanlara fırsat vermeyeceğiz. Herkes yaptığı işin hakkını verecek" dedi.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın