KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Zaza FC London seçmelerine yoğun ilgi

Zaza FC London Akademi tarafından gerçekleştirilen U-16 ve U-18 futbolcu seçmelerine 400'e yakın çocuk katıldı.

Zaza FC London seçmelerine yoğun ilgi
19 TEMMUZ 2022 SALI 16:40
8
2155
0
AA aa

2018 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da kurulan Zaza FC London bu yıl ilk şubesini Bingöl'de açtı. Kulüp daha önceden duyurduğu oyuncu seçmelerini 16-17 Temmuz tarihlerinde Aşağı Çarşı Sentetik sahada gerçekleştirdi.

DENİZ KOCA: “BİNGÖL'DE YETENEKLİ GENÇLER VAR AMA İMKAN VERİLMEMİŞ”

Seçmelere katılmak üzere İngiltere'den Bingöl'e gelen Zaza FC London'un Teknik Direktörü Deniz Koca, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Birçok çocuk ve veli kendisi ile fotoğraf çektirirken bu ilgiden çok memnun olduğunu belirten Koca, “Çok sıcak bir şekilde karşılandım. Geldiğim günden beri yoğun bir ilgiyle karşılaştım. Seçmelere bu kadar yoğun bir katılımın olması da beni şaşırttı. Bingöl'de gençler futbola çok ilgi duyuyorlar. Aralarında yetenekli oyuncular da var. Ama en çok dikkatimi çeken şey çocukların 17-18 yaşına gelene kadar herhangi bir eğitimden geçmemeleri oldu. Daha önce lisanslı futbolcu olduğunu söyleyen gençlere bakıyorum yeteneği dışında ona öğretilen hiçbir şey olmamış. Biz de Zaza FC London ailesi olarak burada Mustafa hocamız ile sürekli iletişim halinde olacağız ve çocuklarımıza elimizden geldiğince gereken eğitimleri vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

BARAÇ: “BİNGÖL'E FARKLI BİR SOLUK KAZANDIRDIK”

Zaza FC London Kulüp Başkanı Ömer Baraç, Bingöl'de futbola yeni bir heyecan getirdiklerini ifade etti.

Baraç, “Biz 4 sene önce İngiltere'de bu yola çıktığımızda aslında hep bugünlerin hayaliyle motive olup çalıştık. Bir gün bu şehrin çocuklarına hayal ettikleri imkânları sunma hedefiyle başladığım bu yolda en büyük adımlarımızdan birini attık. Bu kadar yoğun ilgiden dolayı tüm sporcu kardeşlerim ve ailelerine teşekkür etmek istiyorum. Zaza FC London ile hep daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Geleceği inşa etmek için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bingöl'de kamuoyunun bizi desteklemesini her daim yanımızda olmasını arzu ediyoruz. Seçmelerde emeği geçen herkese tekrardan teşekkür eder, seçmelerimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın