KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Zazaca türküyle ringe çıktı

Süper orta sıklet boksör İsmail Özen, Sırp rakibi Culum Solobodan'ı dördüncü raunda nakavtla yenerek kariyerinin 12'ci galibiyetine imza attı.

Zazaca türküyle ringe çıktı
23 ARALIK 2014 SALI 19:22
0
3720
0
AA aa

Hamburg Arena'da düzenlenen boks galasında süper orta sıklette Türkiyeli boksör İsmail Özen ile Sırp boksör Culum Solobodan karşı karşıya geldi. İsmail Özen, ünlü sanatçı Ferhat Tunç'un canlı söylediği Zazaca türkü ile ringe çıktı. 34 yaşındaki boksör maçın ilk iki raundunda isabetli vuruşlar yaparak rakibin taktiğini bozdu. Üçüncü rauntta rakibini iyice sıkıştıran Özen dördüncü rauntta seri yumruklarla ağır darbeler indirdi. Maçın hakemi rakip boksörün sağlığını dikkate aldı ve araya girerek maçı bitirmek zorunda kaldı böylece İsmail Özen'i teknik nakavtla galip ilan etti.

ELDİVENLERİNİ KOBANİ İÇİN SATTI

Maçı nakavtla kazanarak galip gelen Özen, çok mutlu olduğunu dile getirerek kendisini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Özen: “Maçı kazanacağıma inanıyordum ve seyircilerin büyük desteği ve tezahüratlarıyla birlikte galip geldiğim için çok sevinçliyim. Bu maçta giydiğim eldivenleri Kobanê'de IŞİD şiddeti yüzünden evlerini terk eden ve zor şartlarda Türkiye sınırında kamplarda kalan çocuklara yardım etmek için açık artırmaya sunuyorum. Kendim bizzat oradaki kampa gittim ve çocuklarla konuştum ne şartlar altın çocukların hayat mücadelesi verdiğini gördüğüm için bu aksiyonu yapıyorum. Destek olan herkes çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özen'in yardım için açık artırmaya sunduğu eldivenler 3 bin Avro'ya sahibini buldu. İsmail Özen ilk kutlayanlar arasında bulunan sanatçı Ferhat Tunç, Özen'i tebrik ederek yaptığı yardım kampanyasına değindi.

Tunç, “Bu kamplarla tam bir insanlı dramı yaşanıyor. Dünya IŞİD belasına karşı çok duyarsız davranıyor. Yeni doğan çocuklar soğuklar yüzünden ölüyor. Buradan tüm dünya ya sesleniyorum acilen bir yardım koridorunun açılması ve oradaki insanlara acil olarak yardım götürülmesi lazım" dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın