KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Zikte Sürkap istişare toplantısı yapıldı

Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformunda (Zikte SÜRKAP) kuruluşunun 3'üncü yılı nedeniyle yöresel lezzetler eşliğinde istişare toplantısı yapıldı.

Zikte Sürkap istişare toplantısı yapıldı
05 ŞUBAT 2023 PAZAR 15:46
18
1826
4
AA aa

Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformunda (Zikte SÜRKAP) kuruluşunun 3'üncü yılı nedeniyle yöresel lezzetler eşliğinde istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Genç Belediye Başkanı Zeki Dirik, iş insanları, Muhtarlar, Zikte Sürkap İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek başkanlarından yaklaşık 70 kişinin katılım gösterdiği toplantıda “Zervet” in yanı sıra soba ateşinde çay ve kestane ile kışın soğuğunda sıcak bir muhabbet ortamında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Zikte Sürkap Platformu adına konuşan Prof. Dr. Alaaddin Yüksel; “Platformun işleyişi ve geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Platform merkezine destekleri ile katkı sunan Genç belediye başkanı, işadamları ile Zikte Sürkap İcra kurulu, yönetim kurulu ve dernek başkanları ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Platform merkezinde proje ekibinin aktif olarak faaliyetlerine başlayacağını, bölgemiz ve ilimizin kalkınması için köylerimize ve işadamlarımıza  her türlü proje desteğini sunacaklarını  ifade ederek platformun bu aşamaya gelmesinde, maddi ve manevi emek veren, destek olan Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyelerine, Dernek Başkanlarına, Muhtarlara, İşadamlarına, Katkı sunanlara ve bu organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti” dedi.

Toplantıda söz alan Genç Belediye başkanı, işadamları, icra Kurulu ve yönetim Kurulu üyeleri ile dernek başkanlarının da Sürkap çalışmalarına desteklerini ve yapılması gereken faaliyetler hakkında fikirlerini beyan etti.

Özellikle eğitim ve proje bazlı konularda daha etkin çalışmaların yapılması gibi konularda görüşlerini ifade ettiler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97958)
06 Şubat 2023 Pazartesi 14:28
Bir marifet mıdır? Kişisel çıkarlar aşiret sosuyla halka yedirilmeye çalışılıyor.Bu konuda en geri bölgemiz Genç'tir. O halde biz de Gençli olan hiçbir adaya oy vermeyerek bu oyunu bozalım. Parti ayrımı yapmadan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97941)
05 Şubat 2023 Pazar 22:43
RTE nin en çok korktuğu aday doğu anadolunun ,bingölün,tuncelinin has adami kemal kiliçtarogludur. Yavaş,imamoğlu fasa fiso Ben kemal geliyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97936)
05 Şubat 2023 Pazar 20:48
Yazılacak çok şey var ama. Allah siz zıktelileri ıslah etsin başkada bir şey demiyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97934)
05 Şubat 2023 Pazar 17:45
Sonucu ben bağlayayım buna aday toplantısı desenize.
Solhan aşireti toplandı zıgte aşireti toplandı Az aşireti kaldı şex ler kaldı toplanın bakalım Ben kemal geliyorum.
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın