KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Zikte Sürkap istişare toplantısı yapıldı

Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformunda (Zikte SÜRKAP) kuruluşunun 3'üncü yılı nedeniyle yöresel lezzetler eşliğinde istişare toplantısı yapıldı.

Zikte Sürkap istişare toplantısı yapıldı
05 ŞUBAT 2023 PAZAR 15:46
18
1881
4
AA aa

Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformunda (Zikte SÜRKAP) kuruluşunun 3'üncü yılı nedeniyle yöresel lezzetler eşliğinde istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Genç Belediye Başkanı Zeki Dirik, iş insanları, Muhtarlar, Zikte Sürkap İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek başkanlarından yaklaşık 70 kişinin katılım gösterdiği toplantıda “Zervet” in yanı sıra soba ateşinde çay ve kestane ile kışın soğuğunda sıcak bir muhabbet ortamında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Zikte Sürkap Platformu adına konuşan Prof. Dr. Alaaddin Yüksel; “Platformun işleyişi ve geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Platform merkezine destekleri ile katkı sunan Genç belediye başkanı, işadamları ile Zikte Sürkap İcra kurulu, yönetim kurulu ve dernek başkanları ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Platform merkezinde proje ekibinin aktif olarak faaliyetlerine başlayacağını, bölgemiz ve ilimizin kalkınması için köylerimize ve işadamlarımıza  her türlü proje desteğini sunacaklarını  ifade ederek platformun bu aşamaya gelmesinde, maddi ve manevi emek veren, destek olan Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyelerine, Dernek Başkanlarına, Muhtarlara, İşadamlarına, Katkı sunanlara ve bu organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti” dedi.

Toplantıda söz alan Genç Belediye başkanı, işadamları, icra Kurulu ve yönetim Kurulu üyeleri ile dernek başkanlarının da Sürkap çalışmalarına desteklerini ve yapılması gereken faaliyetler hakkında fikirlerini beyan etti.

Özellikle eğitim ve proje bazlı konularda daha etkin çalışmaların yapılması gibi konularda görüşlerini ifade ettiler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97958)
06 Şubat 2023 Pazartesi 14:28
Bir marifet mıdır? Kişisel çıkarlar aşiret sosuyla halka yedirilmeye çalışılıyor.Bu konuda en geri bölgemiz Genç'tir. O halde biz de Gençli olan hiçbir adaya oy vermeyerek bu oyunu bozalım. Parti ayrımı yapmadan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97941)
05 Şubat 2023 Pazar 22:43
RTE nin en çok korktuğu aday doğu anadolunun ,bingölün,tuncelinin has adami kemal kiliçtarogludur. Yavaş,imamoğlu fasa fiso Ben kemal geliyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97936)
05 Şubat 2023 Pazar 20:48
Yazılacak çok şey var ama. Allah siz zıktelileri ıslah etsin başkada bir şey demiyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97934)
05 Şubat 2023 Pazar 17:45
Sonucu ben bağlayayım buna aday toplantısı desenize.
Solhan aşireti toplandı zıgte aşireti toplandı Az aşireti kaldı şex ler kaldı toplanın bakalım Ben kemal geliyorum.
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın