KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Ziyaretler üreticileri motive ediyor

Varol; İl Tarım teşkilatının bu tür ziyaretleri yapması üreticiler olarak bizleri motive etmekte ve daha özverili bir şekilde çalışmamızı sağlamaktadır dedi.

Ziyaretler üreticileri motive ediyor
21 MAYIS 2018 PAZARTESİ 04:17
2
2613
0
AA aa

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burhan Bahadır, üreticilerin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla çiftçi ziyaretlerine devam ediyor.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burhan Bahadır, bu kapsamda “5 yılda 500.000 ceviz fidanı projesi” nedeniyle 2011 yılında tesis edilen Merkez İlçesine bağlı Ilıcalar beldesinde çiftçilik yapan Bayram Varol, Zübeyir Gengörü, Selim Günerigök, Ahmet Günerigök ve Rıfat Varol'a ait ceviz bahçelerini teknik ekibi ile beraber ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını yerinde dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren çiftçi Bayram Varol; “Üreticilerimizin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü tarafından ziyaret edilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti.  İl Tarım teşkilatının bu tür ziyaretleri yapması üreticiler olarak bizleri motive etmekte ve daha özverili bir şekilde çalışmamızı sağlamaktadır” dedi.

İl Müdürü Bahadır ise, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ve yerelde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin son yıllarda kentte ceviz yetiştiriciliğine büyük destek sağladığını söyledi.

Bundan sonra da bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştireceğini belirten Bahadır, tespit ettikleri aşılama, budama, hastalık, yabancı otla, zararlılarla mücadele, gübreleme ve sulama gibi teknik konularda üreticilerin sorunlarını çözmek için çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın