KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Ziynet eşyalarını Gazze için bağışladılar

HÜDA PAR Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın Gazze halkına yönelik yardım çağrısına destek veren çok sayıda kadın, ziynet eşyalarını Gazze'ye ulaştırmak üzere Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne teslim etti.

Ziynet eşyalarını Gazze için bağışladılar
04 OCAK 2024 PERŞEMBE 14:36
17
1833
5
AA aa

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, başta İslam ülkelerinin halkları olmak üzere, dünyanın dört bir yanında Filistinlilere destek, Siyonist işgalcilere tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ülke genelinde yapılan ziynet eşyası ile bağışta bulunma duyarlılığına Bingöl de katıldı. Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı Vakfı'na bir destek de Bingöl'deki kadınlardan geldi.

HÜDA PAR Bingöl İl Kadın Kollarının, ‘Gazze'ye ziynet eşyalarıyla destek verme' çağrısına duyarsız kalmayan kentteki çok sayıda kadın, çocuklarıyla birlikte Bingöl Umut Kervanı Derneği'ne gelerek, ziynet eşyalarını bağışladılar.

GAZZE'YE ANNE ŞEFKATİ OLALIM

Gazze'de yaşanmakta olan zulme karşı yardım ve dayanışma farkındalığını arttırmak adına böyle bir karar aldıklarını ifade eden HÜDA PAR Bingöl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Barman, “Gazze'ye anne şefkati olalım, çağrısında bulunduk; Bingöllü hanımlar çağrımıza icabet ettiler. Ziynet eşyalarını bağışladılar, nakdi yardımlarda bulundular. Rabbimiz, katkıda bulunan tüm hanım kardeşlerimizden razı olsun” dedi.

“MALLARIMIZLA CİHAD EDEREK ONLARA DESTEK OLACAĞIZ”

Zalim Siyonistlere karşı Gazze halkının yanında olduklarını ve imkânları nispetinde yardımda bulunacaklarını ifade eden Barman, “Gazze' de büyük bir soykırım yaşanıyor. Bizler elimizden geldiğince Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Onlar bedenleriyle cihad ve mücadele ederken, bizler de mallarımızla cihad ederek onlara destek olacağız” şeklinde konuştu.

GÖNÜL: “DUYARSIZ KALMAYAN TÜM BACILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gazze'de soykırım yaşandığına dikkat çeken Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, yardımların anlamı olduğunu vurgulayarak, “Hüda Par İl Kadın Kolları tarafından yapılan bu bağış çağrısına duyarsız kalmayan tüm bacılarımıza bizler buradan teşekkür ediyoruz. ‘Gazze'ye anne olalım' temasıyla bu yardım çağrısını duyurdular.  Duyarsız kalmayan bacılarımız ve ablalarımız; paralarını, ziynet eşyalarını ve altınlarını getirip mazlum Gazze çocuklarına ve halkına bağışta bulundular. Bizlerde Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Cenabı Allah yaptıkları iyilikleri ahiret azığı eylesin. Buradan çağrımız şu anda Gazze'de gerçekten büyük bir soykırım yaşanıyor. Tüm Dünya zalimleri kalkmış kardeşlerimize karşı acımasız bir saldırıda bulunuyorlar. Bizlerde Müslümanlar olarak inşallah vahdet şuuruyla hareket edip elimizden geldikçe Gazzeli kardeşlerimize ayni ve nakdi yardımlarımızı ulaştıralım” diye konuştu.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız;

Twitter (X); https://twitter.com/BingolOnline/status/1742880424374771840

Facebook: https://fb.watch/pmmdwP7uKx/

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106913)
05 Ocak 2024 Cuma 10:19
umut kervaranı hudapara bağlı bir dernekmi tam olarak durum ne biri açıklayabilirmi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106973)
07 Ocak 2024 Pazar 08:55
@Misafir Kullanıcı hizbullah bir damat değil bir terör örgütü.Bu kadar gerginleşmeye gerek yok aynı kişileri doğu Türkistan dahi katliamlar için de para toplamaya devam ediyoruz.Her kim eli kanlı örgütleri kolluyorsa samanı geldiğinde yargıya hesap verecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106932)
05 Ocak 2024 Cuma 16:04
@Misafir Kullanıcı evet, hüdapar ve hizbullah cemaatiyle bağlantılı bir vakıf. Vakfın başkanından yöneticisine kadar hepsi geçmişte hizbullah üyeliğinden yargılanmış kişiler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106898)
04 Ocak 2024 Perşembe 23:54
şu anne şevkatinizi sizin öz evlatlarınız bu topraklarda haksızlığa uğrarken de gösterseydiniz sayın Bingöllü ANALAR.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106896)
04 Ocak 2024 Perşembe 23:46
Bu partinin hicbir üyesini samimi bulmuyorum, islami değerleri kendi siyasi emellerinize alet etmeyi bırakın artık. yeter siz ve akp'nin islam dinini bu kadar sömürdüğünüz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106889)
04 Ocak 2024 Perşembe 21:35
Allah hepsinin hayrını kabul etsin;mazlumların yardımcısı olsun ve zalimleri kahretsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106884)
04 Ocak 2024 Perşembe 18:53
Helal size sizi HDPKK dan ayıran İslami kimliginiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106974)
07 Ocak 2024 Pazar 08:59
@Misafir Kullanıcı Hdp de rojovaya yardım ediyor.Önemli olan herkese yardım edebilmek. Hüdaparında hdp den bir farkı yok.
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın