
02:07Bakan Yılmaz’dan Kriz Yorumu01:49Belediye’den vergi uyarısı01:31Başkan Atalay, ‘Kesişme Noktası’nda01:25Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Teşekkür Plaketi01:17Sağlık Sen’den Moral Gecesi01:08“Havza Yönetimi ve Bilimsel Çalışmalar” Protokolü İmzalandı01:00Kutlamalar Bingöl Anadolu Lisesi’nde00:553 Bin paket kaçak sigara ele geçirildi00:49Özel Hulusibey Koleji, Türkiye İkincisi Oldu23:44Bilgi Yarışmasının Birincisi Serkan Akyaz23:37CHP’de kongre hazırlığı23:03İnce’den ince sözler10:16İstihdam garantili kurs09:53Hatice Belgin’i `Yılın Annesi` Seçtiler
Bingöl’de etkili olan kar yağışının ardından Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bingöl Belediyesi 5 greyder, 6 kepçe, 3 adet damperli kamyon, 60 personel ile şehir içerisinde kapalı olan yol ve kaldırımları açmak için çalışmalarına devam ediyor.
Bingöl Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, kar küreme çalışmalarının kar yağışı devam ettiği sürece 24 saat boyunca devam edeceğini vurguladı.
Açıklamada, “Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. Şu anda toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan ana yol güzergahları tamamen açık. Devam eden kar yağışı nedeniyle ana güzergah yolların ulaşımı aksatmaması için ekiplerimiz iş makineleriyle kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan da mahalle aralarındaki yollarda kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarımız devam edecektir” denildi.
Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, son günlerde etkili olan soğuk havaya karşı vatandaşlardan su sayaçlarını korumaları uyarısında bulundu.


























