KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Artık analar ağlamasın

Türkiye’deki çatışmalı ortama dikkat çeken Fehmioğlu, “Ben Kürt haklarını savunanlara şunu söylemek istiyorum; Lütfen benim haklarım için insan öldürmeyin, anaları ağlatmayın, Yeter artık akan kanlar dursun.”

Artık analar ağlamasın
24 AĞUSTOS 2015 PAZARTESİ 00:51
0
3461
1
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 10.30'da Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; AK Parti Bingöl Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi, Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Başkanı Yılmaz Seven, ilçe belediye başkanları, Bingöl eski milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

SEVEN: “SEÇİMLERE İYİ HAZIRLANMALIYIZ"

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yılmaz Seven, erken seçim takviminin 1 Kasım olarak belirlendiğini söyledi.

Yılmaz, “1 Kasım'da sandıktan daha güçlü çıkabilmek için hepimiz bugünden itibaren en iyi bir şekilde seçimlere hazırlanmalıyız. İnşallah 7 Haziran akşamında karşılaştığımız tabloyla karşılaşmayız. Ben inanıyorum ki AK Parti bu kez tek başına iktidar olacak” dedi.

Konuşmasında HDP'ye yüklenen Seven, şunları söyledi: “HDP 7 Haziran seçimlerinden önce vatandaşa giderken şunları söyledi; ‘Bizler meclise gidersek akan kan duracak ve Doğu ve Güneydoğu'ya huzur gelecek.' Ama gelinen noktada HDP'nin ne kadar samimiyetsiz olduğunu çok açık ve net bir şekilde ortaya çıktı. Şimdi bizlerin üzerine düşen çok önemli görevler var. İnsanlara gidip anlatmak gerekiyor sizler HDP'ye ne karşılığında oy verdiniz ve şuan sonuç nedir? İnsanlar onların hangi amaçlarda olduğunu bilmeli ve bunu da bizler anlatmalıyız. Selahattin Demirtaş, seçimlerden önce meydanlarda diyordu ki bizler meclise gidersek Kandil'e silah bırakma hususunda baskı uygularız. Kandil ancak bizimle silahı bırakır diyordu ama seçimlerden sonra gördük ki bu söylediklerinin tam tersine kalkıp Kandil'e silah bıraktırma konusunda bizim gücümüz yok diyor. Bizim bu çelişkili söylemleri insanlara anlatmamız gerekiyor. Biz onların mazlumuz söylemlerine kandıkça 5 seçim de atlatsak tablo değişmeyecektir. Yakın zamanda yaşanan olayları görüyorsunuz şehit ettikleri askerlerimizden ve polislerimizden sonra kalkıp hala barış diyorlar. Böylemi olur barış isteği. Bu şekilde mi barışı sağlayacağız. Bunları sorgulamak gerekiyor, bu olanları insanlara iyice anlatmak gerekiyor. Eğer biz bunları yapmazsak, bizim anlatmamız gereken şeyleri yapmayıp da dinleyici konumuna geçersek onların söylediklerine inanırsak dediğim gibi 5 seçimde atlatsak yine aynı tablo oluşur. Bizim gerçekten önümüzde ki seçime çok ciddi bir şekilde hazırlanmamız lazım. Özverili olalım, dava aşkıyla hareket edelim, yani nasıl ki HDP'li seçmen oyunu kullanmakla kalmayıp, sandığına da sahip çıkıyorsa bizlerde hem oyumuzu kullanalım hem de sandığımıza sahip çıkalım.”

FEHMİOĞLU: “ALGI OPERASYONLARINI TERSİNE ÇEVİRMEMİZ LAZIM”

Seven'den sonra konuşan Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ise, Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin Kürt düşmanı olarak gösterildiğini söyledi.

Fehmioğlu, “Çözüm sürecini başlatarak büyük bir işin altına giren, Kürt sorununa neşter vuran, kimliğiyle, anadiliyle, her hakkı Kürt kardeşlerimize sağlayan bir Cumhurbaşkanı nasıl olurda Kürt düşmanı olur. İşte bizlerin bu algı operasyonlarını tersine çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerinden sonra çok sancılı bir süreç geçirdiğini kaydeden Fehmioğlu, “Seçimlerden önce ve sonra AK Parti'yi iktidardan düşürmek isteyen güçler çok büyük algı operasyonları düzenliyorlar. Yapılan bu algı operasyonlarını da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yürütüyorlar. Yapılanlar peyder pey açığa çıkmaya başladı. Bizim bu algı operasyonlarını tersine çevirme zamanımız geldi diye düşünüyorum. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlerde daha ciddi ve iyi çalışmalar yapmamız gerekiyor. HDP, yıllardır Kürt sorununu büyüte büyüte, Kürtleri asimile ederek Kürt sorununu çıkılmaz bir hale getirenlerle işbirliği içerisine gitmiştir. Bunu meclis başkanlığı seçimlerinde de açıkça gördük. 2002'den bu yana AK Parti iktidarı ülkeyi çok iyi bir şekilde yönetti. Bazı güçler AK Parti iktidara geldiği günden itibaren çeşitli entrikalarla iktidardan düşürmeye çalıştılarama bunu hiçbir zaman başaramadılar.”

Teşkilatın erken seçimlere çok iyi hazırlanması gerektiğini ve AK Parti ile Cumhurbaşkanı aleyhine yürütülen algı operasyonlarının tersine çevrilmesi gerektiğini kaydeden Fehmioğlu, “Bizlerin bu algı operasyonlarını tersine çevirmemiz gerekiyor. İnsanlara bunu iyice anlatmak lazım her birimize çok büyükler görevler düşüyor. Lütfen benim haklarım için insan öldürmeyin, anaları ağlatmayın diyorum, Yeter artık akan kanlar dursun.”

KOÇAKELÇİ: “ÇÖZÜM SÜRECİNİ HDP-PKK BİTİRMİŞTİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden karalama kampanyalarının devam ettiğini kaydeden AK Parti Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi, çözüm sürecinde HDP'nin tutumunu da eleştirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yapılan kara propaganda ile AK Parti'yi zayıflatma amaçlanmıştır. Çözüm sürecini HDP-PKK bitirmiştir. Suruç saldırısı ile birlikte IŞİD terörü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında çirkin bir bağ kurulmak istenmiştir. IŞİD'i Erdoğan desteklediyse! Neden IŞİD erdoğan'ı düşman ilan etti. Aylar öncesinden birçok yere mayınlar döşenmiştir ve süreç HDP-PKK tarafından baltalanmıştır” diye konuştu.

7 Haziran 2015 seçimlerinin öncesi ve sonrasını değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise AK Parti teşkilatı ve gönüllülerinin ortak hareket ederek, özelikle sosyal medyayı daha etkin kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Toplantı, fikir alışverişiyle son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Amelika (@Misafir_19185)
24 Ağustos 2015 Pazartesi 10:27
Görende sanacak ki bunlar Bingöl'e hizmet etmişler.Bingöl'e çağ atlatmışlar..
Sadece Bingöl'ü sümürdünüz rant kapısı olarak gördünüz.
Bingöl de kazandınız ama başka illere yatırım yaptınız
Başka şehirlerde yaşadınız
Başka şehirlerde doktora gittiniz
Çocuklarınız başka şehirlerde okula gitti
Bingöl türkiyenin en geri kalmış illeri arasında
Sadece bir yılda 30.000 kişi elazığa doktora gitti
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın