KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

En düşük maliyetli kulübüz

Play Off müsabakalarında Trabzon Araklı Karaderespor’u 1-0 yenerek 3. Lig’e yükselen 12 Bingölspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Beyboğa; “3. lige çıkan en düşük maliyetli kulübüz. Takımımızı borçsuz bir şekilde profesyonel lige taşıdık” dedi.

En düşük maliyetli kulübüz
19 MAYIS 2016 PERŞEMBE 03:09
0
1679
1
AA aa

 Kulübün başına geldiğinde idari işleyişlerin şeffaf olması gerektiğini düşündüğünü ve doğrultuda hareket ettiğini belirten Beyboğa, “Yönetici arkadaşlarımla beraber bu zorlu maratona bu ilkeyle start verdim. Sezon içinde yeri geldi ödemelerde tıkandık yeri geldi rakiplerin gerisine düştük ama şampiyonluğa olan inancımızı hiçbir zaman yitirmedik. Bal liglerinde guruplarını lider tamamlayan 12 kulüp içinde en düşük maliyeti olan kulüp arasındaydık, yine bu 12 kulüp arasında galibiyet primleri en düşük olan ilk 3 kulüpten biriydik.  Bunların çalışmalarını göreve gelmeden planlamış ve bu doğrultuda hareket etmiştik. Düşük maliyetle şampiyon olmamız futbolcularımızın başarıya aç bir topluluktan oluşmasıydı ve hepsinin de sağlam karaktere sahip olmaları ve takım içindeki  kardeşlik ve beraberlik duygusuydu. Kulüplerin büyük bir maddi çıkmazlara düştüğü bu süreçte 12 Bingölspor'umuzu borçsuz bir şekilde profesyonel lige taşıdığımızı da ayrıca bilmenizi istiyorum” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Reşat Yılmaz'ın gecesini gündüzüne katarak takıma destek verdiğini kaydeden Beyboğa, şunları söyledi: “Neredeyse dünyasını askıya alıp gece gündüz bizimle birlikte oldu, tıkandığımız noktalarda maddi manevi desteğini bizden esirgemedi ve bu başarının gelmesinde de önemli bir pay sahibi oldu. Kendisine kulübüm adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüm  ise Belediye Başkanımız Yücel Barakgazi'ye. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek maddi gerekse manevi desteğini bir gün olsun eksik etmedi. Şampiyonluk yolunda bizimle beraber olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a, Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun'a, Valimiz Yavuz Selim Köşger'e, Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'a,  Gençlik Spor İl Müdürü Erdal Arıkan'a, ASKF Başkanı Aliekber Alimoğlu'na ve tüm bürokrasilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza, iş adamlarımıza, eski Bingöl sporlu ağabeylerim ve kardeşlerime, en önemli etken olan takımımızın mihenk taşları olan vefakâr taraftarımıza kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Aynı başarının gelecek yıllara taşınmasını temenni ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adnan evcin (@Misafir_19666)
19 Mayıs 2016 Perşembe 16:45
HEDEF 2.LİG bingöl sporun 3.lge çıkması biz gurbetteki bingöllüleri sevindirmiştir yanlız 3 .ligde bingölsporun tutunması için iyi transferler yapması gerekir en az 2.ligden 4.5.tecrübeli futbolcu almaları gerekir aksi halde ligde tutunamazlar eğer bingölsporun hedefi büyükse çok iyi üst liglerden 4.5. futbolcu transfer yapmaları gerekir
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın