KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Engelli memur yerleştirme başvuruları başladı

Kura usulüyle yapılacak engelli yerleştirmeleri için başvurular başladı. Adaylardan istenen belgeler ise şöyle sıralandı;

Engelli memur yerleştirme başvuruları başladı
16 MAYIS 2012 ÇARŞAMBA 09:20
0
1759
0
AA aa

"03.10.2011 tarihli ve 28073 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik” uyarınca, kura usulü yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınacak.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; yönetmelik kapsamında yapılacak kuraya en az yüzde 40 özürlü memur adayları, ilköğretim, ilkokul, ortaokul mezunu veya mezun olabilecek durumda olanlar başvurabilecek. 

2 Mart 2012 itibarıyla liseden diploma almaya hak kazanan adaylar ile 2012-ÖMSS'ye ortaöğretim düzeyinde başvuran adaylar kuraya katılamayacak. 

Başvuru koşullarından herhangi birisine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, kuraya alınmış olsalar dahi kura sonucuyla elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmayacak. 

BAŞVURULAR 25 MAYIS'TA SON

14 Mayıs'ta başlayan başvurular 25 Mayıs'ta sona erecek. Adaylar; Akbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, T.C. Ziraat Bankası ve Denizbank'ın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı aracılığıyla başvuru ücretini (10,00 TL) yatırabileceklerdir. Başvuru yapmadan önce başvuru ücretinin yatırılmış olması gerekiyor. Tüm adayların başvuru yapmak için ÖSYM Başvuru Merkezlerine gitmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Merkezi Müdürlüğü'nden başvuru yapacağı özür grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini almaları gerekiyor. Bu belgesi olmayan adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları alınmayacak. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ÖSYM Başvuru Merkezi olarak görev yapacaklar. Başvuruda; 3 TL Başvuru Hizmeti Ücreti adaylar tarafından ödenecek.

Kurayla ilgili detaylı bilgilere ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan 2012-ÖMSS Kılavuzu'ndan ulaşılabilecek.

BAŞVURU ADRESİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplum Merkezi Müdürlüğü Adresi: Yenişehir Mah. Hükümet Cad. Ardıl Apt. 31/D BİNGÖL (İhlâs Mağazası yanı) TEL: 0 426 213 83 80

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın