
02:07Bakan Yılmaz’dan Kriz Yorumu01:49Belediye’den vergi uyarısı01:31Başkan Atalay, ‘Kesişme Noktası’nda01:25Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Teşekkür Plaketi01:17Sağlık Sen’den Moral Gecesi01:08“Havza Yönetimi ve Bilimsel Çalışmalar” Protokolü İmzalandı01:00Kutlamalar Bingöl Anadolu Lisesi’nde00:553 Bin paket kaçak sigara ele geçirildi00:49Özel Hulusibey Koleji, Türkiye İkincisi Oldu23:44Bilgi Yarışmasının Birincisi Serkan Akyaz23:37CHP’de kongre hazırlığı23:03İnce’den ince sözler10:16İstihdam garantili kurs09:53Hatice Belgin’i `Yılın Annesi` Seçtiler
Son dönemlerde ilçe basını gündeme getirilen Genç ilçe sınırları içindeki tarihi kalıntıların restore edilmesi ve tescillenmesi için Genç Belediyesi tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi. Genç İlçe sınırları içinde bulunan M.Ö. 550 yılında Persler tarafından yapılan Kral Kızı Kalesi, M.Ö. 600 yılında Urartular tarafından yapılan Sebeterias Kalesi, Selçuklular tarafından yapılan Kuba ve Kümbetin korunma, restore edilme ve tescillenmesi için bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapor geçtiğimiz hafta Kültür ve Turizm Bakanlığına sunuldu.
İlçe sınırları içinde bulunan tarihi kalıntılarının restore edilip tescillenmesi, ilçenin tarihine ışık tutması ve turizmin gelişmesi açısından da büyük öneme arz ediyor.


























