KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Hedef şampiyonluk!

12 Bingölspor yönetimi, Lig bitimine 10 hafta kala mevcut durumu değerlendirdi. Lider durumda olan takım şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, teknik direktör Atlı: “Önümüzdeki iki haftaya atlatmamız durumunda, güle oynaya şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi.

Hedef şampiyonluk!
23 OCAK 2015 CUMA 06:29
0
1525
1
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor sporcu ve yönetim kadrosu, dün sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Eyfel Restaurant işletmecisi Orhan Bayram tarafından organize edilen kahvaltı sonrası değerlendirmelerde bulunan 12 Bingölspor Teknik direktör Mehmet Atlı, takımın 12 karşılaşmadan 11 galibiyet elde ettiğini söyledi.

YEDEK KULÜBE KAYGISI

Takımın oyun alanında çok iyi bir seviyeye ulaştığını ifade eden Atlı: “Ama yedek kulübesi olarak şuan zayıfız. Yedek kulübemizi güçlendirmek adına transfer çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir sakatlık yâda cezalı durum yaşanmazsa Allah'ın izniyle sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk buna biz de, sporcularımız da inandı. Bu inançla, son iki hafta içerisinde kazandığımız maçlarla iyi bir yükseliş yaşadık” dedi.

Takımın Bank Asya Ligi'ndeki takımları yenebilecek seviyede olduğuna işaret eden Atlı, şöyle devam etti: “Oyuncularımızın Bank Asya, 2.Lig, 3.Lig tecrübeleri var. Bank Asya ligindeki takım kalitesindeyiz. Antalya kampında 2.lig takımları bizimle maç yapmaktan korktular. Gardımız düşer, diye kimse bizimle maç yapmak istemedi. Önümüzdeki iki haftaya atlatmamız durumunda, güle oynaya şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.”

“HER MAÇ BİZİM İÇİN BİR FİNAL NİTELİĞİNDEDİR”

12 Bingölspor Asbaşkanı Mehmet Tezel, ilk yarıyı lider bitirdiklerini anımsatarak, ikinci yarıya da lider başlamanın avantajını kullanarak, sahaya çıktıklarını söyledi.

‘Her maç bizim için bir final niteliğindedir' şeklinde devam eden Tezel, şunları söyledi: “Bizim tek bir amacımız var gruptan şampiyon olarak çıkmaktır. Takımımız, şuan itibariyle puan cetvelinde en yakın rakibine 4 puan fark takmış. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza tüm Bingöllülerin maddi ve manevi olarak destek olmalarını bekliyoruz.”

“4. YILIMDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”

12 Bingölspor Takım kaptanı Mehmet Ali Yakışık de, 4. Sezon boyunca Bingöl'de bulunduğunu ifade ederek, kendisini takımın ve memleketin bir parçası olarak gördüğünü söyledi. 4. yılında şampiyonluk yaşamak istediğini kaydeden Yakışır, şöyle devam etti: “Takım içerisinde çok iyi bir dayanışma ve birliktelik havası var. Geçen sezon uyuyan bir dev vardı, bu devin uyandığını herkes gördü. Takımın artık halk tarafından desteklenmeye başlandı bu da hem takım hem de futbolcular açısından olumlu bir gelişmedir. Ligde 10 maçımız kaldı, biz bu kalan maçlara basamak olarak bakıyoruz. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor. Bizde şampiyon olmak için elimizden geldiğinde mücadele edip, mutlu sona ulaşmak istiyoruz.”

DESTEK ÇAĞRISI

Takımın iyi gidişatı dikkat çeken Eyfel Restaurant işletmecisi Orhan Bayram, destek çağrısında bulunarak, şunları söyledi: “Takım şuan çok iyi bir durumda. Futbolcuların çok hırslı olduğunu, şampiyonluk için var güçleriyle mücadele ettiklerini görüyoruz. Ancak, bu sadece futbolcularla ve mevcut yönetimle tek başına yapılacak bir iş değildir. Bingöl olarak, Bingöl esnafı olarak, ve Bingöllü işadamları olarak imkanlarımız dahilinde takımı sahiplenip, maddi ve manevi destek verip onları yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bugün takıma moral olsun diye böyle bir ikramda bulunduk. İnşallah bu diğer işletmecilere ve işadamlarına örnek olur.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Zülküf KOÇİNKAĞ (@Misafir_18457)
23 Ocak 2015 Cuma 08:22
ŞEHRİMİZİN GÜZİDE TAKIMINA HEPİMİZİN DESTEK OLMASI GEREKİR.BU TAKIM ŞEHRE AYRI BİR HAVA VE RENK KATMIŞTIR.ŞAMPİYON OLMAMIZ HALİNDE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZDAN EMİNİM.DEĞERLİ TEKNİK DİRETÖRÜMÜZ MEHMET HOCAMIZA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORUZ.HEP DESTEK TAM DESTEK OLALIM İNŞALLAH.ŞAMPİYONLUK YOLUNDA SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUM.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın