Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
Kaygalak`tan Belediye ve FEDAŞ`a eleştiri
20 Şubat 2012 Pazartesi 18:39:00 / Yerel Haberler
CHP İl Başkanı Sema Kaygalak, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Bingöl Belediyesi’ni ve FEDAŞ’ı eleştirdi.
02:07Bakan Yılmaz’dan Kriz Yorumu01:49Belediye’den vergi uyarısı01:31Başkan Atalay, ‘Kesişme Noktası’nda01:25Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Teşekkür Plaketi01:17Sağlık Sen’den Moral Gecesi01:08“Havza Yönetimi ve Bilimsel Çalışmalar” Protokolü İmzalandı01:00Kutlamalar Bingöl Anadolu Lisesi’nde00:553 Bin paket kaçak sigara ele geçirildi00:49Özel Hulusibey Koleji, Türkiye İkincisi Oldu23:44Bilgi Yarışmasının Birincisi Serkan Akyaz23:37CHP’de kongre hazırlığı23:03İnce’den ince sözler10:16İstihdam garantili kurs09:53Hatice Belgin’i `Yılın Annesi` Seçtiler


Bingöl Belediyesi’nin sınıfta kaldığını ifade eden Kaygalak, “Bingöl’de sınıfı geçtiğini hiç göremedik. İki dönemdir belediye iktidarda olmasına rağmen Bingöl hizmet göremedi.

Bingöl halen CHP dönemindeki belediyenin yaptığı mahalle aralarındaki yollardan bahsediyor. Selahattin Kaya’ya teşekkür ediyoruz. İyi ki mahalle aralarındaki yolları yapmış, yoksa mahallelerimizde yollar vahim durumda olacaktı” dedi.

Belediyenin yeni araçlarla konvoy yaptığını hatırlatan Kaygalak, şöyle devam etti: “Sözde yeni araçlar alarak gösterişte bulundular. Bu arabaların Bingöl’de hizmet ettiğine nedense şahit olamıyoruz. Sayın belediye başkanım, çıkıp da şu memleketin halini bir zahmet görseniz. İnsanların çektiği sıkıntıları pembe gözlük takmadan şeffaf bir şekilde görseniz. ‘Hizmet yapıyoruz ama muhalefet partileri bu hizmetlerimizi engelliyor’ diye basın danışmanlarınız açıklama yapıyor. Ne hizmet yapmışınız da muhalefet partileri engelliyor. Bunu da biz muhalefet partileri merak ediyoruz.

Başa geldiğinizden beridir sürekli projelere imzalar atılıyor. Ama bir türlü bu projelerin icraata geçtiğini göremedi Bingöllüler. Artık projelere imza atmaya bir ara verin de imzaladığınız projeleri faaliyete geçirin.”

“Kar yağınca elektrikler kesiliyor”

Açıklamasında FEDAŞ’a da eleştirilerde bulunan Kaygalak, elektriğin özelleşmesinden sonra kesintilerin meydana geldiğini belirterek, “FEDAŞ’ın Bingöl’de iyi bir hizmet vermediğini görüyoruz. Elektrik kesintileri yüzünden devamlı elektronik eşyaların tamire gitmesi Bingöllüleri çileden çıkarmıştır. Biraz yağmur veya kar yağdı mı elektrik kesintileri yaşanıyor. Bu millete verdiğiniz zülüm, işkence yeter. Karlıova, Kığı, Yedisu, Yayladere, Genç, Solhan, Adaklı belde ve köyler elektrik kesintileri yüzünden bıkmış durumdadırlar.

Elektrik borçlarını bir gün bile geciktiren vatandaşın elektriğini kesmeyi biliyorsunuz da vatandaşa neden hizmet etmeyi bilmiyorsunuz.

Artık Bingöllüler olarak kasabalılıktan çıkıp il olmak istiyoruz. Buradan AKP Bingöl milletvekillerine çağrıda bulunuyoruz. İhalelerle uğraşmaya bir ara verinde Bingöl’de ki şu sorunlarımızla ilgilenin. Sizler hizmet edin bizde sizlere alkış tutalım. Biz muhalefet partileri hiçbir zaman Bingöl’e yapılan hizmetin önünü kesmeyiz, aksine yardımcı oluruz.

Biz muhalefet partileri anca Bingöllülerin hakkı yenildiğinde ve hakkı başkalarına verildiğinde engel oluruz. Bingöllünün de hakkını kimseye yedirtmeyiz” dedi.

 
Bu haber 279 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (1) adet yorum eklenmiştir.
@ismail ağırbaş
21 Şubat 2012 Salı 09:20:04
sayın kaygalak ağzınıza sağlık..... bundan fazlası şamda kayısı....
bu iş şow yapmaya benzemez tabiiiiiiiiiiii..............
  YORUM DEVAMI
Yerel Haberler
23. Vergi Haftası kutlanacak
Bingöl İl Defterdarı İhsan Mintaş, 23. Vergi Haftası`nın 27 Şubat-04 Mart tarihleri arasında kutlanacağını söyledi.
Yorum : 0
Yerel Haberler
Bingöl’de 18 tane büyükbaş hayvan çalındı
Bingöl merkeze bağlı Göltepesi Köyü’nde gece saatlerinde ahırların önünde 7 ayrı vatandaşa ait 18 büyükbaş hayvan çalındı.
Yorum : 0
Yerel Haberler
SBS tercih sonuçları Salı günü açıklanıyor
Seviye Belirleme Sınavı`nı (SBS) kazanarak, tercihte bulunan ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin yerleştirme sonuçları 26 Temmuz Salı günü açıklanacak.
Yorum : 0
Yerel Haberler
İHD, 6 aylık hak ihlallerini açıkladı
İnsan Hakları Derneği (İHD) Bingöl Şubesi, Bingöl`ün 2011 yılı ilk altı ay hak ihlalleri raporunu açıkladı.
Yorum : 10
Yerel Haberler
Vücudu oruca alıştırma önerileri!
Yaz günlerine denk gelen Ramazan ayında uzmanlar vücudun oruca alıştırılmasını önerirken, Ağustos sıcaklarındaki tutulacak oruç için şu beslenme önerilerinde bulunuyor.
Yorum : 0
Yerel Haberler
Öğrenci affına son başvuru 25 Temmuz
Üniversiteden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler, 25 Temmuz`a kadar ilişiklerinin kesildiği yüksek öğretim kurumuna başvurabilecekler. Böylece 2011-2012 eğitim-öğretim yılında öğrenime başlayabilecekler.
Yorum : 0
Doğu`dan 4 il patent başvurusu yaptı 25 Temmuz 2011 Pazartesi 08:51:00
Çocuklar oyun parklarına kavuştular 25 Temmuz 2011 Pazartesi 08:27:00
FKA Kalkınma Kurulu Toplantısı yapılacak 18 Temmuz 2011 Pazartesi 09:36:00
Hasta mahremiyeti için gizlilik sözleşmesi 18 Temmuz 2011 Pazartesi 09:34:00
Dondurma tüketimine dikkat! 18 Temmuz 2011 Pazartesi 09:21:00
VİDEO GALERİ
İzlenme 2842
Bingolonline.com sadece internet üzerinden yayin yapmaktadir. Tüm Haklari Saklidir. Izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanilamaz. Destek: info@bingolonline.com | Görsel Tasarım : Genç Ekip © 2010 | Yazılım : Hakikat ORUÇOĞLU | Yönetim & Teknik Destek: Hıdır ASLAN