KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Öğrencilere renkli karşılama

Bingöl'de öğretmenler, görevli oldukları okulun koridorlarını eğitim amaçlı çizimlerle renklendirdiler.

Öğrencilere renkli karşılama
15 EYLÜL 2017 CUMA 00:56
0
1971
0
AA aa

Birçok öğrencinin taşıma eğitimiyle öğrenim gördüğü toplam 600 öğrencili Bingöl Yeşilyurt İlköğretim ve Ortaokulu'nda, okul duvarları öğretmenlerin eliyle boyamaya başlandı.

Okulun sadece eğitim ve öğretim amaçlı kullanmadığını göstermek adına öğretmenlerle birlikte böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyen Okul Müdürü Ali Alın; “Bingöl'ün en büyük taşımalı eğitim merkezi olan okulumuzda, birçok öğrenci köyden gelip burada okuyor. Köyden gelen öğrencilerimizin kendilerini daha değerli, daha konforlu, daha eğitim adına ulaşabilecekleri materyalleri, çocukların önüne sunmak adına okulun koridorlarını, öğretmen arkadaşlarımızla birlikte, onların büyük gayretleri ile birlikte bilim sokağı, değerler eğitimi ve sanat sokağı adı altında düzenledik ve çalışmalarımız devam ediyor. Yani okulun sadece ders gören, sınava hazırlanan bir yer olmadığını, eğitim ve öğretim adı altında değerlerimiz ile birlikte bilim ve sanatın da önemli olduğunu öğrencilere koridorlarda bunu hissettirerek, hayatlarına kendi yetenekleri doğrultusunda hem bilime, sanata ve değerlerimizi unutmayarak, geleceğe hazırlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“UFUKLARI KARŞI DAĞIN YAMACI KADAR”

Alın, “Gelen köy çocukları olunca, ufukları karşı dağın yamacı kadardır. Bu ufuklarını genişletmek adına, daha farklı materyaller sunmak adına, var olan hayatın dışında da bir hayatın olduğunu anlatmak adına, öğretmen arkadaşlarımızla bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz.  Bu çalışmalarda emek veren, çaba sarf eden bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi.

İngilizce Öğretmeni İlknur Bünül ise, okulu güzelleştirmek ve öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim görmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce okulumuzu güzelleştirmek adına, boya çalışması yapalım dedik. Öğrencilerimiz kendilerini daha rahat hissetsinler diye, okul ortamı daha eğlenceli olsun diye, öğrencilerimiz için bunları yaptık. Öğrencilerimiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz her şey onlar için” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın