KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Oylar kesilmeli ki, bingöl hatırlansın

Bingöl’ün siyasi tablosunu ve iktidara verilen yoğun desteği “Su aktıkça kimse kaynağını sorgulamaz. Ne zaman ki su kesildi, işte o zaman kaynak hatırlanıp önemsenir, sorunun sebepleri sorgulanır” sözüyle özetleyen Bağımsız Milletvekili Adayı Sait Şahin; “Her alanda mağduriyet yaşayan, çevre illere nazaran daha geride olan Bingöl, hatırlanmak ve kıymet görmek istiyorsa su gibi akan oyunu kesmeli!” dedi.

Oylar kesilmeli ki, bingöl hatırlansın
28 NİSAN 2015 SALI 04:50
0
3241
2
AA aa

 Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köylerdeki temaslarının yanı sıra il merkezinde de bir dizi ziyaretlerde bulunan Hür Adaylar Bloğu Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Said Şahin, beraberindeki heyetle birlikte Bingöl Online Gazetesi'ni ziyaret etti. Burada gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Şahin, Bingöl'ün siyasi tablosunu ve içinde bulunduğu durumu da özetledi.

“HALK, BİR OY DEPOSU VEYA ÇANTADA KEKLİK GÖRÜLMEMELİ”

Bingöl'ün muhafazakâr yapısı nedeniyle siyasi eğilimlerinin belirli eksenlerde şekillendiğini anımsatan Şahin, bu sebeple verilen oyların karşılık bulmadığını ifade etti.

“Milletvekilleri seçimden seçime vatandaşı hatırlamamalı, halkı oy deposu olarak görmemeli” diyen Şahin; “Milletvekilleri halktan aldıkları vekâleti hakkıyla yerine getirmeli, halkın sorunlarıyla ilgilenmeli, sıkıntıları yerinde görmeli ve çözüm için elinden geleni yapmalı. Gayretten kastım, basit söylemler sarf etmek değil. Gerçekten memleket için çaba sarf etmektir, bunu somut bir şekilde ortaya koymaktır. Sadece seçim döneminde kapısına gidilen halkın seçimden sonra unutulduğunu her defasında görüyoruz. Bakın, bu şehir çevre illere nazaran çok geri kalmış. Bakanı olan bir şehirdik ama yine de geri kalmışlıktan kurtulamadık. Bakan çıkarmış bir il geri kalmışlığı yaşıyorsa, bunun sorgulanması gerekiyor! İktidar partisi, Bingöl'ü bir arka bahçe veya çantada keklik görmemeli artık! Aslında bugün sorun ve sıkıntıları konuşuyor ve sancısını yaşıyorsak, bunun temel sebebi halkımızın tüm olumsuzluklara rağmen tepkisiz kalışıdır” dedi.

“OYLAR KESİLMEDİKÇE HATIRLAYAN OLMAZ!”

Bingöl halkının, verdiği oyların karşılığı olan hizmeti alamadığını ve Türkiye'de en fazla destek veren illerin başında gelmesine rağmen bu eksende ilgi göremediğini anlatan Şahin, ‘su' örneğini verdi ve halkın tepkisini sandığa yansıtması gerektiğini ifade etti.

Şahin; “Evimizdeki su sürekli akınca hiç birimiz ‘bu su nereden geliyor, kaynağı neresidir?' diye sormuyor. Ta ki, su kesilinceye kadar. Su kesilince hemen nedenini sorguluyor, kaynağını öğreniyor ve hatırlıyor, varsa çözüm için bir imkân hemen devreye sokuyoruz. Bingöl'ün siyasi durumu da budur. Bunca oy verilmesine rağmen kimse bu oyların nereden geldiğini sorgulamıyor, kaynağı hatırlamıyor. Bu yüzden hatırlanmak için oyların da tıpkı su gibi kesilmesi gerekiyor. Aksi halde Bingöl'ü hatırlayan olmayacak” diye konuştu.

“SORUNLARI MECLİS KÜRSÜSÜNDE DİLE GETİRECEĞİZ”

Yanlış yapan kim olursa olsun bunun karşısında olduklarını, doğru yapan da kim olursa olsun takdir ettiklerini kaydeden Şahin, “Doğruyu söyleyen düşmanımız da olsa ‘doğrudur' deriz. Yanlışı söyleyen dostumuz da olsa yanlışını söylemekten sakınmayız. Seçilmemiz durumunda iktidarın nimetlerini Bingöl'e akıtacağımızı, iddia etmiyoruz. Ama şehrimizin alamadığı hizmetleri, sorun ve sıkıntılarını, beklentilerini Meclis kürsüsünde haykırıp sıkıntıların çözümüne katkıda bulunacağız. Temennimiz odur ki, nasip olurda göreve gelirsek, halkımızın verdiği vekâletin hakkını verelim. Halkımıdan beklentimiz de, bu önemli süreçte destek sunmaları ve tüm artı eksileri bir araya getirerek kararlarını vermeleridir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza beg (@Misafir_18791)
28 Nisan 2015 Salı 11:47
İktidar partisi, Bingöl
huzur12 (@Misafir_18789)
28 Nisan 2015 Salı 09:15
yıllarca akp ye oy veren biri olarak kesinlikle katılıyorum oy alamadıkları yerlere madem daha çok hizmet ediyorlar bizde oy vermeyiz çevre illeri görünce utanıyorum...!
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın