KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Tek gayem hizmet etmekti

Listelerin açıklanmasının ardından bir mesaj yayınlayan AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Muhittin Ağırbaş: “Milletvekili olmak istememin nedeni, Bingöl’ümüze ve Bingöl halkına hizmet etme aşkı ve heyecanı idi” dedi.

Tek gayem hizmet etmekti
13 NİSAN 2015 PAZARTESİ 07:00
0
2547
10
AA aa

 Adayların, teşkilat temayülü, mülakat, STK temayülü gibi safhaların ardından partice yapılan uzun ve meşakkatli bir değerlendirme süreci neticesinde belirlendiğini kaydeden Ağırbaş: “Aday arkadaşlarıma çıktığı bu kutlu mücadelede başarılar diliyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Milletvekili olmak istememin nedeni, Bingöl'ümüze ve Bingöl halkına hizmet etme aşkı ve heyecanı idi. Partimiz, üç kişilik kontenjanı diğer arkadaşlarımızdan yana kullanmayı uygun görmüşlerdir. Takdirlerine saygı duyuyorum. Bu süreçte şahsıma teveccüh gösteren başta ailem olmak üzere yakın arkadaşlarıma, il ve ilçe parti teşkilatlarımıza, temayül yoklamasında bizleri destekleyen delegelere, STK yoklamasında desteklerini esirgemeyen sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, aday adaylığım süresince canla başla çalışmalarımda yanımda olan herkese ve bütün hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum. Son olarak 7 Nisan Günü hayatını kaybeden Celal Ayrancı kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sevenlerine ve tüm Bingöl halkına başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Muhittin Bey (@Misafir_18747)
19 Nisan 2015 Pazar 15:52
Muhittin Hocam senin artık vaktindir.Vazgeç şu partiden kurduğun parti seni sattı senin yerin orası değil. Büyük kitlen var kendine yazık ediyorsun..
Ciko Kıbrıslı (@Misafir_18733)
15 Nisan 2015 Çarşamba 10:33
Elbet sıra bize de gelecek..!!! Semt gençliği arkanda hacı abe!! fevzi baba ile seni de vekil görmek istiyoruz!
Ali B. (@Misafir_18724)
14 Nisan 2015 Salı 16:16
Değerli arkadaşım,Temayül yoklamasında ve Stklarda bayağı iyi oy aldığını biliyoruz. Kamuoyu desteği de yanındaydı Muhittinim.Mevcut adayları görünce senin ne kadar liyakat sahibi ve değerli biri olduğunu yeniden müşhade ettim.Gücünün farkında ol,işini büyüt ve bölgenin en güçlü inasın ol ki yönetimi haketmeyenlere bırakma.İşsizlik almış başını gidiyor evet buna bir nebze katkın var ama proje üret,çözüm sürecine katkılarını sunmaktan geri durma!Velhasılı,nasip değilmiş .Hakkında hayırlısı buymuş.
Sivanlı (@Misafir_18723)
14 Nisan 2015 Salı 16:09
Celal abeye yapılanı unutmadık..Valla hocam sizi de severim ama akpye oy vermiyorum keşke celal abe ya da siz olaydınız ama böylelerini görünce yüreğim acıyor..Yazıklar olsun bu zihniyete!
Yöresel (@Misafir_18722)
14 Nisan 2015 Salı 16:07
Hacı abe bir bölgeye sığdırılmayacak kadar değerli bir insandır. Yaklaşık 300 kişiye iş veriyor sağolsun en zor zamanımızda bizim de yanımızda oldu hem de Gençli dahi olmamama rağmen. Allah razı olsun. Her zaman bu göreve layıksınız. Dualarımız sizinle. Bu dönem nasip olmadı ama bir dahaki dönem vekilimizsiniz. Saygılarımla..Mahir.
Zülküf Tuğ (@Misafir_18721)
14 Nisan 2015 Salı 16:04
Muhittin Hocam Allah dürüst olanın yanındadır.Bu ülkede namuslular en az namussuzlar kadar cesaretli olmalı.Sizleri bu görevde görmek istiyoruz.
Fuat Topluk (@Misafir_18720)
14 Nisan 2015 Salı 15:32
Seyfan bölgesinin değerli insanı,Gençli şahsiyetli insan.Seyfanlılar olarak bu şehri yönetme fırsatı mutlaka verilcek size.Bu liyakati Rabbim sizi yönetime getirmeye muvaffak etsin.tüm Gençler ve Gençliler olarak yanındayız heci abe.
Gençli (@Misafir_18711)
14 Nisan 2015 Salı 14:19
Muhittin hocam..Allah bundan sonraki yardımcın olsuun..Senin gibi bir insanın koca şirketlerin sahibi işadamının Yolu da ve bahtı da açık olsun...Bakma burdaki paralı yorumculara..Genç yöresinin en güçlü adayıydın ve hala da öylesin..Hizmet dürüst adamlarla yapılırsa anlam kazanır.Sizde bu anlama layıksınız.Saygı ve sevgilerimle.
yunus narinç (@Misafir_18693)
13 Nisan 2015 Pazartesi 17:13
bunlar kendilerini nerde görüyor. kim size teveccüh gösterdi ya. konu mankenliğiniz bitti. şimdi çalışın oy toplayın yağ çekin. gölge etmeyin başka ihsan istemez.
zaza şehzade (@Misafir_18688)
13 Nisan 2015 Pazartesi 11:22
bu aday adaylarının tamamına sorsanız gayemiz hizmet etmek diyor yaw 40 aday adayı vardı herbiriniz 1 trilyon verseniz bingöle en güzel hizmeti yapmış olurdunuz.(tamamına yakınınızda da var ha bu kadar paralar ah sizi siziler :))))... hizmet etmenin yolu sadece vekil olmaktan geçmiyor sayın aday adayı büyüklerimiz...
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın