KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Adaylık başvurusunda gövde gösterisi hazırlıkları

AK Parti'den aday adayı olmak için dosyalarını tamamlayıp müracaata hazırlananlar, kalabalık kitleler eşliğinde parti binasına giderek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Asıl sınav ise adaylık listeleri açıklandıktan sonra….

Adaylık başvurusunda gövde gösterisi hazırlıkları
14 MART 2023 SALI 17:53
16
4910
22
AA aa

14 Mayıs 2023 günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yoğun ilginin gösterildiği AK Parti'de yarış giderek kızışıyor.  Bugün itibariyle başlayan, yarın itibariyle de hız kazanacak olan kamu istifalarıyla birlikte seçim atmosferi iyiden iyiye hissedilecek.

YOĞUN KATILIMLI MÜRACAAT HAZIRLIKLARI

Bugün itibariyle bazı isimler AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na müracaatını yaptı, kamudan istifa edecekler ağırlık olmak üzere bazı isimler ise çarşamba ve perşembe günü müracaatını yapacak. Yakın çevrelerinin yoğun katılımıyla parti binasına gitmeye hazırlanan aday adayları, gövde gösterisi yapacak ve bu vesileyle potansiyellerini göstermiş olacaklar.

Müracaatını yapan aday adayları, 19 Mart 2023 günü yapılacak temayül yoklamasına hazırlıklarına odaklanıp, akabinde de sahaya inerek ziyaret turlarına çıkacaklar. Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, teşkilatlar ve halk ziyaretlerini yapacak olan aday adayları, kamuoyu yoklamaları için de tanıtım çalışmalarına ağırlık verecekler.

TANITIMLARDA GÜRÜLTÜ OLMAYACAK

Kahramanmaraş merkezli ‘asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremler nedeniyle seçim kampanyalarını sessiz yürütmeyi planlayan AK Parti'de araçlı ve sesli tanıtımlar yapılamayacak. Aday adayları daha çok afiş, broşür, sosyal medya, basın ve elektronik haberleşme araçlarıyla tanıtımlarını yapacak, proje ve hedeflerini açıklayarak kamuoyu etkisi oluşturmaya çalışacaklar. Ayrıca bire bir ziyaretlerle de kamuoyuyla dirsek temas kurularak müracaat gayeleri sözlü olarak paylaşılacak.

ASIL SINAV LİSTELER AÇIKLANDIKTAN SONRA

Aday adayları, samimiyet sınavlarını ise aday listeleri açıklandıktan sonra verecek. Listeye giremedikleri için aleyhe mi düşecekler, yoksa partide kalıp adaylarla sahaya mı inecekler, bunu da zaman gösterecek. Listeler açıklandıktan sonraki tavırlar, aday adaylarının gelecekteki siyaset hayatların hem partiler hem de kamuoyu açısından bir ölçü olarak hanelerine yazılacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Gezgin çelebi (@gezgin_celebi)
18 Mart 2023 Cumartesi 17:17
su an dişarda çok huzunlu bi hava var bunun nedenini düsünmek varken.kim geldi kim giti.o aday oldu bu liste 1 de .bu gelirse bana sözü var ..der insan ama ya yarının .garantisi var mi sizce .yok olmaz.tükeniyor insan ömrü.yabanci dilde siyaset yalan demektir.kim inanir.insan hizmetkari.olarak.birinin gittigini.biz çok toptanci gördük.ama .zamanında seyar tucar olan.
Gezgin çelebi (@gezgin_celebi)
18 Mart 2023 Cumartesi 17:09
bence 2 günlük dünya için ahiretınızı yıkmayin .70 veya 80.fark etnmez.milyon insanin vebali agir olur.bilip bilmeden kul hakını çignemek .tarafli olmak.haksizlik a karsi yerini korumak için sesiz kalmak zaf zaar...çok zor. yinede siz bilirsiniz.son söz.su ana kadar vekil.seçilip iflas eden birini gördunuz mu ama bu hayata.insan hep kaybediyor bi kesim dişinda.onlarda angarali.abilerimiz.sirketleşmeye devam.insan .kuluk yapmak için yaratilmişdir.ama ALLAH a
kul kul olmak için degil mi.neyse her insan kendi hayatını yaşar.siz bilin.he.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99507)
16 Mart 2023 Perşembe 00:51
bakmaya zamanı olmayan milletvekili toplumun hangi sorununu çözebilir. Şimdiye kadar kaç milletvekili, döneminden sonra bu memlekette ikamet etmiş. Bu sistemi değiştirmemiz lazım; siyaset kurumunun hayatımızı bu kadar zehirlemesine karşı birşeyler yapmamız lazım; başımızı kumdan çıkarmamız lazım. Aksi halde Suriyeye, Irak'a, Yemen'e, Afganistana dönmemiz kaçınılmaz olacak..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99506)
16 Mart 2023 Perşembe 00:44
Bu kaçışın sebebi mevcut siyaset. Kim seçilirse seçilsin, eğer iktidara gelirse, çevresinin beklentisi, 'git Ankara'dan ne bulursan getir payımıza düşeni ver!' den ibarettir. Milletvekili seçilen etrafını bu şekilde tatmin etmezse, çevresi feleğini şaşırtır onun! Asli görevi olan kanun yapma, adaletin, ekonominin gelişimine katkı sunma gibi ulvi görevlerin peşine düşen siyasetçiyi derhal uçuruma atarlar. ve her seçim zamanı geldiğinde kendimizi birinci vatandaş hayaline kaptırırız. Yok böyle bişey! İhale dışında, müstahdemi, güvenlikçiyi Ankara'd
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99505)
16 Mart 2023 Perşembe 00:32
Açlık yok, savaş yok bu memlekette. Suriye'nin, Irak'ın, Afganistan'ın taş üstünde taş kalmamış harap halini düşünün. İnsanın üstüne her sabah güneşin doğuşu kadar mutluluk ve huzur veren daha ne olabilir. Fakat yine de genç kalmadı ülkede, kaçtı gitti yurt dışına.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99400)
15 Mart 2023 Çarşamba 12:19
Devlet memuru olup aday olan kişiler bir daha yönetici yapılmamalı çünkü tarafsızlık ilkesini çiğnemiş oluyorlar herkes balıklama atlamaz basamak yükseltmek için
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99399)
15 Mart 2023 Çarşamba 12:18
Akp ve çevresi kaymağı yiyor,, oy veren masum köylüler survivorda yaşam mücadelesi veriyor...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99397)
15 Mart 2023 Çarşamba 12:08
Olan yine gariban halka olacak. 20 yılda nice insanlar bir parti uğruna hayatlarını sattı. Hepsi kullanıldı işi biten paçavra gibi köşeye atıldı. Fevzi Berdibek aday gösterilmeyince neler yaptı hatırlayın. Bunların derdi halk değilki. Tek dertleri cepleri. Egoları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99395)
15 Mart 2023 Çarşamba 11:36
Mesut Günaydın kim bilmiyorum ama yorumlarda bir arkadaş öyle bir yazmış ki şahsen ben ikna oldum. Bu saatten sonra tüm yetkililer sesimizi duysun. Mesut Günaydın yoksa halk olarak biz de yokuz. Ya ya ya şa şa şa Mesut Günaydın çok yaşa :):)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99393)
15 Mart 2023 Çarşamba 09:58
vekil olma hevesiyle öğretmenlikten istifa eden kara hocayı öğrenince hiçbir partiye oy vermemeye karar verdim. ölmeden omurgalı bir siyasetçi görürüz inşallah. tutarlı olmak her babayiğidin harcı değil çünkü.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın