Adaylık başvurusunda gövde gösterisi hazırlıkları | HABER YORUMLARI
AK Parti'den aday adayı olmak için dosyalarını tamamlayıp müracaata hazırlananlar, kalabalık kitleler eşliğinde parti binasına giderek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Asıl sınav ise adaylık listeleri açıklandıktan sonra….
su an dişarda çok huzunlu bi hava var bunun nedenini düsünmek varken.kim geldi kim giti.o aday oldu bu liste 1 de .bu gelirse bana sözü var ..der insan ama ya yarının .garantisi var mi sizce .yok olmaz.tükeniyor insan ömrü.yabanci dilde siyaset yalan demektir.kim inanir.insan hizmetkari.olarak.birinin gittigini.biz çok toptanci gördük.ama .zamanında seyar tucar olan.
bence 2 günlük dünya için ahiretınızı yıkmayin .70 veya 80.fark etnmez.milyon insanin vebali agir olur.bilip bilmeden kul hakını çignemek .tarafli olmak.haksizlik a karsi yerini korumak için sesiz kalmak zaf zaar...çok zor. yinede siz bilirsiniz.son söz.su ana kadar vekil.seçilip iflas eden birini gördunuz mu ama bu hayata.insan hep kaybediyor bi kesim dişinda.onlarda angarali.abilerimiz.sirketleşmeye devam.insan .kuluk yapmak için yaratilmişdir.ama ALLAH a kul kul olmak için degil mi.neyse her insan kendi hayatını yaşar.siz bilin.he.
bakmaya zamanı olmayan milletvekili toplumun hangi sorununu çözebilir. Şimdiye kadar kaç milletvekili, döneminden sonra bu memlekette ikamet etmiş. Bu sistemi değiştirmemiz lazım; siyaset kurumunun hayatımızı bu kadar zehirlemesine karşı birşeyler yapmamız lazım; başımızı kumdan çıkarmamız lazım. Aksi halde Suriyeye, Irak'a, Yemen'e, Afganistana dönmemiz kaçınılmaz olacak..
Bu kaçışın sebebi mevcut siyaset. Kim seçilirse seçilsin, eğer iktidara gelirse, çevresinin beklentisi, 'git Ankara'dan ne bulursan getir payımıza düşeni ver!' den ibarettir. Milletvekili seçilen etrafını bu şekilde tatmin etmezse, çevresi feleğini şaşırtır onun! Asli görevi olan kanun yapma, adaletin, ekonominin gelişimine katkı sunma gibi ulvi görevlerin peşine düşen siyasetçiyi derhal uçuruma atarlar. ve her seçim zamanı geldiğinde kendimizi birinci vatandaş hayaline kaptırırız. Yok böyle bişey! İhale dışında, müstahdemi, güvenlikçiyi Ankara'd
Açlık yok, savaş yok bu memlekette. Suriye'nin, Irak'ın, Afganistan'ın taş üstünde taş kalmamış harap halini düşünün. İnsanın üstüne her sabah güneşin doğuşu kadar mutluluk ve huzur veren daha ne olabilir. Fakat yine de genç kalmadı ülkede, kaçtı gitti yurt dışına.
Devlet memuru olup aday olan kişiler bir daha yönetici yapılmamalı çünkü tarafsızlık ilkesini çiğnemiş oluyorlar herkes balıklama atlamaz basamak yükseltmek için
Olan yine gariban halka olacak. 20 yılda nice insanlar bir parti uğruna hayatlarını sattı. Hepsi kullanıldı işi biten paçavra gibi köşeye atıldı. Fevzi Berdibek aday gösterilmeyince neler yaptı hatırlayın. Bunların derdi halk değilki. Tek dertleri cepleri. Egoları
Mesut Günaydın kim bilmiyorum ama yorumlarda bir arkadaş öyle bir yazmış ki şahsen ben ikna oldum. Bu saatten sonra tüm yetkililer sesimizi duysun. Mesut Günaydın yoksa halk olarak biz de yokuz. Ya ya ya şa şa şa Mesut Günaydın çok yaşa :):)
vekil olma hevesiyle öğretmenlikten istifa eden kara hocayı öğrenince hiçbir partiye oy vermemeye karar verdim. ölmeden omurgalı bir siyasetçi görürüz inşallah. tutarlı olmak her babayiğidin harcı değil çünkü.
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, merkez ve bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere 26 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 6 Mart'a kadar sürecek.
26.02.2026
02:01
Cevdet Yılmaz: '2026 Finansa Erişim Açısından Daha Olumlu Olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyon ve faizlerin düşüş seyrine girdiğini belirterek, 2026 yılının finansmana erişim açısından daha olumlu bir dönem olacağını ifade etti.
26.02.2026
01:59
Bingöllüler 14 ay komşulardan uçacak
Pist, apron ve taksi yollarındaki bozulmalar nedeniyle onarıma alınacak Bingöl Havalimanı'nda ihale süreci tamamlandı. Çalışmalar nedeniyle havalimanı 23 Mart 2026 – 7 Mayıs 2027 tarihleri arasında uçuş trafiğine kapalı olacak. Bingöllüler, bu süre zarfında komşu illerden uçacak.
26.02.2026
01:58
ISPEC 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi Bingöl'de Yapılacak
Bingöl Üniversitesi'nde 11–12 Mayıs 2026 tarihlerinde düzenlenecek program kapsamında; tarım uygulamaları, hayvansal üretim, iklim değişikliği ile tarım ilişkisi, gıda güvenliği ve kırsal kalkınma alanlarında yürütülen güncel bilimsel çalışmalar ele alınacak.
26.02.2026
01:57
Bingöl Üniversitesi'nde yeni cihazlarla yüksek hassasiyetli analizler yapılabilecek
Bingöl Üniversitesi Arı ve Doğal Ürünler Ar-Ge ve Ür-Ge Uygulama ve Araştırma Merkezi, ileri analiz sistemiyle teknik kapasitesini artırdı. Yeni cihazla birlikte çok sayıda alanda yüksek hassasiyetli analizler yapılabilecek.
26.02.2026
01:57
BİGED'den Öğrencilere İftar Programı
Birlik ve Gelişim Derneği (BİGED) tarafından Genç ilçesinde hafızlık ve Arapça ilimler eğitimi alan öğrenciler için iftar programı düzenlendi. Programa ilçe protokolü ve gönüllüler de katıldı.
26.02.2026
01:56
Bingöl'deki kaza anı kamerada!
Bingöl'de sinyalizasyon direğine çarpan hafif ticari araç, taklalar attıktan sonra ters döndü. 1 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.
26.02.2026
01:54
Beyaz Şapkalı Hackerler sertifikalarını aldı
Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğinde Türkiye Siber Vatan Programı kapsamında gerçekleştirilen 'Beyaz Şapkalı Hacker' eğitimini tamamlayan 39 öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
26.02.2026
01:53
'GENÇ İyilik Hareketi' İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Genç ilçesinde yardımlaşma ve gönüllülük bilincini artırmayı hedefleyen 'GENÇ İyilik Hareketi Projesi' kapsamında kurumlar arası iş birliği protokolü hayata geçirildi.
25.02.2026
00:36
Bingöl için sağanak ve yoğun kar uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak, sıcaklıklar düşecek. Bingöl için ise sağanak ve yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın