Adaylık başvurusunda gövde gösterisi hazırlıkları | HABER YORUMLARI
AK Parti'den aday adayı olmak için dosyalarını tamamlayıp müracaata hazırlananlar, kalabalık kitleler eşliğinde parti binasına giderek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Asıl sınav ise adaylık listeleri açıklandıktan sonra….
su an dişarda çok huzunlu bi hava var bunun nedenini düsünmek varken.kim geldi kim giti.o aday oldu bu liste 1 de .bu gelirse bana sözü var ..der insan ama ya yarının .garantisi var mi sizce .yok olmaz.tükeniyor insan ömrü.yabanci dilde siyaset yalan demektir.kim inanir.insan hizmetkari.olarak.birinin gittigini.biz çok toptanci gördük.ama .zamanında seyar tucar olan.
bence 2 günlük dünya için ahiretınızı yıkmayin .70 veya 80.fark etnmez.milyon insanin vebali agir olur.bilip bilmeden kul hakını çignemek .tarafli olmak.haksizlik a karsi yerini korumak için sesiz kalmak zaf zaar...çok zor. yinede siz bilirsiniz.son söz.su ana kadar vekil.seçilip iflas eden birini gördunuz mu ama bu hayata.insan hep kaybediyor bi kesim dişinda.onlarda angarali.abilerimiz.sirketleşmeye devam.insan .kuluk yapmak için yaratilmişdir.ama ALLAH a kul kul olmak için degil mi.neyse her insan kendi hayatını yaşar.siz bilin.he.
bakmaya zamanı olmayan milletvekili toplumun hangi sorununu çözebilir. Şimdiye kadar kaç milletvekili, döneminden sonra bu memlekette ikamet etmiş. Bu sistemi değiştirmemiz lazım; siyaset kurumunun hayatımızı bu kadar zehirlemesine karşı birşeyler yapmamız lazım; başımızı kumdan çıkarmamız lazım. Aksi halde Suriyeye, Irak'a, Yemen'e, Afganistana dönmemiz kaçınılmaz olacak..
Bu kaçışın sebebi mevcut siyaset. Kim seçilirse seçilsin, eğer iktidara gelirse, çevresinin beklentisi, 'git Ankara'dan ne bulursan getir payımıza düşeni ver!' den ibarettir. Milletvekili seçilen etrafını bu şekilde tatmin etmezse, çevresi feleğini şaşırtır onun! Asli görevi olan kanun yapma, adaletin, ekonominin gelişimine katkı sunma gibi ulvi görevlerin peşine düşen siyasetçiyi derhal uçuruma atarlar. ve her seçim zamanı geldiğinde kendimizi birinci vatandaş hayaline kaptırırız. Yok böyle bişey! İhale dışında, müstahdemi, güvenlikçiyi Ankara'd
Açlık yok, savaş yok bu memlekette. Suriye'nin, Irak'ın, Afganistan'ın taş üstünde taş kalmamış harap halini düşünün. İnsanın üstüne her sabah güneşin doğuşu kadar mutluluk ve huzur veren daha ne olabilir. Fakat yine de genç kalmadı ülkede, kaçtı gitti yurt dışına.
Devlet memuru olup aday olan kişiler bir daha yönetici yapılmamalı çünkü tarafsızlık ilkesini çiğnemiş oluyorlar herkes balıklama atlamaz basamak yükseltmek için
Olan yine gariban halka olacak. 20 yılda nice insanlar bir parti uğruna hayatlarını sattı. Hepsi kullanıldı işi biten paçavra gibi köşeye atıldı. Fevzi Berdibek aday gösterilmeyince neler yaptı hatırlayın. Bunların derdi halk değilki. Tek dertleri cepleri. Egoları
Mesut Günaydın kim bilmiyorum ama yorumlarda bir arkadaş öyle bir yazmış ki şahsen ben ikna oldum. Bu saatten sonra tüm yetkililer sesimizi duysun. Mesut Günaydın yoksa halk olarak biz de yokuz. Ya ya ya şa şa şa Mesut Günaydın çok yaşa :):)
vekil olma hevesiyle öğretmenlikten istifa eden kara hocayı öğrenince hiçbir partiye oy vermemeye karar verdim. ölmeden omurgalı bir siyasetçi görürüz inşallah. tutarlı olmak her babayiğidin harcı değil çünkü.
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın