Adaylık başvurusunda gövde gösterisi hazırlıkları | HABER YORUMLARI
AK Parti'den aday adayı olmak için dosyalarını tamamlayıp müracaata hazırlananlar, kalabalık kitleler eşliğinde parti binasına giderek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Asıl sınav ise adaylık listeleri açıklandıktan sonra….
su an dişarda çok huzunlu bi hava var bunun nedenini düsünmek varken.kim geldi kim giti.o aday oldu bu liste 1 de .bu gelirse bana sözü var ..der insan ama ya yarının .garantisi var mi sizce .yok olmaz.tükeniyor insan ömrü.yabanci dilde siyaset yalan demektir.kim inanir.insan hizmetkari.olarak.birinin gittigini.biz çok toptanci gördük.ama .zamanında seyar tucar olan.
bence 2 günlük dünya için ahiretınızı yıkmayin .70 veya 80.fark etnmez.milyon insanin vebali agir olur.bilip bilmeden kul hakını çignemek .tarafli olmak.haksizlik a karsi yerini korumak için sesiz kalmak zaf zaar...çok zor. yinede siz bilirsiniz.son söz.su ana kadar vekil.seçilip iflas eden birini gördunuz mu ama bu hayata.insan hep kaybediyor bi kesim dişinda.onlarda angarali.abilerimiz.sirketleşmeye devam.insan .kuluk yapmak için yaratilmişdir.ama ALLAH a kul kul olmak için degil mi.neyse her insan kendi hayatını yaşar.siz bilin.he.
bakmaya zamanı olmayan milletvekili toplumun hangi sorununu çözebilir. Şimdiye kadar kaç milletvekili, döneminden sonra bu memlekette ikamet etmiş. Bu sistemi değiştirmemiz lazım; siyaset kurumunun hayatımızı bu kadar zehirlemesine karşı birşeyler yapmamız lazım; başımızı kumdan çıkarmamız lazım. Aksi halde Suriyeye, Irak'a, Yemen'e, Afganistana dönmemiz kaçınılmaz olacak..
Bu kaçışın sebebi mevcut siyaset. Kim seçilirse seçilsin, eğer iktidara gelirse, çevresinin beklentisi, 'git Ankara'dan ne bulursan getir payımıza düşeni ver!' den ibarettir. Milletvekili seçilen etrafını bu şekilde tatmin etmezse, çevresi feleğini şaşırtır onun! Asli görevi olan kanun yapma, adaletin, ekonominin gelişimine katkı sunma gibi ulvi görevlerin peşine düşen siyasetçiyi derhal uçuruma atarlar. ve her seçim zamanı geldiğinde kendimizi birinci vatandaş hayaline kaptırırız. Yok böyle bişey! İhale dışında, müstahdemi, güvenlikçiyi Ankara'd
Açlık yok, savaş yok bu memlekette. Suriye'nin, Irak'ın, Afganistan'ın taş üstünde taş kalmamış harap halini düşünün. İnsanın üstüne her sabah güneşin doğuşu kadar mutluluk ve huzur veren daha ne olabilir. Fakat yine de genç kalmadı ülkede, kaçtı gitti yurt dışına.
Devlet memuru olup aday olan kişiler bir daha yönetici yapılmamalı çünkü tarafsızlık ilkesini çiğnemiş oluyorlar herkes balıklama atlamaz basamak yükseltmek için
Olan yine gariban halka olacak. 20 yılda nice insanlar bir parti uğruna hayatlarını sattı. Hepsi kullanıldı işi biten paçavra gibi köşeye atıldı. Fevzi Berdibek aday gösterilmeyince neler yaptı hatırlayın. Bunların derdi halk değilki. Tek dertleri cepleri. Egoları
Mesut Günaydın kim bilmiyorum ama yorumlarda bir arkadaş öyle bir yazmış ki şahsen ben ikna oldum. Bu saatten sonra tüm yetkililer sesimizi duysun. Mesut Günaydın yoksa halk olarak biz de yokuz. Ya ya ya şa şa şa Mesut Günaydın çok yaşa :):)
vekil olma hevesiyle öğretmenlikten istifa eden kara hocayı öğrenince hiçbir partiye oy vermemeye karar verdim. ölmeden omurgalı bir siyasetçi görürüz inşallah. tutarlı olmak her babayiğidin harcı değil çünkü.
Terhisine 5 gün kala geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Yusuf Gönlüaçık, Bingöl'ün Genç İlçesinde düzenlenen törenin ardından göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı.
27.11.2025
17:05
12Bingölspor'dan transfer atağı!
İlk olarak 4 yeni ismi renklerine bağladığını duyuran yeşil beyazlı kulüp, 29 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Karpedo Dondurma Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Ayrıca yeni transferler de olacak.
27.11.2025
14:23
MTV'de 2026 rakamları netleşti
TÜİK'in açıkladığı yeniden değerleme oranı doğrultusunda, 2026 yılı itibarıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin yüzde 25,49 oranında artacağı kesinleşti.
27.11.2025
14:03
Meteoroloji uyardı; Kar kapıda!
Ülkeyi etkisi altına almaya hazırlanan soğuk hava dalgasıyla birlikte Türkiye genelinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl dahil 13 ilde kar yağışı ve buzlanma uyarısı yaptı.
27.11.2025
13:57
2026 için trafik cezaları netleşti
Yeniden değerleme oranı yüzde 25,49 olarak belirlendi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte 2026 yılında trafik cezaları da netleşmiş oldu.
27.11.2025
13:42
Bingöllü Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti
Naaşı Bingöl'de defnedilecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Kahraman askerimizin ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum' dedi.
26.11.2025
17:56
Bingöl'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
26.11.2025
17:21
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Emlak vergisinde ikinci taksit için son gün 1 Aralık. Süreyi kaçıran gayrimenkul sahiplerini aylık %3,7 gecikme faizi bekliyor. Peki kimler vergiden tamamen muaf, yeni emekli olanlar ödeme yapacak mı? İşte cezaya düşmemek için kritik ayrıntılar…
26.11.2025
17:12
EFT ve IBAN'dan para transferinde yeni dönem!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, EFT ve IBAN üzerinden yapılan para transferlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. MASAK'ın hazırladığı düzenlemeyle yüksek tutarlı işlemlerde beyan şartı geliyor. 1 Ocak 2026'dan sonra kurallara uymayanlar para gönderemeyecek.
26.11.2025
15:44
Bingöl'de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi'nde hayata katılıyorlar
Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlediği eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dezavantajlı bireylerin yanında oluyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın