KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2024 Salı
°C

Arıkan: 'Hedefimiz, 5 yılda 50 yıllık geleceğe dokunmak'

Mazbatasını alarak göreve devam eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bingöl için gelecek 5 yıl için bizim şöyle bir hedefimiz var; 50 yıl, 100 yıl sonrasında da insanların çok mutlu olduğu, keyif aldığı, uzun vadede gelecek nesillere güzel bir şehir bırakma var' açıklamasında bulundu.

Arıkan:
05 NİSAN 2024 CUMA 00:04
24
2265
14
AA aa

31 Mart yerel seçimlerinden AK Parti'den yeniden aday Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, tekrar seçilerek başkanlığı kazandı. Başkan Arıkan, Bingöl Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Müçteba Akkaya'dan mazbatasını teslim aldı. Arıkan'a, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, belediye meclis üyeleri ile parti teşkilat öneticileri eşlik etti.

Konferans salonunda mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Arıkan, seçimlerde hiçbir sorun yaşanmadığını belirterek ilgili kurumlara teşekkür etti.

“Yeni dönemde de en iyisini yapacağız”

Başkan Arıkan; “Allah'a şükür, kazasız belasız bir seçim süreci atlattık. Hâkim beye çok teşekkür ediyorum. Bütün tedbirleri alarak sorunsuz, sıkıntısız bir seçim sürecini yaşattılar. Hiçbir sorun yaşanmadı. Tabi ki çok zorlu bir dönemi geride bıraktık. Öncelikle kazasız, belasız bu seçimin atlatılması, huzur ortamında gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Bu yeni dönemde inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Bir 5 yıllık dönemi geride bıraktık, bu 5 yıllık süreçte halkımızın desteğiyle, duasıyla, teşkilatlarımızın desteğiyle biz en iyisini yapmaya çalıştık. İnşallah yeni dönemde de en iyisini yapacağız. Bingöl için gelecek 5 yıl için bizim şöyle bir hedefimiz var; 50 yıl, 100 yıl sonrasında da insanların çok mutlu olduğu, keyif aldığı, uzun vadede gelecek nesillere güzel bir şehir bırakma var. Daha yaşanabilir bir şehir ortamı bırakma adına çok güzel çalışmalarımız olacak inşallah” dedi.

Belediyede Karşılama

Mazbata takdiminin akabinde beraberindekilerle Bingöl Belediyesi'ne yürüyen Başkan Arkan, burada personeller tarafından çiçekle karşılandı. Makama geçerek AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve partililerle bir süre görüşen Arıkan, zaman kaybetmeden kaldıkları yerden devam edeceklerini ve yoğun bir sürecin kendilerini beklediği mesajını verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109008)
07 Nisan 2024 Pazar 01:53
Lütfen gelin mevcut halkotobüslerini size devir edelim gerçekten halkotobüs esnafı zarar ediyor kan kusuyor ücretsiz bütün bingölü taşıyın bu işin belediyenin yapması elzemdir her şeyi adil hukuka uygun olarak yapılması lazım mazot yedek parça lastik arzalar parayla yapılıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108994)
06 Nisan 2024 Cumartesi 02:45
Saat 2.10 gece beşyol civarında bir sahur klasiğini yaşatmak için üç tane ergen çocukla estirdiğiniz davulcu terörüne bir son verin lütfen. yıl 2024 şehirde yaşıyoruz git gide köye çevirdiğiniz bu şehirdeki terörünüze bir son verin. hastası oruç tutmayanı sabah 7.00 de mesaisi veya bu dinden olmayanlarında yaşadığı bir yerdir şehir burası yukarı akpınar köyü değil erdal bey lütfen biraz medini olun davul terörünü bitirin. sabah okula gidecek bu çocuklar lütfen rica ediyorum bitirin artık bu köylü adetlerinizi sizi seçtiğimize pişman etmeyin biz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108982)
05 Nisan 2024 Cuma 19:21
Lütfen şehrin hemen yanindaki camlik etrafinda orman içine yapılan isgalleri durdurun. Her yerde 10 larca kulübe yapılmış. Speniler adet ishal etmiş. Bu isgallere biri dur desin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108958)
05 Nisan 2024 Cuma 08:39
öncelikle yaptığınız eserler, ve hizmetleriniz için bir vatandaş olarak şahsım olarak çok ama çok teşekkür ederim.
şu önümüzdeki süreçte kanaatimce yapacağınız, ve en elzem olan şehir içi ulaşım belediye otobüsü veya dolmuş çözümü üretmeniz gerekmektedir. koltuk ta değil; sahada olduğunuzu kimse inkar edemez.ki meyvelerini zaten toplum olarak gördük .inşallah daha katbekat üstüne koyacağınıza inanıyoruz.
başarılarınızın devamını diliyor; tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyorum..
Sayın Başkanım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108956)
05 Nisan 2024 Cuma 08:28
51 yılda ikinci defa seçilen başkan olarak durmadan dinlenmeden sahada olarak tüm mahallelere yollara kaldırımlara dokunarak hizmet odaklı,çözüm odaklı,projeler icraatlar bekliyoruz öyle bir hizmetiniz olsun ki herkes adınızı tarihe yazsın haydi şimdi hizmet zamanı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108954)
05 Nisan 2024 Cuma 05:04
Öyle kendi çocuğunu mühendis al, Akrabanı mezarlıklar müdürü yap vatandaşada alım yok işkurun yolunu göster.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108953)
05 Nisan 2024 Cuma 03:04
Lütfen ama lütfen belediye Halk otobüsü alın sayin başkanim neden Bingöl belediyesine ait belediye Halk otobüsü yok aslında millet hizmetin kralını görsün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108965)
05 Nisan 2024 Cuma 11:13
@Misafir Kullanıcı Diğer partilerin halk otöbüsü vaadi vardı niye oy vermedin bunlar lütfenden anlamaz sanki tramvay metro istiyorsun. Asli görevlerini bile yapmaz bunlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108952)
05 Nisan 2024 Cuma 02:54
Makam odanın şaşasına bakınca ellerim kırılsaydı oy vermeseydim, refah belediye başkanları hemen belediye giriş kapısına rüşvet alanda veren de cehennemdedir tabelasını göreve başlar başlamaz asmış, aynı duyarlılığı sizden de bekliyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108950)
05 Nisan 2024 Cuma 02:52
Başkanım başarılar diliyorum.
30.04.2024
18:05
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB`nin yol haritası belli oldu
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha sağlıklı şekilde yürütmek için kartlı işlemlere dair kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.
30.04.2024
16:44
Bingöl`de kamu çalışanları dikkat! Mesai saatleri değişti!
Bingöl'de kamu çalışanları dikkat! Mesai saatleri değişti!
Bingöl'de kamu kurum ve kuruluşlarının mesai saatlerinde 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren değişikliğe gidilecek. Uygulama, 16 Eylül'e kadar geçerli olacak.
30.04.2024
15:39
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Bingöl'de SÜTAŞ arıtma tesisinden çıkan atık su nedeniyle balıkların telef olduğu yönünde sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımlar üzerine ilgili birimler inceleme yaptı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü; 'İhbarda bulunan vatandaşın da hazır bulunduğu alanda ekiplerimiz tarafından yapılan denetimde herhangi bir balık ölümüne rastlanmadığı tutanak ile kayıt altına alınmış, söz konusu firmanın arıtma çıkışından numune alınarak analiz yapılmış ve parametrelerin yasal sınırların içerisinde olduğu tespit edilmiştir' açıklamasında bulundu.
30.04.2024
14:38
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Ticaret Bakanlığı, bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihracatının 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verdi.
30.04.2024
14:19
Bingöl`de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kene ısırmasından dolayı 1 kişi hayatını kaybetti.
30.04.2024
14:18
Bingöl`de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın