KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Bingöl Rehberini Anıyor

Peygamber Sevdalıları Vakfı 20 Nisan Cumartesi Bingöl Şehir Stadyumu'nda 'Hz. Peygamberi Anlama Ve Sünnetini Yaşama' konulu etkinlik düzenleyecek.

Bingöl Rehberini Anıyor
18 NİSAN 2019 PERŞEMBE 18:40
41
2532
11
AA aa

Peygamber Sevdalıları Vakfı Bingöl Temsilcisi Ömer Aşkın, etkinliğe tüm Bingöl halkını davet ederek şu açıklamalarda bulundu: “Peygamber sevdalısı halkımızın her yıl hasretle beklediği ve büyük teveccühle katılım gösterdiği ‘Hz. Peygamberi Anlama Ve Sünnetini Yaşama' etkinliğini bu yıl (20Nisan) Cumartesi günü saat 13.30'da Bingöl Şehir Stadyumu'nda gerçekleştireceğiz inşallah.

Allah'ın yardımı ve Peygamber Sevdalısı halkımızın dua ve destekleri ile her yıl bir dizi etkinlik düzenliyoruz. Halkımız bu etkinlikler ile efendimizin hayatını, örnek şahsiyetini ve misyonunu bir kez daha anlamış oluyor. Müslümanlar olarak asrı saadetin iklimine hasret ve muhtacız. Toplumu ifsad eden yapılar ve gayri İslami etkinlikler günümüzde haddinden fazla. Hâl böyle iken Nebevi havayı teneffüs etme amacı ile böylesi hayırlı etkinliklerin olması gerektiği gibi, var olanların da desteklenmesi gerekiyor.  Ümmetin ümidini yeşertecek olan bu etkinlikleri önemsiyoruz. Her yönü ile tüm çağlara ve insanlığa en güzel örnek olan Efendimiz (as)ın Ahlak ve Adalet Rehberliği vasfının öne çıkarılacağı zengin içerikli etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz."

Aşkın, açıklamasına şöyle devam etti: “Önümüzdeki cumartesi günü saat 13.30'da yapılacak olan etkinlik için bir dizi hazırlık yaptık. Etkinliğin tanıtım ve duyurusu amacıyla kuzey ilçelerimiz ve civar köyleri de dahil olmak üzere Bingöl merkez ve köylerinde branda, el ilanı, duvar afişi, gezici anons ve şehrin merkezine kurduğumuz davet standı ile halkımızın bu etkinliğe katılması noktasında elimizden geleni yaptık. Ayrıca şehir merkezinde çocuklara balon ve şeker dağıtarak onlarında Muhammedi sevdayla tanışmalarını sağladık. Yine küçük çocuklarla şehrin merkezinde esnaf ve yayalara gül dağıtımında bulunarak gül Peygamberi sevdirme ve bu etkinliğe katılımı sağlama noktasından farkındalık oluşturduk. Biz ekip olarak hazırız inşallah.”

“Resulullah (as)'ın sevdası fedakârlık ister”.

Resulullah (as)'ın sevdasının fedakârlık istediğini belirten Aşkın, son olarak şu ifadelere yer verdi: “Bir başka önemli hususta şudur; Malumunuzdur ki Rahmet yağmurlarının yağdığı Nisan ayındayız,  bu ayda yağan yağmurun şifası ve neşesi bizi etkinliğe gelmeme noktasında rol almamalıdır. Resulullah (as)'ın sevdası fedakârlık ister. Yağan Rahmet yağmurları adedince hayırların tüm Müslümanlara ve halkımıza hasene olarak yazılması temennisi ile Bingöl merkez ve köyleri, tüm ilçelerimiz ve köylerini 20 Nisan Cumartesi günü Saat 13.30'da yapılacak olan ‘Hz. Peygamberi Anlama Ve Sünnetini Yaşama' etkinliğine davet ediyoruz.”

Hz. Peygamberi Anlama Ve Sünnetini Yaşama Etkinliği 20 Nisan Cumartesi Bingöl Şehir Stadyumunda Saat:13.00 da başlayacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43598)
20 Nisan 2019 Cumartesi 01:04
İnanıyorum ki peygamberin öğretileri kişiye göre değişmez o bize ahlaka ve kız çocuklarımıza daha iyi sahip çıkmamızı öğütler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43593)
20 Nisan 2019 Cumartesi 00:05
Bu yorumları okuyunca gerçekten hayretler içinde kaldım. Acaba peygamberimizin öğretileri değerlerimizi ve küçük kızlarımızı sizlerin bakış açınıza ters bir bakış açısıyla baktığı için bu kadar eleştirmeyi kendinize hak görüyorsunuzda niçin başkalarının fikrini bu kadar eleştiriyorsunuz. Peygamberimiz çocuklarımıza sizin bakış açınızla bakıyorduda bizimi haberimiz yok. El insaf
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43576)
19 Nisan 2019 Cuma 17:12
bu kızlara baldırı çıplak diyen adam değilmi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43574)
19 Nisan 2019 Cuma 15:51
Din adi altinda dönen rantin sermayenin hadi var hesabi yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43573)
19 Nisan 2019 Cuma 15:12
kurban olayım peygamberime de dinime de ama siz.... bizden uzak durun. Futbol oynayan küçücük kızlardan tahrik olan insanlar dinden imandan bahsetmesinler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43569)
19 Nisan 2019 Cuma 14:35
Aşağı çarşı halı saha vakası ile tüm Türkiye'ye bizi çok iyi tanıttınız.Tanıtım için teşekkürler..Dürbünle Camiden baksanız o küçük kızları göremezsiniz.Birde geçmiş yıllarda bir küçük kıza 3 tane uzman çavuş 3 yıl boyunca istismar edince ya da engelli bir kıza biri esnaf 4 kişi istismar edince neredeydiniz.Artık bu ucuz numaralarınızı yemiyoruz.Bari yaptığınız sisayete o güzel mübarek insanı peygamber efendimizi alet etmeyin....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43564)
19 Nisan 2019 Cuma 11:02
Küçüçük kızları ve ailelerini ahlaksızlıkla itham eden sen mi rehberimizi arıyorsun?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43603)
20 Nisan 2019 Cumartesi 10:57
@Misafir Kullanıcı Eleştiri ahlakı yok sayanlaradır. Kızlara ve ailelere değildir.çarpıtmayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43551)
19 Nisan 2019 Cuma 08:07
tüm islami cihanın rehbere S.A.V HAZRETİ MUHAMMEDTİR. Bu nasıl Bir Başlıktır Hocam bingöl rehberini arıyor flş flaş yazsaydınız tam olsaydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43540)
18 Nisan 2019 Perşembe 23:44
Eski adı Hizbullah yeni adı mustazaf yan kuruluşu peygamber sevdalıları basın kuruluşu Bingöl basın ve ilkha haberleri siyasi kanadı Hüda-Par..
Hizbullah zihniyeti gelirse eğer sürekli başında kardeşlik anlayış diye diye sempati toplayan zihniyetin alt metni 'baldırı çıplak' haberinizle ortaya çıktı. İnsanların yaşantısına sayginiz yok. Kendi inanışın kendin yasa bize karışma işine bak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43539)
18 Nisan 2019 Perşembe 23:29
13 yaşındaki küçücük çocuklara baldırı çıplak diyen onların ailelerine ahlaksızlıkla suçlayan zihniyet mi İslamı, peygamberi ve hoşgörüyu anlatacak bize? Şaşırdım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43602)
20 Nisan 2019 Cumartesi 10:54
@Misafir Kullanıcı Ailelere ve çocuklara bir eleştiri yok eleştiri organizetörleredir mesleği çarpıtmayın.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın