KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Genç Muratspor, Yozgat Belediye Başkanı Köse'yi kınadı

Maç esnasında görüntülü aramayla hakemi tehdit ettiği iddia edilen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'ye tepki gösteren Yeni Genç Muratspor Yönetimi; 'Holiganik tavırlarla yenilgiye karşı hazımsızlık gösteren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'yi bu çirkin sözlerinden ve tavırlarından ötürü kınıyor, TFF'nu bu hususta yaptırımda bulunmaya davet ediyoruz' açıklamasında bulundu.

Genç Muratspor, Yozgat Belediye Başkanı Köse`yi kınadı
11 MART 2024 PAZARTESİ 20:08
16
3357
6
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta mücadele eden ve Pazar günü konuk ettiği ligin namağlup takımı ve gurup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor'u 4-0 mağlup eden Yeni Genç Muratspor, büyük yankı uyandıran maçta yaşandığı belirtilen bir iddia üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Sert müdahaleler, hakeme itiraz ve hareketler nedeniyle 3 kırmızı ve 11 sarı kartın çıktığı maçın hakemi Onur Sekman'ın, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse tarafından görüntülü arama yoluyla tehdit edildiği iddiasını paylaşan Yeni Genç Muratspor, hakem lobisiyle grup liderliğini sürdürdüğü belirtilen Bozokspor'un yenilgi karşısında sportif centilmenlikten uzak tavır ve tehditlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Sosyal medya hesaplarından “Basına ve Kamuoyuna' başlığıyla açıklama yayınlayan Yeni Genç Muratspor, şunları paylaştı;

“Yeni Genç Muratspor olarak;

Bal 11. Grup 18. Haftasında konuk ettiğimiz grup lideri Yozgat Belediye Bozokspor'a karşı elde ettiğimiz 4-0'lık galibiyetin, maalesef çirkin itham ve tehditlere dönüştüğünü üzülerek müşahede etmekteyiz.

İkinci yarıda Yozgat Bozoksporlu Mustafa Aşan, sert bir faul yaparak kırmızı kart görmüş ve takımını 8 bırakmıştır. Bu esnada teknik direktörünü görüntülü arayıp telefonu hakeme götürmesini isteyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'nin, maçın hakemi Onur Sekman'a “Senin hayatını da hakemliğini de bitirmek benim boynumun borcu olsun. Bu yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak namussuzlar” şeklindeki bir siyasetçiye yakışmayan çirkin sözleri saha içerisindeki futbolcular tarafından da duyulmuştur.

Halkın vergilerini spor kulübüne harcayan, ligin başından beri de hakem lobisiyle galibiyet serisini sürdüren ve birçok yenilgi durumundan hakem kararlarıyla kurtulan Yozgat Bozokspor'un, takımımız karşısındaki ağır yenilgi ve çaresizliğini bu tarz tehditlerle gölgeleme çabası beyhudedir.

Holiganik tavırlarla yenilgiye karşı hazımsızlık gösteren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'yi bu çirkin sözlerinden ve tavırlarından ötürü kınıyor, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) bu hususta yaptırımda bulunmaya davet ediyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108462)
13 Mart 2024 Çarşamba 14:55
genç murata helal olsun içimin yağlarını eritti namağlup takıma 4 tane attı İçimin yağlarını eritti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108452)
13 Mart 2024 Çarşamba 09:29
HER ZAMAN IRKÇILIĞI SAVUNANLAR IRKÇILIĞIN ARKASINA SAVUNAN ZAVALLILARDIR. IRÇILIKTAN NEMALANAN YOZGAT BOZOK BELEDİYE BAŞKANI MALUM ŞAHISI LANETLİYORUM. BİNGÖL VE BİNGÖL HALKI HER ZAMAN ADALET VE ŞEFFAFLIĞI ÖRNEK ALMIŞLAR BİR BİNGÖLLÜ OLARAK SAĞDUYULU OLMAYI ŞİAR EDİNDİK VE ETMEYE DEVAM EDECEZ ŞAMPİYON 12 BİNGÖL SPOR O SENE BU SENE ŞAMPİYON BİNGÖL SPOR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108443)
12 Mart 2024 Salı 22:28
Faşizanlık futbola kadar indi yazık kim oluyor bu adam hakemi tehdit ediyor. Tebrik ederim genç Murat spor helal olsun kardeşlerim.keşke Bingölün yerinde siz olsaydınız sonuna kadar hak ediyorsunuz şampiyonluğu bu sene olmadı seneye inşallah üst liglerde genç muratın olması heyecan verir futbol severler bingöl spor herzaman iyi gidiyor sonra işler kötüye gidiyor nedense bingölde bizim genç muratta bizim başarılar dilerim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108427)
12 Mart 2024 Salı 09:47
Tabutçular şu belediye şeysine bir kamyon soda yollasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108425)
12 Mart 2024 Salı 08:28
Kimi tehtid ediyorsan sen lawık.Bingöl sahipsiz değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108423)
12 Mart 2024 Salı 08:21
Bu ne ya.Siyasetçi hakemi tehtid ediyor.Fotbolcu hakemi tehtit ediyor.Fotbol ayaklar altında.Hakemlik kurumu bitmiş.VAR bitmiş.Güvensizlik çürümüşlük had safhada.Fotbol kurumu çükmüşse bilinsinki diğer kurumlarda çürümüştür.Dolaysıyla devlette çürümüştür.Yazık çok yazık.Bir siyasetçinin gelmiş olduğu düzeye yazık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108466)
13 Mart 2024 Çarşamba 16:59
@Misafir Kullanıcı Sana acilen bir dilbilgisi eğitimi şart. Bu karma dili nerden öğrendin
29.04.2024
17:29
Bingöl`de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Güvenlik birimlerini tebrik eden Vali Usta; 'Operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle...' açıklamasında bulundu.
29.04.2024
15:56
IBAN`la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
IBAN'la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN yoluyla yapılan ödemeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vergi kaybını önlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda artık fiş kesmeyenlere her bir fiş için 3 bin 400 TL özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024
14:54
Başkan Özturan`dan sitem dolu açıklama!
Başkan Özturan'dan sitem dolu açıklama!
3. Lige yükselen Yozgat Bozospor'a 'kupanızın hikayesi kapkaranlıktır' diyen Başkan Özturan, şehrin sahipsizliğine de işaret etti; 'Ne yazık ki rakibimiz kadar şehrimize, gençlerimize, hayallerimize, bu işe harcanmış maddi manevi değerlere sahip çıkılmadı... Sesimiz, 'Canımız yanıyor, hakkımız yeniyor' feryatlarımız duyulması gereken mecralar tarafından bir türlü duyulmadı... Onların sözü, siyasi gücü birçok masada bizi ezdi geçti... Bir itirazımıza bile olumlu bir dönüş alma gücünü arkamızda hissedemedim, hissedemedik...'
29.04.2024
14:52
Bingöl`de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Bingöl'de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Doğumların 315'nin sezaryenle, 291'inin ise normal doğum yoluyla gerçekleştiği belirtildi.
29.04.2024
14:51
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu, kendi özel kliniğini açarak Bingöllü vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
29.04.2024
14:50
Rotahane`nin durağı `Yüzen Adalar` oldu
Rotahane'nin durağı 'Yüzen Adalar' oldu
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Türkiye'nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği proje çerçevesinde Bingöl'e gelerek Yüzen Adalar'ı gezdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın