KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Rotahane'nin durağı 'Yüzen Adalar' oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Türkiye'nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği proje çerçevesinde Bingöl'e gelerek Yüzen Adalar'ı gezdi.

Rotahane`nin durağı `Yüzen Adalar` oldu
29 NİSAN 2024 PAZARTESİ 14:50
25
703
7
AA aa

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Türkiye'nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdikleri 'Rotahane' programları çerçevesinde Bingöl'e geldi. Solhan ilçesine geçen ve buradaki Yüzen Adalar'ı gezen Ersoy'a, program kapsamında ekipler de eşlik etti. Rüzgârın yönüne göre yer değiştiren Turna Gölü'ndeki yüzen adaları ziyaret eden Ersoy, burada halk oyunları ekibinin gösterisini izledi.

Yüzen adaların çok güzel ve keyifli olduğunu ifade eden Ersoy, kente geleceklerin burayı ziyaret etmesini istediklerini dile getirdi.

Rotahane'nin 72'nci ziyaretini Bingöl'e gerçekleştirdiğini dile getiren Ersoy, “Bingöl'e ilk defa geliyorum ve gerçekten çok güzel bir sürprizle karşılaştık. Çok güzel, çok keyifli. Bingöl'e gelecek olanların da burayı ziyaret etmelerini istiyoruz. Bingöl'ü ziyaret etmeye Rotahane olarak geldik. Bingöl, ziyaret ettiğimiz 72'inci şehir. Türkiye turunun tamamlanmasına çok az kaldı. Bingöl'e gelecek olanların ilk rotaya yüzen adalardan başlamasını söylüyoruz” dedi.

Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, ziyaretin anısına Ersoy'a el dokuması kilim ile resim hediye etti. Ersoy'un ziyaretinde Kültür ve Turizm İl Müdürü Selahattin Yazar ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erkan Davran da yer aldı.İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109288)
30 Nisan 2024 Salı 15:24
Ada da balık var umarım yeni atmadılar balığın aç kalınca toprağı yemesi konusunda herkes aşikar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109286)
30 Nisan 2024 Salı 12:11
Kültür ve Turizm Bakanının eşi kendi projesi kapsamında ilimizi ziyaret etmiş. Aşağıdaki yorumlara bakınca şaşırmamak elde değil. Neyi eleştirmişsiniz neye karşı çıkıyorsunuz belli değil. Biri Kültür bakanının eşi ne alaka diyor biri açılış diyor biri ne kadar ücret alıyor diyor vs. Bakınca sadece yazmak için yazılmış içi boş cümleler. Ortada bir açılış yok. Kültür bakanının eşi yerine hangi bakanın eşinin gelmesini isterdiniz mesela. Çevre şehircilik bakanının eşi olurmuydu. Böyle boş boş konuşma hevesi nedir. Madem eleştiri var n
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109277)
29 Nisan 2024 Pazartesi 22:34
Madam Akpartili bir Bakanın eşi mi hala hala nasıl olur!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109272)
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:09
Neden se bingöl lün her açılışları gezılerı tuaf oluyor tanıtımın bakan beyın eşıyle ne ılgısı var ayrıca kapılar halka açılmıyor yuzen ada kapıları sadece torpıllılere açılıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109267)
29 Nisan 2024 Pazartesi 15:51
Sosyeteymis bakanımızın eşi acaba bu tanitimdan ne kadar ücret alıyor?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109265)
29 Nisan 2024 Pazartesi 15:39
Kültür bakanının eşi ne alaka?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109289)
30 Nisan 2024 Salı 15:29
@Misafir Kullanıcı gelseler bi dert gelmesele bi dert sordugun soruda cevap var zaten bakan eşi
16.05.2024
15:45
`Kural dışı` hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
'Kural dışı' hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
Suudi Arabistan, hac sürecinde, 'hac vizesi' almayanlara para cezası uygulama kararı aldı. Vizesiz, 'kural dışı' hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal yani 85 bin Türk lirası para cezası kesilecek.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın