KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Kızılboğa: 'özlenen Türkiye tablosu'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'ini değerlendirerek, 'Bu tablo özlenen Türkiye'dir. Bir beraber, ayrıştırmayan birleştiren bir Türkiye için 6 parti metni imzaladı. Ülkemize hayırlı olsun' dedi.

Kızılboğa: `özlenen Türkiye tablosu`
01 MART 2022 SALI 15:24
6
1728
11
AA aa

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'' üzerine Ankara'da bir araya geldi. Liderler, "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" metnine imza attı.

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem"ini değerlendirerek, “Bu tablo özlenen Türkiye'dir. Bir beraber, ayrıştırmayan birleştiren bir Türkiye için 6 parti metni imzaladı. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Yeni sistemin partili eleştiren Kızılboğa, “Tek adam sisteminde Cumhurbaşkanı siyasi parti genel başkanı. Devletin tüm kademelerinde liyakatten uzaklaşıldı ve siyasileşti. İmam alımında bile milletvekilleri torpil yapma peşinde. 6 Partinin uzlaştığı ve anlaşmaya vardığı "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" de Cumhurbaşkanının görev süresi 7 yıl olacak, yalnızca bir dönem için seçilebilecek. Cumhurbaşkanı seçilen kişinin partisiyle ilişiği kesilecek, görev süresi bitince aktif siyasete dönemeyecek. Yani Cumhurbaşkanı siyasi olmayacak, hesap verebilecek, sorgulanabilecek. Türkiye'yi din, dil, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm insanlar için eşit hale getirilecektir. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89865)
02 Mart 2022 Çarşamba 10:31
Çanakkale savaşında spiker gazi olan bir vatandaşımıza soruyor. Hacı amca Çanakkale de kimlerle savaştınız. Hacı 'Evladım kimler yoktu ki İngilizi mi almanı mı yunanı mı Fransızı mı desem vardı da vardı. Birde içimizdeki hainler vardı' bir davaya giriyorsanız kimin kim olduğunu önce bil başkan. Masadakilerin tamamı amerikan ve İngiliz sermayesi. Ülkende huzur yoksa yediğin içtiğin altın olsa ne yazar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89863)
02 Mart 2022 Çarşamba 09:39
Allahutela bu ülkei sizin ve ittifak kurduğunuz diğer partilerin şerrinden korusun. Duadan başka birşey gelimiyor elden. Malesef aklını kullanamayan % 40 lık bir kesim bu ittifaka destek veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89861)
02 Mart 2022 Çarşamba 09:13
(...SERD...))) EN BÜYÜK TORPİLLERİN MİLLETVEKİLLERİ TARAFINDAN PARLAMENTER SİSTEMDE YAPILDIĞINI ÇOCUKLAR BİLE BİLİYOR. ÖZLENEN TABLOYA GELİRSEK. TABLODA YENİ OLAN YADA BİLİNMEYEN BİR YÜZ YOK. KILIÇDAROĞLUNUN KUYRUĞUNA TUTMUŞ BEŞ TANE...... VAR. BUNLARIN İKİSİ EN YÜKSEK MEVKİLERDE GÖREV YAPTIKLARI PARTİLERİNİ SATMIŞ YARIN KİMİ SATARLAR BİLİNMEZ. AKŞENER DENEN ZAT SÖZDE MİLLİYETÇİ AMA HIRS UĞRUNA CHP GİBİ BİR PARTİYLE İŞ TUTABİLECEK KADAR UCUZ. KARAMOLLAOĞLU SİZDE ERBAKANCI SÖZDE MUHAFAZAKAR AMA DÜNE KADAR ERBAKANA SÖVENLERİN .....TAKILMIŞ MECZUP. BUNLARA ÖZLENEN TABLO DİYEN KIZILBOĞA.:)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89854)
02 Mart 2022 Çarşamba 01:38
Hakimlerin vermis oldugu kararlar ulkemizi sayet tazminatta mahkum ederse hakimlerden rucu edilir maddesi sahane olmus.. bundan böyle kimse siyasi saiklerle karar veremez..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89832)
01 Mart 2022 Salı 19:18
Başkan bak park etmek yasaktır. Denilmiş siz hala konuşuyorsun. Allah sizi Islah ede. Başkanlarınızın hepsi İngiliz sermayesi. Siz de oyuncakları olmuş patates soğan hesabı yapıyorsunuz. Davanız ne.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89874)
02 Mart 2022 Çarşamba 14:44
@Misafir Kullanıcı Ekmek yemek için ülkesini satmak ne zaman dava oldu. Göbeğini kaşıyan adam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89853)
02 Mart 2022 Çarşamba 01:36
@Misafir Kullanıcı Bunlarin davasi ekmek davasi ya senin ki?? Bre cahil önce git yazmayi öğren.. sonrada aklini basina geçirmeyi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89831)
01 Mart 2022 Salı 18:42
ERDOĞAN NEFRETİ ülkedeki kavgalıları bir araya getiriyorken ERDOĞAN SEVDASI ülkeye çağ atlatıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89880)
02 Mart 2022 Çarşamba 18:00
@Misafir Kullanıcı 'Muhasır Medeniyet' (KUŞATICI, İŞGALCİ MEDENIYET anlamında) olmayacağız inşaAllah. Ama MUASIR MEDENİYETLERİN seviyesinin üstüne bile çıktık. Çünkü DÜNYA maske yüzünden birbirine girmişken biz MEDENIYET dağıtıp maske yardımı yaptık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89860)
02 Mart 2022 Çarşamba 08:46
@Misafir Kullanıcı 20 yıldı durmadan çağ atlıyoruz,muhasır medeniyetler hizasına ne zaman geleceğiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89830)
01 Mart 2022 Salı 18:32
Bu 6 benzemez seçime girecek, seçimi kazanacak, koalisyon kuracak , Koalisyon kurma görevi yine Ak partiye 1. Olduğundan dolayı verilecek :))))Bu benzemezlerden birini safına çekse bir bakanlık verse yinede kendi saflarına çeker ....Mikail efendi kendini paralasin dursun ne yaparlarsa boş gökten gelen bir karar vardir
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın