KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Korkutata'dan manipülasyon vurgusu

AK Parti aday listesi üzerinden yürütülen propagandaların Bingöl'e hizmet noktasında hiçbir amaç gütmediğine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Korkutata; Bu bir nasip kısmettir. Fakat bilinmelidir ki, bu listede acemi yok. Büyük bir tecrübe var. Her birimizin farklı meziyetleri var. İyi bir takım olduk ve hizmete talibiz. Manipülasyonlara karşıdikkatli olalım

Korkutata`dan manipülasyon vurgusu
07 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE 04:27
22
6386
17
AA aa

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında halk ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla da temaslarını sıklaştırıyor. Ziyaretlerde halkın beklentilerini dinleyen adaylar, gördükleri teveccühten de memnuniyet duyduklarını ifade ediyor.

Seçim çalışmalarına dair değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adaylarından Zeki Korkutata, halkı hizmetle tanıştıran, yılların özlemlerini gideren AK Parti'nin 2023 hedeflerine ilerlemekte kararlı olduğunu, halkın da bu anlamda teveccüh göstermekte olduğunu söyledi.

“HİZMET PARTİSİYİZ”

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu ve sadece ülkeye değil, tüm İslam coğrafyasına hizmet ettiğini belirten Korkutata, kimlik siyaseti yapmadıklarına dikkat çekip Yunus Emre'nin “Yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü” sözünü hatırlattı ve ekledi; “Ak Parti olarak biz hizmet partisiyiz. Bu ilkemizin yanında milletin değerleri ile birlikte bütün bölgemize, orta doğuya ve İslam âlemine bakan bir partiyiz. Hamaset peşinde değiliz. Sorunlara çözüm üretme derdi olan bir partiyiz.”

BU LİSTEDE BÜYÜK BİR TECRÜBE VAR

Aday listesi üzerinden yürütülen propagandalara da dikkat çeken Korkutata, 52 aday adayının yer aldığı süreçte gayet olgun, seviyeli ve hoşgörülü davranıldığını, sonrasında da birlik beraberlik içerisinde çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Cevdet Yılmaz'ın Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık yapmış, halen Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi olan önemli bir siyasetçi olduğunu İfade eden Korkutata: “Feyzi Berdibek halka dokunabilen, deneyimli bir büyüğümüzdür. Biz de kamu bürokrasisinde en üst düzeyde görev alma imkânı bulduk. Bu listede acemi yok. Büyük bir tecrübe var. Her birimizin farklı meziyetleri var. Hatırda tutulması gereken halka hizmettir. İyi bir takım olduk ve halkımıza hizmete talibiz. Manipülasyonlardan uzak durmak durumundayız” dedi.

HALKIMIZ 3-0 YAPMAKTA KARARLIDIR

Yıllarca sağ partilerden yana tercih kullanan Bingöl'ün, 3-0 geleneğini yeniden hayata geçireceğine inandıklarını söyleyen Korkutata; “İlçelerden, köylerden her kesimden ve her bölgeden yoğun bir ilgi ve muhabbetle karşılanıyoruz. Bizleri mahcup edecek düzeyde ilgi ve alaka görüyoruz, büyük bir teveccüh görüyoruz. Yüreği bu kadar güzel bir halka hizmet etmekten başka gaye taşımak bize haramdır. Bu kadirşinas Bingöl halkına çok minnettarız. 3-0 yapacaklarına dair güçlü bir inanç ve söylem gelişmiş durumda. İnşallah halkımız manipülasyonlara karşı gerekli cevabı sandıkta verecek ve AK Parti'yi iktidara, adaylarını Meclis'e taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir kullanıcı (@Misafir_28434)
08 Haziran 2018 Cuma 03:21
Oyunu mhp yok vermeyi düşünenler mhpnin Bingöl de aday çıkarması çok zor onun için yine mecbur akp ye verin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28464)
08 Haziran 2018 Cuma 16:08
@Misafir kullanıcı AKP ye Vereceğime HDP ye verecem..Hiç olmazsa Adamların Gaye'si Belli..MHP nin AKP den farkı kalmadı..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28424)
08 Haziran 2018 Cuma 00:16
hdp bingoldeki kemik oyunu bile tam almasa bitane alir.yol universete hava alani diyor..insan utanirme gerceyi bingol halki gariban bu saydigin hizmetler akp vekil cikarmadigi tunceli hakkari sirnaktada var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28416)
07 Haziran 2018 Perşembe 23:34
Zeki senin ne hizmetin olabilir müsteşar yardımcısıyken ambulans tan sorumluyken ambulans ayarlıyamadın senden memlekete ne olabilir hüsamdan bıktık artık korkutata duymak ve görmek istemiyoruz yılların akpartilisiyim sizin inadınıza oy vermiyecem
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28413)
07 Haziran 2018 Perşembe 22:54
Zeki bey iyi bir siyasetci olabilirsin bingol e faydali da olabilirsin fakat cevdet ve fevzi nin oldugu yerde neyazik ki sana ekmek cikmaz. Yani lafin kisasi halk bunlardan bikti sana yazik olacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28408)
07 Haziran 2018 Perşembe 21:06
admin yorumları tarafsız yayınla en az 20 ye yakın yorum yazdık yayınlamadın hiçbiri de küfür ve hakaret içermiyordu .gerçekleri susturamazsın 24 haziran gecesi hem cevdet kaybedecek hem parayla haber yapan siz kaybedeceksiniz.bunu bilmiş ol
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28402)
07 Haziran 2018 Perşembe 18:24
Asla 3 0 olmaz Allahın izniyle akp bingöl de kaybeder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28392)
07 Haziran 2018 Perşembe 16:36
oy yok canim yeter artik ha Erdogana verilir o ayri belki ama meclis icin milletvekillerine oy yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28389)
07 Haziran 2018 Perşembe 15:38
Hizmet partisine bak cay demle insanlari kandirmaktan vazgecin öbür dünyada hepsinin eli yakanizdadir unutmayin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28385)
07 Haziran 2018 Perşembe 14:03
bekle zor olur
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın