KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2024 Salı
°C

Mazbatasını alan Başkan Tartar, görevine başladı

Eski Başkan Mehmet Zeki Dirik'ten görevi teslim alan Genç'in yeni Belediye Başkanı Kemal Tartar, 'Cenab-ı hak akıbetimizi hayırlı kılsın. Memleketimize ve insanlarımıza en güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Tek derdimiz halkımıza hizmet etmek olacak' dedi.

Mazbatasını alan Başkan Tartar, görevine başladı
04 NİSAN 2024 PERŞEMBE 22:26
6
1366
10
AA aa

31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Yeniden Refah Partisinden Genç İlçe Belediye Başkanı seçilen Kemal Tartar, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Başkanlık mazbatasını alan Kemal Tartar ve encümenleri daha sonra belediye hizmet binasına geldi. Burada eski Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılanan Tartar, yeni görevini alkışlar eşliğinde devraldı.

Dirik: “Allah yar ve yardımcınız olsun”

Devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “5 yıllık görev süremiz boyunca güzel eserlere imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün de başımız dik bir şekilde makamı devrediyoruz. Seçimin kazananı olur ve birde kaybedeni olur. Kazanmak ne kadar büyük bir şeref ise onurunla kaybetmekte büyük bir şereftir. Ben bir kez daha halkımızın verdiği karara büyük bir saygı duyduğumu ifade ederek sizlere başkanlık göreviniz boyunca başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. 5 yıllık görev sürem boyunca çalıştığım görev arkadaşlarımdan da helallik istiyorum. Rabbim, Kemal başkana ve çalışma arkadaşlarına başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Tartar: “Halkımızın gönlüne girmeyi Allah'ın izniyle başaracağız”

Görev süresi boyunca tek dertlerinin Genç halkına güzel ve hayırlı hizmetler yapmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kemal Tartar, “Bugün itibari ile bismillah deyip başladığımız görevimizde bizleri karşılayan ve medeni bir şekilde görevi devreden başkanımız Mehmet Zeki Dirik'e öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizler, halkımıza hizmet etmeyi amaç gütmüş kadrolar olarak Zeki başkanın bıraktığı yerden hizmetleri devam ettirip halkımızın gönlüne girmeyi Allah'ın izniyle başaracağız. Bugün itibariyle Genç ilçesinde siyasi parti terimini bir kenara bırakacağız ve bir kamu görevi gören kurum gibi hareket ederek sadece halkımıza en güzel hizmetleri nasıl götürürüz onun derdinde olacağız. Görevler ve makamlar gelip geçicidir. Bizler, görev süremizde halkımızın hayır duasını alma gayretinde olacağız. Cenab-ı hak akıbetimizi hayırlı kılsın. Memleketimize ve insanlarımıza en güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından eski Başkan Dirik, belediye mührünü Başkan Kemal Tartar'a takdim etti. Program, Başkan Tartar ve yeni seçilen belediye meclis üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108981)
05 Nisan 2024 Cuma 18:48
Ah zeki başkan ah. Çevrendeki insanların sana son hediyesi oldu. Yazık oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108977)
05 Nisan 2024 Cuma 16:27
Dünyada genç ilçesinin siyaseti kadar rezil bir siyaset bulamazsınız. Bu seçimde çalişilip çalisilmamaya oy verilmedi. İnsanların kendi ihtiraslarina oy verildi. Şimdiki yönetimin neler yapacağı belli. Şimdiki başkanın hedefi ne ki yıllar sonra gelip kendini aday koyuyorsun. Boş konuşmalar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109002)
06 Nisan 2024 Cumartesi 18:04
@Misafir Kullanıcı Şimdiki başkan 1 ay gençte kalmış mı. Gencin sorunlarını bilsin. Klasik bir çevirme köyü siyaseti. MHP den geçmiş dönemden aday olan şahıs 1 defa genç te kalmışlığı yok. Kendini önce akp den sonra MHP den aday koydu. Çok dikkat edilmesi gereken bir aile
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108975)
05 Nisan 2024 Cuma 15:41
Başkanım tebrik ederim, Rabbim HAYIRLI işler yapmayı nasip etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108961)
05 Nisan 2024 Cuma 09:58
Kemal Bey Dürüstlük Timsali Bir İnsandır, RABBİM Yardımcısı Olsun İNŞAALLAH.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109014)
08 Nisan 2024 Pazartesi 17:19
@Misafir Kullanıcı Dürüstlüğü ölçen bir makina mı icat edildi haberimiz yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108980)
05 Nisan 2024 Cuma 18:43
@Misafir Kullanıcı Para ve makam her babayiğidin kaldiracagi bir yük değildir. Dürüst olabilir ama yanındakiler için aynı şeye kefilmisin. Bunu Zaman gösterecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108957)
05 Nisan 2024 Cuma 08:31
Başkanım genç ana cadde yolunu asfalt yaparak başlayabilirsiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108942)
04 Nisan 2024 Perşembe 23:27
Helal olsun Genç lilere bu sefer iyi bir ders verdiler bu halk çantada keklik değil halkın bir iradesi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108978)
05 Nisan 2024 Cuma 16:29
@Misafir Kullanıcı Gerçekten helal olsun DEM CHP SAADET DEVA hepinizi birleştirmiş zeki baskan
30.04.2024
01:53
AK Parti değişim için düğmeye basıyor
AK Parti değişim için düğmeye basıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, değişim ve yaz dönemi çalışmaları ele alınacak. Seçim sonuçlarının değerlendirme analizleri neticesinde de yeni yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Ayrıca değişime İl Başkanları'ndan başlanacağı belirtiliyor. Bingöl'de değişim olacak mı? İşte detaylar…
30.04.2024
01:34
Bingöl Valisi Usta:
Bingöl Valisi Usta: 'Suçlulara göz açtırmayacağız'
Haftalık asayiş raporunu açıklayan Vali Usta: 'Hemşehrilerimin bilmesini isterim ki; ne büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bu yapıları çökertmek ve adalete teslim etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
29.04.2024
17:29
Bingöl`de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Güvenlik birimlerini tebrik eden Vali Usta; 'Operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle...' açıklamasında bulundu.
29.04.2024
15:56
IBAN`la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
IBAN'la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN yoluyla yapılan ödemeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vergi kaybını önlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda artık fiş kesmeyenlere her bir fiş için 3 bin 400 TL özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024
14:54
Başkan Özturan`dan sitem dolu açıklama!
Başkan Özturan'dan sitem dolu açıklama!
3. Lige yükselen Yozgat Bozospor'a 'kupanızın hikayesi kapkaranlıktır' diyen Başkan Özturan, şehrin sahipsizliğine de işaret etti; 'Ne yazık ki rakibimiz kadar şehrimize, gençlerimize, hayallerimize, bu işe harcanmış maddi manevi değerlere sahip çıkılmadı... Sesimiz, 'Canımız yanıyor, hakkımız yeniyor' feryatlarımız duyulması gereken mecralar tarafından bir türlü duyulmadı... Onların sözü, siyasi gücü birçok masada bizi ezdi geçti... Bir itirazımıza bile olumlu bir dönüş alma gücünü arkamızda hissedemedim, hissedemedik...'
29.04.2024
14:52
Bingöl`de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Bingöl'de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Doğumların 315'nin sezaryenle, 291'inin ise normal doğum yoluyla gerçekleştiği belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın