KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

AK Parti değişim için düğmeye basıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, değişim ve yaz dönemi çalışmaları ele alınacak. Seçim sonuçlarının değerlendirme analizleri neticesinde de yeni yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Ayrıca değişime İl Başkanları'ndan başlanacağı belirtiliyor. Bingöl'de değişim olacak mı? İşte detaylar…

AK Parti değişim için düğmeye basıyor
30 NİSAN 2024 SALI 01:53
12
2187
11
AA aa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin ardından A takımını yeniden topluyor. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Masada yeniden seçim sonuçlarının değerlendirilmesi olacak.

Oy kaybının nedenleri ele alınacak

AK Parti, yerel seçim sonuçlarının ardından gerçekleştirdiği tüm toplantılarda yaşanan oy kaybını mercek altına alıyor. Seçmenin sandığa gitmeme nedenleri, başka partilere oy geçişlerinin sebepleri ve aday belirleme süreçlerinde bir hata olup olmadığı irdeleniyor.

İlk sonuçlar masada olacak

AK Parti, seçimlerin ardından alınan açık uçlu sorularla seçmenin neden tercihini başka bir partiden yana yaptığı ya da neden sandığa gitmediğinin araştırılmasına karar vermişti.

Bu çalışmanın ilk çıktıları da masada olacak.

Değişime ilk, il başkanlarından başlanması bekleniyor

Bu arada geçtiğimiz Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kongremizin öncesinde de farklı kademelerde bayrak değişimlerine gideceğiz” demişti.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir değişim adımı atıp atmayacağı da merak edilirken, değişime kaybedilen illerdeki İl Başkanları'ndan başlanacağı belirtiliyor.

Yaz dönemi çalışmaları

AK Parti, önümüzdeki haftalarda “Türkiye'yi dinliyoruz” adı altında oy kaybının yaşandığı bölgelere ağırlık vererek tüm yurtta bir saha çalışması yürütecek.

Yapılan anket çalışmalarının yanı sıra AK Parti seçmenine doğrudan temas ederek tercihini neden değiştirdiği sorulacak. Bu çalışmaya hem milletvekilleri hem AK Partili kurmaylar hem de teşkilat aktif olarak katılacak.

Bingöl'de değişim olacak mı?

Seçim sonrası Bingöl kamuoyunda sıkça konuşulan konulardan biri de teşkilat bazlı değişim konusuydu. AK Parti Genel Merkez kaynaklarından alınan bilgiye göre seçimin kazanıldığı Bingöl'de, AK Parti İl Başkanı Av. Yılmaz Seven ile yola devam edileceği ancak yönetimde köklü değişim yaşanacağı, seçimin kaybedildiği ilçe ve beldelerin çok yönlü masaya yatırılacağı, aktif ve siyaseten kabul gören isimlerin partiyle ilişiğinin güçlendirileceği kaydedildi. Ayrıca seçimlerin kaybedildiği ilçe ve beldelerle ilgili özel bir çalışma yürütüleceği, ilçe ve belde başkanları nezdinde önemli bir değişimin yapılacağı vurgulanırken, AK Parti-MHP ittifakına dair öne çıkan bazı hususların da irdeleneceği ifade edildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109312)
01 Mayıs 2024 Çarşamba 02:37
Değişim olmaz ise ak parti diye bir parti kalmıyacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109309)
01 Mayıs 2024 Çarşamba 00:57
Şuraya bunu açık net bir şekilde yazmak lazım il başkanından olmazsaydı ili de kaybetmişti ak parti.
Eğer illaki bir kurban seçilecekse bu kurban il başkanı değildir.
Hani aşiret bölgeve akrabalarından seçilen önceki dönem dava aadamlari milletvekili il encümenleri belediye başkanları il başkanlarının ihanetinde ararsanız daha doğru olur diye düşünüyorum. Bunu seçmen ve il başkaninda aramamk gerekir. Dünün dava adamı olup bu günün muhaliflerinde aramak daha doğru olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109308)
01 Mayıs 2024 Çarşamba 00:56
Önce Torpille getirilen liyakatsiz, bilgisiz ve kibir abideleri kurum İl Müdürlerini değiştirsinler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109304)
01 Mayıs 2024 Çarşamba 00:34
İl Başkanları değiştirilmekle bir yere varılmaz. Eskiden vatandaşlar Cimer'e (Bimer miydi yoksa) bir sorun için yazınca, ilgili bütün yetkililer o gece uyumaz, 'biz ettik sen etme!' diye vatandaşın ayağına koşarlardı. Ya şimdi! Çarşıda vatandaşla karşılaşınca, kıh kıh diye gülerek kahkahalar patlatmakta yetkili ve ilgililer. 1940'lardan 2000'lere kadar süren vatandaşı insan yerine koymama anlayışı son birkaç yıldır geri gelmiş gibi. 'Kuzuyu kurda teslim etme!' anlayışına tekrar son vermekle başlamak lazım değişime
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109301)
30 Nisan 2024 Salı 23:16
Lo halemin halemin gelo çibe halemin,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109297)
30 Nisan 2024 Salı 19:52
Türkiye de bu kadar il kaybedilmiş..bence bingöl başarılı Yılmaz seven in değişmesine gerek yok..birileri kendisine yol yapmak için algı yapıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109287)
30 Nisan 2024 Salı 14:44
Mütavazi dürüst kişiliğiyle hemşerileriyle letişimi sevilen kişiliğiyle EYYÜB BOĞATEKİN değerlendirilebilir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109285)
30 Nisan 2024 Salı 11:35
İl başkanı da değişmeli değişim baştan başlar alttan değil başarısızlık lider ile sahaya yansır birilerini günah keçisi ilan etmek doğru değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109284)
30 Nisan 2024 Salı 11:16
İl başkanı Yılmaz seven ve ço uzun süre görev alan Merkez ilçe başkanı FEYZİ KIZIL bir an evvel değişmesi lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109283)
30 Nisan 2024 Salı 10:26
Desenize İl Başkanları, YOLCU.
Gelen Gideni Aratmasın Bari.!.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın