KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Vatandaşa Açık Kapı

Vali Mantı; Milletin kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasının hedeflenmektedir. Amacımız kamu imkânlarını vatandaşa en hızlı ve en doğru şekilde ulaştırmaktır.

Vatandaşa Açık Kapı
14 MART 2018 ÇARŞAMBA 00:01
12
2337
3
AA aa

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilecek olan vatandaş odaklı ‘Açık Kapı Projesi' tanıtım toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İlçe Kaymakamları, kurum amirleri ve projede görevlendirilen kamu kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

Program, Açık Kapı Projesi personeli Sosyal Çalışmacı Sümeyra Sevinç'in yaptığı tanıtım içerikli sunum ile başladı.

Sevinç sunumunda şu hususlara dikkat çekti: “İlk olarak 15 pilot ilde uygulanmaya başlanan ve daha sonra ilimizin de dâhil olmasıyla birçok ilde hayata geçirilen proje vatandaş odaklı olacaktır.  Projenin amacının ‘İlk Temas Noktası' olarak; vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek taleplere hızlı ve doğru çözümler üretilmesi ve İçişleri Bakanlığı'na bağlı kurumlar, yerel yönetimler ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde mümkün olan en fazla konuda hizmet verilmesini sağlamaktır.”

Daha sonra proje ile ilgili bir değerlendirme konuşması yapan Vali Mantı, “İçişleri Bakanlığımızın üzerinde önemle durduğu ‘Açık Kapı Projesi' kapsamında toplanmış bulunuyoruz. Başta valilik birimlerimiz ve ilçe kaymakamlıklarımız olmak üzere tüm birimlerin projeyi sahiplenmesi ve en güzel şekilde uygulaması gerekiyor. Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasının hedeflenmektedir. İnşallah Açık Kapı projesini kuruluş amacına uygun olarak daha etkili bir şekilde uygularız. Vatandaşımız bir şekilde derdini anlatmak için gelecektir. İnşallah bu uygulama sayesinde kurum ve kuruluşlarımız arasında zaman ve mesafe problemini ortadan kaldırılacağız. Vatandaşlarımızın şikâyeti en uygun ve doğru yere gidecek” diye konuştu.

Proje amacının kamu imkânlarını vatandaşa en hızlı ve en doğru şekilde ulaşmak olduğunu ifade eden Vali Mantı, “Sorumluluktan kaçmayalım. Sorumluğumuzun gereğini yerine getirelim. Bu proje ile güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Açık Kapı Projesinde kapsamında toplamda 5 personel (1 Sosyolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı,1 Sosyal İnceleme Uzmanı, 1 Halkla İlişkiler Personeli, 1 İş ve Meslek Danışmanı) görev alacak.

Toplamda 52 ilde hizmette olan proje ilimizde 15 Mart 2018 tarihi ile başlayacak ve 3. Etapta hizmet verecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24058)
15 Mart 2018 Perşembe 15:33
daha açılmamış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24018)
14 Mart 2018 Çarşamba 17:35
öncelikle sehir içi aht minübüslerinin soförlerine bi egetim verilsin.İnsanlara hakaret ederek rencide etmeleri.Rekabetin olmamasi belediye zaten duyarsiz kaç defa sikayet edildi oralı olan yok belediye otobüsü olmayan tek il heralde..sayın valimiz umarım ilgilenir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24023)
14 Mart 2018 Çarşamba 23:24
@Misafir Kullanıcı Yücel Barakazi görevden alınana kadar yada seçim gelene kadar sabır edeceğiz kardeşim. Malesef başka çaremiz yok. Yeni gelecek insan hizmet ehli olacak inşallah. İl yönetimi kararlı bu konuda.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın