KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan…

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu. Seçim sonrası ilk görüşünü aktaran Başkan Arıkan; 'Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz' vurgusunda bulundu.

Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan…
31 MART 2024 PAZAR 22:59
468
10416
31
AA aa

AK Parti Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kesin olmayan sonuçlara göre, Bingöl Belediye Başkanı olarak bir kez daha seçilerek şehir tarihinde önemli bir dönüm noktasına imza attı. Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu.

“AYNI KARARLILIKLA HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Seçim sonrası ilk açıklamasını yapan Başkan Arıkan, bu önemli başarıyla şehrin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamak adına kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Arıkan: “Şunu çok net söylüyorum; birinci dönem var olan heyecanımız, sizlerin bugün bize verdiği bu önemli sorumlulukla daha artmıştır. Bu dönem inşallah göreceksiniz, hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacak ve güçlü bir şehri gelecek nesillere emanet edeceğiz” dedi.

ARIKAN'DAN TEŞEKKÜR

Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyip teveccüh gösteren Bingöl halkına teşekkür eden Başkan Arıkan, şunları söyledi;

“51 yıl sonra ilk defa iki dönem üst üste belediye başkanı seçilmemiz, bizlere gösterdiğiniz sonsuz güvenin en açık göstergesi olmakla birlikte, bir milat niteliğindedir.

“Sürdürülebilir bir gelecek” hedefiyle çıktığımız hizmet yolcuğunda, sizlerin gösterdiği kararlılık ve destek, bu zaferin en temel taşıdır.

Şehr-i Bal Diyarı Bingöl'ümüze layıkıyla hizmet etmek için bir önceki dönemde olduğu gibi yine var gücümle çalışacağımızı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla memleketimizi daha da ileriye taşıyacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.

Bu kutlu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere; Milletvekillerimiz Sn. Feyzi Berdibek, Sn. Zeki Korkutata, İl Başkanımız Sn. Yılmaz Seven, partimizin tüm kademe başkan ve üyelerine, Cumhur İttifakı bileşeni Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Başkanı ve teşkilatlarına, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanlarımız ile aday adaylarımız ile AK Davaya gönül vermiş isimsiz kahramanlara, sivil toplum örgütlerimize ve siz kıymetli Bingöl halkına tüm destekleriniz için içtenlikle şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca seçim sürecinin sükunetle tamamlanmasında emeği geçen tüm görevlilere de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.  Sevgi, saygı ve muhabbetle…”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108921)
03 Nisan 2024 Çarşamba 20:18
Bu vekıllerle yol gıdersen sonun hüsran olur her bırının arkasında bır sokak serserısı sankı mafyacılık oynuyoruz oy zamanında sarılırlar secım bıttıgınde telefona bakmazlar meclıste refarans ısterler görüşmemız için sormuşlar sızın ŞEGLIGINIZ nereye kadar demişlerki sızın EŞEKLIGINIZ devam edene kadar bu kadar net onların vekıllıgıde bızım salaklıgımız oldugu müdetçe devam eder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108920)
03 Nisan 2024 Çarşamba 14:25
Sayin Erdal baska bunu cok iyi bilmelidirki suan hedefleri odagi olan AKP den dolayi degilde sahsen inaniyorumki memleketimizin insnai Erdal baskana guvenerek sahsindan yana oy kullanmistir. Baskanimizi tebrik ediyorum ve devam eden projeler acisindan secilmesi cok iyi oldu ayrica onumuzdeki bu 4-5 yillik surecte kendisini cok buyuk gorevler ve hizmetler bekliyor. Belediyenin gorevi sehrin gorsel, kulturel ve de bu zamanda en onemlisi halk icin gelecegimiz icin yatirimsal calismalar yapmalidir. Allah yardimcisi olsun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108918)
03 Nisan 2024 Çarşamba 12:32
Erdal allah var mütevazidir eywallah ama sinsidir. Ayrıca başarısız bir belediye başkanıdır. Bir il sadece mütevazi diye birini seçmez seçmemeli. Donanımı birikimi yetersiz bir adamdır. Anlayana kadar iş işten geçecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108907)
02 Nisan 2024 Salı 23:59
Zafer sarhoşluğuna kapılma.Nara atma.Ağır başlı ol.Yanıbaşındaki hezimeti gör.Urfa daki,genç ilçesindeki,Sancak beldesindeki sonuç senin başına da gelebilirdi.Çalışmaların taktir oldu.Millet etrafında kenetlendi.Değerini bil.Emeğe saygılı ol.İşçiler arasında ayrım yapma.Eş dost akraba ayrımcılığı yapma.Eşit ol v.b v.b
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108902)
02 Nisan 2024 Salı 18:23
Erdal Başkan,öncelikle tebrikler, aldığınız oylar kesinlikle sizin şahsınıza verilen onlardır.Başkaları kendine pay çıkarmaya çalışmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108894)
02 Nisan 2024 Salı 16:42
Dem Partisi itraz etsin Amin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108880)
02 Nisan 2024 Salı 16:12
AKP den ayrilsan iyi edersin ismini kurtarirsin en azindan cocuklarin senden utanmaz Akp den ayril bagimsiz olarak devam et
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108870)
02 Nisan 2024 Salı 11:45
Söz konusu Erdal Arıkan eleştirisi olunca 50 beğenmeyen her an hazır, hep aynı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108867)
02 Nisan 2024 Salı 09:22
dikkat ediniz ne zaman yerinde ve hakli bir yorum yapilsa hemen dis servislerin icimize yerlestirdikleri elemanlar yorumlari geri plana itip okunmasini engellemeye calisiyorlar. bu taktik devamli tüm dünyada yapilir.
dikkat edin hakli olarak Biz Müzlümanlarin israyil ile ilgili tepkisi ortaya konulunca pes pese gereksiz yorumlarla bu kardesimizin katil israyile olan tepkisini dile getirdigi yorum geri plana gereksiz zirva yorumlarla kaydirilmis.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108843)
01 Nisan 2024 Pazartesi 23:09
Ma colig ca wérda,colig şimarim.huma akp simar verd.
29.04.2024
17:29
Bingöl`de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Güvenlik birimlerini tebrik eden Vali Usta; 'Operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle...' açıklamasında bulundu.
29.04.2024
15:56
IBAN`la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
IBAN'la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN yoluyla yapılan ödemeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vergi kaybını önlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda artık fiş kesmeyenlere her bir fiş için 3 bin 400 TL özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024
14:54
Başkan Özturan`dan sitem dolu açıklama!
Başkan Özturan'dan sitem dolu açıklama!
3. Lige yükselen Yozgat Bozospor'a 'kupanızın hikayesi kapkaranlıktır' diyen Başkan Özturan, şehrin sahipsizliğine de işaret etti; 'Ne yazık ki rakibimiz kadar şehrimize, gençlerimize, hayallerimize, bu işe harcanmış maddi manevi değerlere sahip çıkılmadı... Sesimiz, 'Canımız yanıyor, hakkımız yeniyor' feryatlarımız duyulması gereken mecralar tarafından bir türlü duyulmadı... Onların sözü, siyasi gücü birçok masada bizi ezdi geçti... Bir itirazımıza bile olumlu bir dönüş alma gücünü arkamızda hissedemedim, hissedemedik...'
29.04.2024
14:52
Bingöl`de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Bingöl'de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Doğumların 315'nin sezaryenle, 291'inin ise normal doğum yoluyla gerçekleştiği belirtildi.
29.04.2024
14:51
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu, kendi özel kliniğini açarak Bingöllü vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
29.04.2024
14:50
Rotahane`nin durağı `Yüzen Adalar` oldu
Rotahane'nin durağı 'Yüzen Adalar' oldu
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Türkiye'nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği proje çerçevesinde Bingöl'e gelerek Yüzen Adalar'ı gezdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın