KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

Barakazi'den 'hoşgörü' vurgusu | HABER YORUMLARI

Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Barakazi, diyalog konusunun önemine vurgu yaparken, ayrıştırıcı söylem ve eylemlerin sakıncalarına da dikkat çekti. Bizzat halkın kendisi olarak, halkla birlikte yönetimi şekillendirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Barakazi, halkın görmediği, dokunamadığı, dertleşemediği bir kimlikten uzak durmayı önemli bulduklarının da altını çizdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ZAZA DAYI (@Misafir_17254)
28 Kasım 2013 Perşembe 14:36
Bingöl deyince bende akan sular durur,Biz Yücel beyle beraber aynı evde büyüdük,kardeş değiliz,bizler,adalıda yüzerken,içmelerde piknikteyken,yücel dersinin başındaydı,hepimiz yokluklarla büyüdük fakat yücel gerçekten çok zor durumlarda imam hatibi bitirdi ve okul birincisi olarak,
hep onunla dalga geçerdik,malla derdik,ders ten başka birşey bilmez derdik, biz içmeye giderken o namazını kılardı.ders çalışırdı,sinivelandan elinde bakraç yoğurtla o kadar mesafeyi kat eder bize gelirdi.
Yani kısacası yücel imkansızı başardı.
Ben inanıyorumki Yücel Bingöle Belediye başkanı seçilecek ve en az üç dönemde orda kalacak.
Karalama,çamur atma,politikaları oluyor ama inanınki Sayın Başbakan bunu dikkate alarak bu karalama kampanyalarında olan kişilere bir şamar gibi Yücelin Adaylığı damgasını vuracaktır.
Saygılarımla.
Laj ema şöret.
XALO12 (@Misafir_16444)
01 Kasım 2013 Cuma 20:26
bingöl sevdalısı arkadaşlar bingöl içinde yaşıyan insanlarıda gördük nasıl bir zihniyetle yönettiler ilimizi,yok zazaca diyeceğine neden farsça diyen arkadaş,yazık yazık yücel barakazi gibi bir başkanı bir daha ömrünüzde göremezsiniz.yolun açık olsun YÜCEL BARAKAZİ
kemall fezi (@Misafir_16442)
01 Kasım 2013 Cuma 19:14
bu saaten sonra serdar sizi rahat bırakmaz o ve yandaşları bir zamanlar feyzi berdibeğin siyaset hayatını bitirdiler bunlar çok tehlikeli şahsiyetlerdir doğu ve göneydoğunun parmakla gösterdiği bakanımıza olmadık laflar söylüyorlar asıl bunları dikkate alsanız iyi olur teşekürler yolunuz açık olsun diyorum.
karasevda (@Misafir_16441)
01 Kasım 2013 Cuma 19:11
Gariban Bingöl Sevdalısı arkadaş keşke yücel beyi böyle bir suçlamayla itham etmeden önce biraz araştırma yapsaydın teknoloji çağındayız.Bu konuda size bir bilgi vereyim.Alman eğitim sisteminde iki anadalı beraber okuyabilirsiniz hatta alt dallarından birinide.Yücel beyin bu şekilde okumasıda onun takdir edilmesi gereken bir vasfı iken siz yeriyorsunuz.Muhtemelen okumuş olduğunuz bu cw parti yönetimine de sunulmuştur.Kısacası resmi belgelerde böyle oyunlar oynayamazsınız.Bu lekeleme politikaları artık Bingöl de tutmuyor.Bingöllüler değişti.
Gariban Bingöl Zavallısı (@Misafir_16422)
01 Kasım 2013 Cuma 11:18
Soruyorum; Türkiye'de 2 yıllık yüksek okul bitirene ön lisans bitirdi derler, 4 yıllık yüksek okulu, fakülteyi bitirene de lisans eğitimini bitirdi derler. Bizim Başkan A. Adayımız Almanya'da bir yıl içinde 2 okulda lisans eğitimini tamamlamış. Yani Türkiye'de 8 yılda bitirilmesi gereken okulları bir yıl gibi dünyada emsali görülmemiş bir başarı ile bitirmiş. Yahu kardeşim biz Bingöl halkı cahildik ancak sen Bingöl'ü terk ettikten sonra o günden bu güne köprü altında çok su geçti. Danışmanların sana bunu anlatmadılar mı? Ancak..............
Mehmet aya (@Misafir_16380)
31 Ekim 2013 Perşembe 13:40
Arkadaşlar demek ki bakan bey baktı ki Bingöl de DİL sorunu var onun için yücel beyi tercih etti. Bingölün siyasi kaderi hep bu olmuştur dışarıdan ısmarlama bunlar siyaseti bir HIRSA çevirmişler memleketi düşünen kim bunu altında KAZIM AGA yoksa ben bıyıklarımı kazı-tayım bunlar at koşturuyorlar bütün iktidar partileri babalarının çiftliği ya Bu yeni partiye yarayacak huda-par şansı artıyor. Birde onu deneyin adamlar siyasete bulaşmamış vede Bingöl de ikametgah ediyorlar. (Bu arada yücel beyi tanıyorum diyenler kimin penceresinden tanıyorsunuz)
taner m (@Misafir_16374)
31 Ekim 2013 Perşembe 12:38
çok iyi derecede zazaca değilde çok iyi farsça konuşuyor demesi ne kadar acı.. zazaca demek ayıp mıdır beyler soruyorum size
Yasam kalite (@Misafir_16358)
31 Ekim 2013 Perşembe 04:20
Arkadaslar Yucel beye hayırlı olsun onca yorum var ama Bingolün renkli siması sayın vekilim Eşref tas tan dinleyelim adaylık sürecini malum belediye başkanlığı deyince vekile ters çünkü bu kavrama hiç alışamadı denize düşen yılana sarılır misali bakan beye kafa tutmak için Serdar beye sarıldı adami gaza getirdi olmadı Serdar beye üzüldüm adamın basını yiyecek gibi yazık vallaha böyle bir vekilin baskan seçmesini düşünebiliyor musunuz Allah ak partiden razı olsun böyle bir vekile fırsat vermediği için yoksa vallaha tüm projeler iptal !!
zaza zaza (@Misafir_16354)
30 Ekim 2013 Çarşamba 23:43
Dayatma diyen arkadaşlar serdar atalay nasıl geldi.. Halk çok mu tanıyordu. Yücel bey serdar atalaydan iyi olacaktır. İştişareye önem veren biri. Ama serdar bey öyle değil iki kelime konuşamazsın yanında hep ben konuşayım der.
Muhammed Taha ONUR (@Misafir_16345)
30 Ekim 2013 Çarşamba 16:54
yaklaşık 25 yıldır tanıyorum. Cevdet YILMAZ' dan sonra bingöl' de siyaset hayatına atılan bu kalitede başka biri daha var mı bilmiyorum. doğallığı, içtenliği ,donanım ve birikimiyle Bingöl siyasetine kalite getirmiştir. İnşallah hak ettiği değer karşılıksız kalmaz. kirletilmemesi(çünkü bunu haketmiyor) dileğiyle başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın