KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

1 ayda 70 bin kişi hastaneye başvurdu

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Ocak 2012 verilerini açıkladı. Bilgiler arasında ilginç ayrıntılar var. 262 bin nüfuslu Bingöl’de 1 ayda 70 bin hasta poliklinik ve acil servislerde muayene oldu.

1 ayda 70 bin kişi hastaneye başvurdu
13 MART 2012 SALI 19:54
0
1519
0
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Ocak 2012 verilerini basınla paylaştı. 1 aylık veriler arasında 262 bin nüfuslu Bingöl'de 1 ayda 70 bin hasta poliklinik ve acil servislerde muayene olduğu belirtildi.

Bingöl genelinde bir ay içerisinde 39 bin 628 kişi polikliniklerde, 27383 kişi acil servislerde muayene edildi.Bunlardan 3 bin 240 kişi yatarak tedavi edildiği bin 422 kişi ameliyat edildiği kaydedildi.

70 bin hastanın poliklinik ve acil servislere müracaat ettiği Bingöl'de bin 700 kişi bir üst kuruma sevki gerçekleştirildi.

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü açıklamasında, “Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde 6 bin 178 hasta kabul edilmiş, Bin 837 dolgu, bin 970 çekim, 2053 protez yapılmıştır. Acil sağlık hizmetleri kapsamında 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne 28 bin 797 sayıda çağrı yapılmış, 9 bin 281'i cevaplanmıştır. Gereksiz arama 19 bin 516, günlük ortalama çağrı sayısı 1028, toplam taşınan hasta 1275'tir. Kentsel vaka sayısı 1027, kırsal vaka sayısı 248 olup, il dışına taşınan hasta sayısı da 95'tir” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın