KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

112 acil'e bir ayda 35 bin çağrı yapıldı

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Ağustos ayı verilerine göre, Acil sağlık hizmetleri kapsamında 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne 35 bin 345 sayıda çağrı yapıldığı, 13 bin 471’inin cevaplandığı belirtildi.

112 acil`e bir ayda 35 bin çağrı yapıldı
28 EYLÜL 2011 ÇARŞAMBA 21:54
0
1941
0
AA aa

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Ağustos ayı verilerine göre, İl genelindeki hastaneler tarafından Ağustos ayı içerisinde 32 bin 518 kişi polikliniklerde, 47 bin 761 kişi acil servislerde muayene edildiği açıklandı. Verilere göre, 3 bin 11 kişinin yatarak tedavi edildiği bin 482 kişinin ise ameliyat edildiği, bin 531 kişinin de bir üst kuruma sevkinin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Aynı verilere göre, Bingöl Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde 4 bin 422 hastanın kabul edildiği, 922 dolgu, bin 172 çekim, bin 318 protezin yapıldığı belirtildi. Acil sağlık hizmetleri kapsamında 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne 35 bin 345 sayıda çağrı yapıldığı, 13 bin 471'inin cevaplandığı ifade edilerek, “Gereksiz arama 21 bin 847, günlük ortalama çağrı sayısı bin 140, toplam taşınan hasta sayısının ise bin 712'dir. Kentsel vaka sayısı bin 440, kırsal vaka sayısı 272 olup, il dışına taşınan hasta sayısı da 135'tir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
09.02.2026
14:03
Bingöl`de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 zanlı yakalandı.
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın