KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ocak 2026 Cumartesi
°C

119 köyle ulaşım sağlanamıyor

Bingöl'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, 119 köy ile irtibatın sağlanamadığı belirtildi.

119 köyle ulaşım sağlanamıyor
01 ŞUBAT 2011 SALI 08:16
0
2115
0
AA aa

Kar yağışı ile birlikte ulaşıma kapanan köy yollarında çalışma başlatıldı. Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 119 köy yolunu açmak için 10 ekip oluşturulduğu ve çalışmaların başlatıldığı bildirildi. 

Bingöl Meteoroloji Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde kar kalınlığının 3, yüksek kesimlerde ise 40 ile 60 santimetre arasında ölçüldüğü belirtildi.

Kar yağışına teslim olan Yedisu ilçesinde ise hayat durma noktasına geldi. İlçe merkezinde kar kalınlığının 60 santimetre olarak ölçüldüğü belirtilirken, Yedisu-Erzincan karayolunun da ulaşıma kapandığı bildirildi. Kar ile birlikte vatandaşlar iş yeri ve evlerinin önlerini temizlerken, Yedisu Belediye Başkanlığı'na ait iş makinesi ise ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda çalışmalara başladı.

Kar yağışının bereket olduğunu belirten Hüseyin Açıkyer isimli vatandaş ise, her türlü zorluğa rağmen yağışların iyi olduğunu söyledi. Açıkyer, "Kar yağınca hayat durma noktasına geliyor. Ama kar yağışı berekettir. Yağması tüm olumsuzluklara rağmen iyidir" dedi.

Beyaz örtüye bürünen Yedisu ilçesinde, başıboş köpeklerin karda oynaması ise dikkatlerden kaçmadı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın