Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.
Rakiplerinin puan kaybına odaklanırken, kalan maçları kayıpsız tamamlamaya odaklanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 12Bingölspor, bu hafta şampiyonluk yarışının önemli maçlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor karşısında da 3 puanı taraftarına armağan etmeye hazırlanıyor.
Yoğun bir hazırlık sürecine giren ve hatasız bir maçla rakibini eli boş göndermeye hazırlanan yeşil beyazlı ekip, 23 Mart Pazar günü saat 13.00'de Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak kritik maç için taraftara ‘tribünleri dolduralım' çağrısında bulundu.
“TRİBÜNLERİ DOLDURALIM, BİRLİKTE TARİH YAZALIM!”
12 Bingölspor Kulübü Yönetimi'nden yapılan açıklamada da, bu haftaki maçık şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olduğuna dikkat çekilerek Bingöl'deki tüm taraftarların kenetlenerek tribünden destek vermeye davet etti.
Açıklamada, tribün desteği çağrısı dolayısıyla maçın canlı yayınlanmayacağı hatırlatılarak Bingöl merkez ve ilçeleri ile tüm köylerinden Bingölspor'a gönül verenler tribünlere davet edildi.
12 Bingölspor Yönetimi'nin açıklaması şöyle:
“Değerli Büyük 12 Bingölspor Taraftarı ve Kıymetli Hemşehrilerimiz; Şampiyonluk yolunda en kritik maçlarımızdan birine çıkıyoruz! Bu mücadelede sadece sahadaki 11 oyuncumuz değil, Bingöl'ün tamamı, ilçelerimiz, köylerimiz, hep birlikte kenetlenmeliyiz! Bu yüzden, Bitlis Özgüzeldere ile pazar günü saat 13.00'te oynayacağımız bu önemli maçta canlı yayın yapmayacağız. Çünkü bu mücadeleyi hep birlikte, omuz omuza, tribünden yaşamak istiyoruz! Yurtdışında yaşayan kıymetli hemşehrilerimiz, biliyoruz ki kalbiniz bizimle atıyor, bu maçı heyecanla takip etmek istiyorsunuz. Maalesef canlı yayın yapamayacağımız için bizlere kırılmamanızı diliyoruz. Ancak bilin ki, sahada ve tribünde her an sizleri yanımızda hissedeceğiz! Ve şimdi, Bingöl'ün dört bir yanına ve şehir dışındaki tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz! Genç'in mert insanları, Solhan'ın inançlı yiğitleri, Karlıova'nın yürekli sevdalıları… Adaklı'nın vefalı dostları, Kiğı'nın dağ gibi vakur insanları, Yayladere'nin gönül adamları, Yedisu'nun su gibi temiz yürekli evlatları… Ve Bingöl Merkez ile tüm köylerimiz! Şehir dışında yaşayan tüm Bingöllüler! Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!”
Bingöl Valiliği, il genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma riski nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildiğini duyurdu.
01.01.2026
15:09
Bingöl'de STK'lara PRODES'ten Rekor Destek
10 proje kabul edildi, derneklere 6 milyon 663 bin TL'yi aşan hibe sağlandı. Bingöl'de sivil toplum kuruluşları, 2025 yılı PRODES Destek Programı kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Valilik koordinesinde hazırlanan projelerle, uzun yıllar sonra ilk kez çift haneli proje kabulüne ulaşıldı.
01.01.2026
15:08
Afrikalı öğrenciler Bingöl'de kar sevinci yaşadı
Bingöl Üniversitesinde öğrenim gören Afrikalı öğrenciler, ilk kez kar görmenin sevincini yaşadı.
01.01.2026
15:07
Minibüs şarampole devrildi: 9 yaralı
Kar yağışının etkili olduğu Bingöl-Elâzığ yolunda minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
01.01.2026
15:06
Bingöl'de yoğun kar yağışı!
Bingöl'de yoğun kar yağışı etkisi sürüyor. Sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekerken, çocuklar ise kar topu oynayarak keyfini çıkardı.
01.01.2026
15:04
Bingöl'de yeni yılın ilk bebeği 'Mihrişah' oldu
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Mihrişah bebeği ve ailesini ziyaret ederek hediye verdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın