Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.
Rakiplerinin puan kaybına odaklanırken, kalan maçları kayıpsız tamamlamaya odaklanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 12Bingölspor, bu hafta şampiyonluk yarışının önemli maçlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor karşısında da 3 puanı taraftarına armağan etmeye hazırlanıyor.
Yoğun bir hazırlık sürecine giren ve hatasız bir maçla rakibini eli boş göndermeye hazırlanan yeşil beyazlı ekip, 23 Mart Pazar günü saat 13.00'de Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak kritik maç için taraftara ‘tribünleri dolduralım' çağrısında bulundu.
“TRİBÜNLERİ DOLDURALIM, BİRLİKTE TARİH YAZALIM!”
12 Bingölspor Kulübü Yönetimi'nden yapılan açıklamada da, bu haftaki maçık şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olduğuna dikkat çekilerek Bingöl'deki tüm taraftarların kenetlenerek tribünden destek vermeye davet etti.
Açıklamada, tribün desteği çağrısı dolayısıyla maçın canlı yayınlanmayacağı hatırlatılarak Bingöl merkez ve ilçeleri ile tüm köylerinden Bingölspor'a gönül verenler tribünlere davet edildi.
12 Bingölspor Yönetimi'nin açıklaması şöyle:
“Değerli Büyük 12 Bingölspor Taraftarı ve Kıymetli Hemşehrilerimiz; Şampiyonluk yolunda en kritik maçlarımızdan birine çıkıyoruz! Bu mücadelede sadece sahadaki 11 oyuncumuz değil, Bingöl'ün tamamı, ilçelerimiz, köylerimiz, hep birlikte kenetlenmeliyiz! Bu yüzden, Bitlis Özgüzeldere ile pazar günü saat 13.00'te oynayacağımız bu önemli maçta canlı yayın yapmayacağız. Çünkü bu mücadeleyi hep birlikte, omuz omuza, tribünden yaşamak istiyoruz! Yurtdışında yaşayan kıymetli hemşehrilerimiz, biliyoruz ki kalbiniz bizimle atıyor, bu maçı heyecanla takip etmek istiyorsunuz. Maalesef canlı yayın yapamayacağımız için bizlere kırılmamanızı diliyoruz. Ancak bilin ki, sahada ve tribünde her an sizleri yanımızda hissedeceğiz! Ve şimdi, Bingöl'ün dört bir yanına ve şehir dışındaki tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz! Genç'in mert insanları, Solhan'ın inançlı yiğitleri, Karlıova'nın yürekli sevdalıları… Adaklı'nın vefalı dostları, Kiğı'nın dağ gibi vakur insanları, Yayladere'nin gönül adamları, Yedisu'nun su gibi temiz yürekli evlatları… Ve Bingöl Merkez ile tüm köylerimiz! Şehir dışında yaşayan tüm Bingöllüler! Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!”
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın