KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Aralık 2025 Cumartesi
°C

12 Bingölspor'dan çağrı: 'Şimdi kenetlenme zamanı!'

Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.

12 Bingölspor`dan çağrı:
20 MART 2025 PERŞEMBE 02:30
13
3936
3
AA aa

Rakiplerinin puan kaybına odaklanırken, kalan maçları kayıpsız tamamlamaya odaklanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 12Bingölspor, bu hafta şampiyonluk yarışının önemli maçlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor karşısında da 3 puanı taraftarına armağan etmeye hazırlanıyor.

Yoğun bir hazırlık sürecine giren ve hatasız bir maçla rakibini eli boş göndermeye hazırlanan yeşil beyazlı ekip, 23 Mart Pazar günü saat 13.00'de Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak kritik maç için taraftara ‘tribünleri dolduralım' çağrısında bulundu.

“TRİBÜNLERİ DOLDURALIM, BİRLİKTE TARİH YAZALIM!”

12 Bingölspor Kulübü Yönetimi'nden yapılan açıklamada da, bu haftaki maçık şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olduğuna dikkat çekilerek Bingöl'deki tüm taraftarların kenetlenerek tribünden destek vermeye davet etti.

Açıklamada, tribün desteği çağrısı dolayısıyla maçın canlı yayınlanmayacağı hatırlatılarak Bingöl merkez ve ilçeleri ile tüm köylerinden Bingölspor'a gönül verenler tribünlere davet edildi.

12 Bingölspor Yönetimi'nin açıklaması şöyle:

“Değerli Büyük 12 Bingölspor Taraftarı ve Kıymetli Hemşehrilerimiz; Şampiyonluk yolunda en kritik maçlarımızdan birine çıkıyoruz! Bu mücadelede sadece sahadaki 11 oyuncumuz değil, Bingöl'ün tamamı, ilçelerimiz, köylerimiz, hep birlikte kenetlenmeliyiz! Bu yüzden, Bitlis Özgüzeldere ile pazar günü saat 13.00'te oynayacağımız bu önemli maçta canlı yayın yapmayacağız. Çünkü bu mücadeleyi hep birlikte, omuz omuza, tribünden yaşamak istiyoruz! Yurtdışında yaşayan kıymetli hemşehrilerimiz, biliyoruz ki kalbiniz bizimle atıyor, bu maçı heyecanla takip etmek istiyorsunuz. Maalesef canlı yayın yapamayacağımız için bizlere kırılmamanızı diliyoruz. Ancak bilin ki, sahada ve tribünde her an sizleri yanımızda hissedeceğiz! Ve şimdi, Bingöl'ün dört bir yanına ve şehir dışındaki tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz! Genç'in mert insanları, Solhan'ın inançlı yiğitleri, Karlıova'nın yürekli sevdalıları… Adaklı'nın vefalı dostları, Kiğı'nın dağ gibi vakur insanları, Yayladere'nin gönül adamları, Yedisu'nun su gibi temiz yürekli evlatları… Ve Bingöl Merkez ile tüm köylerimiz! Şehir dışında yaşayan tüm Bingöllüler! Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!”

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113842)
21 Mart 2025 Cuma 19:49
Bir Erzurumspor lu olarak Bingölspora canı gönülden başarılar diliyorum inşallah bu sezon 3.lig de görmek dileğiyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113838)
21 Mart 2025 Cuma 14:19
deplasman trübinini de açın sığmayacağız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113822)
20 Mart 2025 Perşembe 22:02
İstanbul Çamlıcadan Bingöl sporu takip ediyorum başarılar diliyorum inşanllah grup lideri olur 3.lige çıkarn
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın