Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.
Rakiplerinin puan kaybına odaklanırken, kalan maçları kayıpsız tamamlamaya odaklanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz 12Bingölspor, bu hafta şampiyonluk yarışının önemli maçlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor karşısında da 3 puanı taraftarına armağan etmeye hazırlanıyor.
Yoğun bir hazırlık sürecine giren ve hatasız bir maçla rakibini eli boş göndermeye hazırlanan yeşil beyazlı ekip, 23 Mart Pazar günü saat 13.00'de Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanacak kritik maç için taraftara ‘tribünleri dolduralım' çağrısında bulundu.
“TRİBÜNLERİ DOLDURALIM, BİRLİKTE TARİH YAZALIM!”
12 Bingölspor Kulübü Yönetimi'nden yapılan açıklamada da, bu haftaki maçık şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olduğuna dikkat çekilerek Bingöl'deki tüm taraftarların kenetlenerek tribünden destek vermeye davet etti.
Açıklamada, tribün desteği çağrısı dolayısıyla maçın canlı yayınlanmayacağı hatırlatılarak Bingöl merkez ve ilçeleri ile tüm köylerinden Bingölspor'a gönül verenler tribünlere davet edildi.
12 Bingölspor Yönetimi'nin açıklaması şöyle:
“Değerli Büyük 12 Bingölspor Taraftarı ve Kıymetli Hemşehrilerimiz; Şampiyonluk yolunda en kritik maçlarımızdan birine çıkıyoruz! Bu mücadelede sadece sahadaki 11 oyuncumuz değil, Bingöl'ün tamamı, ilçelerimiz, köylerimiz, hep birlikte kenetlenmeliyiz! Bu yüzden, Bitlis Özgüzeldere ile pazar günü saat 13.00'te oynayacağımız bu önemli maçta canlı yayın yapmayacağız. Çünkü bu mücadeleyi hep birlikte, omuz omuza, tribünden yaşamak istiyoruz! Yurtdışında yaşayan kıymetli hemşehrilerimiz, biliyoruz ki kalbiniz bizimle atıyor, bu maçı heyecanla takip etmek istiyorsunuz. Maalesef canlı yayın yapamayacağımız için bizlere kırılmamanızı diliyoruz. Ancak bilin ki, sahada ve tribünde her an sizleri yanımızda hissedeceğiz! Ve şimdi, Bingöl'ün dört bir yanına ve şehir dışındaki tüm hemşehrilerimize sesleniyoruz! Genç'in mert insanları, Solhan'ın inançlı yiğitleri, Karlıova'nın yürekli sevdalıları… Adaklı'nın vefalı dostları, Kiğı'nın dağ gibi vakur insanları, Yayladere'nin gönül adamları, Yedisu'nun su gibi temiz yürekli evlatları… Ve Bingöl Merkez ile tüm köylerimiz! Şehir dışında yaşayan tüm Bingöllüler! Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!”
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın