KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Nisan 2026 Cuma
°C

120 projenin uygulanması devam ediyor

FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, 2012 yılının analiz yılı olacağını vurgulayarak, '120 projenin uygulaması bölgemizde devam ediyor. Eş finansmanı da dikkate aldığımızda 40 milyon TL'ye yakın kaynak kullandırılması söz konusudur' dedi.

120 projenin uygulanması devam ediyor
28 MART 2012 ÇARŞAMBA 11:46
0
1761
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA), 2012 yılını analiz yılı ilan ettiği bildirildi. Malatya merkezli, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, geçtiğimiz hafta Bingöl'de düzenlenen ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın başkanlık ettiği toplantı hakkında bilgi verdi.

Altunyuva, "Yaklaşık iki yıldır, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerine hizmet ediyoruz. 26 kalkınma ajansının bağlı bulunduğu Kalkınma Bakanı'mız sayın Cevdet Yılmaz ajanslarla yakından ilgileniyor. 26 kalkınma ajansının bölgelerine hizmet etkimesinde sayın bakanımızın büyük bir desteği var. Fırat Kalkınma Ajansı ile de yakından ilgileniyor. Bingöl'deki yönetim kurulu toplantımıza başkanlık eden sayın bakanımız iki yıllık sürece ajans faaliyetlerinin genel değerlendirmesi yapıldı" ifadelerini kullandı.

İki yıllık sürede bölge planının yapıldığını, çağrı yapıldığını ve projelere destek verdiklerini hatırlatan Altunyuva, "İki yıllık sürede 7 destek programı uygulandı. 120 projenin uygulaması bölgemizde devam ediyor. Eş finansmanı da dikkate aldığımızda 40 milyon TL'ye yakın kaynak kullandırılması söz konusudur" diyerek, bölgenin analizleri ve fırsatlarının oluşturulması bakımından da 2012 yılını analiz yılı olacağını vurguladı. Fethi Altunyuva, 2014 ve 2023 planlaması ve hazırlıklarını da yaptıklarını da kaydetti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.04.2026
01:05
Hafız Kal Yarışması`nda Bölge Birincisi Bingöl`den
Hafız Kal Yarışması'nda Bölge Birincisi Bingöl'den
Hafızlar; Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, tecvid ve tilavet alanlarındaki yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada Bingöl'ü temsil eden Şeyma Bozaba bölge birincisi oldu.
16.04.2026
23:04
12 Bingölspor`un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor'un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor Kulübü, ülke genelinde yaşanan ve derin üzüntüye yol açan olaylar nedeniyle planlanan şampiyonluk kutlamalarının tamamının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp, şampiyonluğu yalnızca maç sonrası düzenlenecek kupa töreniyle sade bir şekilde kutlayacağını duyurdu.
16.04.2026
22:36
Bingöl`de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de organik tarım ve iyi tarım uygulamaları kapsamında satış yapan işletmeler denetlendi. Kontrollerde ürünlerin sertifikaları, etiket bilgileri ve muhafaza koşulları incelendi.
16.04.2026
21:43
Kaya`dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
Kaya'dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
DEM Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2025 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim raporuna muhalefet şerhi koydu. Kaya, doğrudan temin harcamaları, araç giderleri ve bütçe planlamasına ilişkin çeşitli tespitler paylaştı.
16.04.2026
20:50
‘Kadraj Bingöl` Fotoğraf Yarışması`nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bingöl'de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği 'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada Bingöl'ün doğal ve kültürel değerlerini yansıtan kareler büyük beğeni topladı.
16.04.2026
19:01
81 İlde Eş Zamanlı ‘Okul Güvenliği` Toplantısı
81 İlde Eş Zamanlı 'Okul Güvenliği' Toplantısı
Bakanların koordinasyonunda 81 ilde düzenlenen 'okul güvenliği' toplantısına, Bingöl Valisi Cahit Çelik de katıldı. Toplantıda okullarda alınacak yeni güvenlik tedbirleri ele alındı. Polis ve Jandarma kontrolleri sıkılaştırılacak!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın