KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

12Bingölspor Başkanı Özturan'dan çok sert sözler

Hakemlerin desteğiyle Yozgat Bozokspor'un şampiyon yapılmak istendiğini ve bu uğurda her türlü kıyağın yapıldığını savunan 12Bingölspor Başkanı Mehmet engin Özturan; 'Bu tezgâhta tepeden tırnağa her kim varsa hepsini lanetliyoruz' dedi. Özturan, büyük emeklerle kurulan takıma ilgisiz kalınmasına da isyan edip resti çekti; 'Tek başıma da kalsam…'

12Bingölspor Başkanı Özturan`dan çok sert sözler
05 MART 2024 SALI 04:01
9
3504
4
AA aa

Geçtiğimiz hafta Genç Muratspor'un verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesinden dolayı ligden çekilme kararı açıklamasının ardından 12 Bingölspor Kulübü de, liderlik mücadelesinde Yozgat kulübünün hakemler tarafından kayırıldığını belirterek verilen şaibeli kararlara rağmen 12Bingölspor'un kaderine razı bırakılmasına sessiz kalınmasına tepki gösterdi. 

12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, pazar günü oynanan Yozgat Bozokspor'un 86. dakikadaki 'hakem ikramı' penaltıyla sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldığını belirterek sezon boyunca Yozgat Kulübü lehine çalınan taraflı düdüklerle gruptaki tüm takımların emeklerinin hiçe sayıldığını belirtti.  

Özturan paylaşımında, Yozgat'ın şampiyonluğuna kanalize olan bir sistemin ortaya konulduğuna vurgu yaparak yapılan yatırımlara rağmen 12Bingölspor'u kaderine razı bırakan ilin büyüklerine de sitemde bulundu.  

“TEK BAŞIMA KALSAM BİLE…”

Özturan, paylaşımında, “Yozgat Bozok kendi sahasında hakem ikramıyla 86. dakikada bulduğu penaltıyla 1-0 galip ayrıldı. Sezon başından beri hakem iteklemeleriyle masa başı kurgularıyla şaibeli bir şampiyonluk yarışı sergileyen Yozgat Kulübü'nü ve sezon boyunca çaldıkları taraflı düdüklerle gruptaki bütün kulüplerin emeklerini hiçe sayan, bu tezgâhta tepeden tırnağa her kim varsa hepsini lanetliyoruz.  Grupta bir tarafta küme mücadelesi varken tabiri caiz ise bir tek Yozgat'ın şampiyonluğuna kanalize olmuş bir sistem ortaya koyulmuş ve diğer kulüpler tarafından sarfedilen hiçbir emek ve mücadelenin 'ti'ye alınmadığı bir tiyatroyla karşı karşıya olduğumuz acayip bir girdabın içinde olduğumuzu beyan ederek bunların ağababalarını da alabora edeceğimizi kamuoyunun takdirine ve bilgisine sunarız.  Son olarak da bu süreçte bu haksızlık, bu taraflı hakem tutumlarında 12Bingölspor'u kaderine razı bırakan ilin büyüklerini de bu sessizliklerinden ötürü vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Bunca emek bunca yatırım ve bunca hayalleri olan Bingöl gençliğinin hakkını savunmamak da bir tek bizim ilimize yakışırdı. Sessiz kalanlar mutlu kalsın biz düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz.  Sonu ne olursa olsun tek başıma kalsam bile tüm haksızlıklara karşı bu şehri ve bu takımı asla yalnız bırakmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Erol Yılmaz

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108305)
05 Mart 2024 Salı 19:41
Bence başkan iyi ama malesef hakem lobisine yenik düştük malatya ve Elazığdaki mac yüzünden bu durumlara geldik. Bu grubun araştırılması gerekir. Şike varsa gereği yapılmalıdır. Başkanım seneye hazırlık yapın Ahmet Ayatada bizden biri antrenör olarak kalmalı. Baray
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108301)
05 Mart 2024 Salı 13:49
seninleyiz başkan çok kaliteli bir insansın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108298)
05 Mart 2024 Salı 11:40
Sayın başkan seni tebrik ediyorum. Allah senin yolunu ve bahtını açık etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108291)
05 Mart 2024 Salı 09:29
HELAL OLSUN SANA ADAM GB ADAMSIN SENİN GİBİLER BİNGÖLÜ YÖNETMELİ SAMİMİYETLE İFADE EDİYORUM
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın