KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

176 Metruk Bina Yıkıldı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, madde kullanımını önleme kapsamında 102'si metruk yapı olmak üzere 176 yapının yıkıldığını söyledi.

176 Metruk Bina Yıkıldı!
27 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA 00:37
3
2595
3
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, ‘26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü' kapsamında Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kamu kurum müdürlerine plaket verdi.

Barakazi, program sonrası yaptığı açıklamada, Valilik koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüttüklerini belirtti.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde madde bağımlıların meskeni haline gelen metruk yapıların tespit edilerek yıkıldığını kaydeden Barakazi, “kaçak ve metruk yapılarla mücadele kapsamında ilimizin çeşitli mahallelerinde bulunan işgal ve terk edilmiş yapılar Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerinin kontrolünde yıkılıyor. Bu kapsamda 2016-2018 yılları arasında 74 işgal, 102'si metruk yapı olmak üzere 176 yapı yıkıldı. Çalışmalar kapsamında Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca 95 bin TL idari para cezası kesildi” diye konuştu.

Madde kullanımını önleme ve metruk yapıların yıkımı noktasında planlı bir şekilde çalışma yürütüldüğünü vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “Metruk yapılar yıkıldıkça hem uyuşturucu madde kullanımının önüne geçiliyor hem de görüntü kirliliği engelleniyor. Gerek ekiplerimizce gerçekleştirilen kontrollerde tespit edilen yapılar, gerekse vatandaşlarımızca yapılan şikayetler doğrultusunda tespit edilen metruk yapıların yıkımına devam edilecektir. Halkımızın huzuru, güveni ve rahatı için çalışmalara devam edilecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29483)
28 Haziran 2018 Perşembe 08:28
Benim mahallemde de metruk yapı bulunmakta hem madde kullananlar hem de köpekler barınmakta belediyeye onca başvurumuza rağmen belediye gereğini yapmamaktadır. Reklam çok icraat yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29437)
27 Haziran 2018 Çarşamba 11:30
Tüm plaketler Yücel Barakazi'ye.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29406)
27 Haziran 2018 Çarşamba 07:42
yücel bey inanınızki halk senden dolayı çok huzursuz hiç bir şekilde güven vermiyorsun uyuşturucu ile mucadele konusunda Allah güvenlik güçlerimizde razı olsun eğer mücadale konusunda samimi isen başında bulunduğun kurumun yani belediyede çoğu kullanıyor örneğin zabıta birimi yani şöyle ikide bir reklam verip ben şunu bunu yaptım deme hakkınız yok
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın