KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2025 Çarşamba
°C

2 bin 500 kişi telekom'a borçlu

Borçların tahsili için 8 Ocak'ta başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirten Yiğitbaş, peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığını vurguladı

2 bin 500 kişi telekom`a borçlu
11 OCAK 2007 PERŞEMBE 09:51
0
1016
0
AA aa
Bingöl'de 2 bin 500 kişinin telefon borcu yüzünden Telekom'a borçlu olduğunu bildiren Bingöl Türk Telekom Başmüdürü Mustafa Yiğitbaş, alacaklı oldukları toplam borç miktarının 680 bin YTL olduğunu söyledi. Bu borçların tahsili için 8 Ocak'ta başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirten Yiğitbaş, peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığını vurguladı. Yiğitbaş; “50 bin YTL borcu bulunan bir abonemiz var. Borçlandığı tarih dikkate alınarak yapılan düzenleme sonucu bu abonemizin ödeyeceği borç miktarı 16 bin YTL olarak belirlenmiştir” dedi.
Türk Telekom'un, biriken borçları tahsil etmek için 08-28 Ocak 2007 tarihleri arasında yürüteceği kampanya hakkında bilgi veren Türk Telekom Bingöl Başmüdürü Mustafa Yiğitbaş, borcu olan abonelerin bu kampanyayı değerlendirmesi tavsiyesinde bulundu.
Şuan itibariyle bingöl'de 2 bin 500 kişinin borçlu olduğunu söyleyen Yiğitbaş, toplam borç miktarının 680 bin YTL olduğunu vurguladı.
Peşin ödemelerde yüzde 90 indirim uygulandığının altını çizen Yiğitbaş, indirim miktarının yıllara göre farklılıklar gösterdiğini belirtti.
3 yıldan beri borcu olan bir abone ile 1 yıldan beri borcu olan bir abonenin yararlandığı indirim tutarının da farklı olduğunu aktaran Yiğitbaş; “3 yıllık borcu bulunan abone, indirimden daha fazla yararlanır. Bu kampanyada indirimler anaparaya değil, biriken gecikme zammına uygulanır. Anaparanın tamamı tahsil edilir. Şuanda gecikme zammı dahil 50 bin YTL borcu bulunan abonemiz var. Borçlandığı yıl baz alınarak yapılan düzenleme sonucu bu abonemizin ödeyeceği toplam miktar 16 bin YTL olarak belirlenmiştir. 2 bin 500 YTL borcu bulunan bir abonemiz ise 500–600 YTL arasında bir ödeme yapacak” diye konuştu.
 Bu kampanyanın 2006 yılı 9'uncu aya kadar olan borçları kapsadığını kaydeden Yiğitbaş, sonraki borçların kampanya dışında olduğunu ifade etti.
Borçların taksitlendirilebildiğini söyleyen Yiğitbaş, Vakıflar Bankası ve Ziraat Bankası'na gidilerek kredi kartıyla da ödeme yapılabileceğini belirtti.
Büyük kolaylıklar sağlayan bu kampanyanın iyi değerlendirilmesini isteyen Yiğitbaş; “İnsanlarımızın ekonomik durumları gözler önündedir. Sağlanan bu kolaylıklar iyi değerlendirilmeli. Ayrıca ödemeleri son güne bırakmaktan sakınılmalı. Son günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı ödeme yapamayanlar olabilir” şeklinde konuştu.


BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın