KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

20 bayan kursiyerin sertifikası verildi

Ketenalp, şuanda aile bütçesine katkı amaçlı yapılan bu çalışmaların, yakın zamanda il ekonomisine de olumlu yansıyacağının altını çizdi.

20 bayan kursiyerin sertifikası verildi
02 ŞUBAT 2007 CUMA 09:31
0
1157
0
AA aa
Bingöl Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliğiyle açılan 10. Dönem Singer Dikiş-Nakış kursu tamamlandı. Kursu başarıyla bitiren 20 bayan kursiyer, düzenlenen törende sertifikalarını aldı.
Kursiyerlerin sertifikalarını almaları ve ürettiği ürünlerin sergilenmesi amacıyla Bingöl Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Dün saat 14.00da yapılan törene Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Vali Yardımcıları Hayati Taşdan ve Vedat Yılmaz, İl Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Hansu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun, çeşitli kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ketenalp, 10. dönemi tamamlanan kursta 200'den fazla bayan kursiyerin eğitim gördüğünü ve kurs bitirme belgesi aldığını belirtti.
Bu kurslar sayesinde bayanların iş bulma ve iş kurma imkânı yakaladığına dikkat çeken Ketenalp, şuanda aile bütçesine katkı amaçlı yapılan bu çalışmaların, yakın zamanda il ekonomisine de olumlu yansıyacağının altını çizdi.
Bingöl Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde birçok faaliyetin yürütüldüğüne işaret eden Ketenalp, dikiş-nakış kurslarının bu faaliyetlerden sadece bir tanesi olduğunu vurguladı.
Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nce şimdiye kadar 167 etkinlik ve projenin yürütüldüğünü kaydeden Ketenalp, sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Yapılan konuşmanın ardından sergi açılışı yapıldı. Kursiyerlerin ürettiği ürünler incelendikten sonra belge törenine geçildi. Kursu başarıyla tamamlayan 20 bayan kursiyer, katılımcılar tarafından belgelerini aldı.
 

BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
27.07.2026
11:47
Bingöl`de Jandarma`dan Suçlulara Geçit Yok!
Bingöl'de Jandarma'dan Suçlulara Geçit Yok!
Bingöl'de jandarmanın bir haftalık operasyon bilançosu açıklandı. Aralarında terör, uyuşturucu, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderilirken, 42 bin 712 kök kenevir, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
27.07.2026
11:46
Bingöl`de Oyun Parkları Yenileniyor
Bingöl'de Oyun Parkları Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, çocukların daha güvenli ortamlarda oyun oynayabilmesi amacıyla kent genelindeki parklarda çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve kauçuk zeminlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
27.07.2026
11:45
Bingöl`de Elektrik Akımına Kapılan Demir Ustası Hayatını Kaybetti
Bingöl'de Elektrik Akımına Kapılan Demir Ustası Hayatını Kaybetti
Bingöl merkezde yapımı süren bir inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki demir ustası Aydın Atılgan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan Atılgan'ın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
27.07.2026
11:44
Bingöl`de uyuşturucu taciri yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu taciri yakalandı
Bingöl polisinin çalışmasında uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
26.07.2026
19:19
Budan; `İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır`
Budan; 'İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır'
Yıllardır Kazakistan'da yaşayan, uluslararası projelere imza atan, binlerce kişiye istihdam sağlayan iş insanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan, Bingöl Online'a konuştu. Budan; memleket sevgisinden ailesine, başarı anlayışından eğitime, insana yaptığı yatırımdan Türkiye'nin geleceğine kadar birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportajın detayları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın