KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

20:45 saatine servet

F.Bahçe'den kimse katılmadığı Çırağan'daki baloya 900 davetli iştirak etti. Havai fişek ve ışık gösterisinin yapıldığı gecede Kenan Doğulu konser verdi.



20:45 saatine servet
29 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE 11:44
0
1231
0
AA aa
BÜYÜK bir özveri sonrası 16. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, bu mutluluğunu Çırağan Sarayı'nda düzenlediği coşkulu bir baloyla kutladı. Spor, sanat ve iş dünyasından 900 kişinin katıldığı baloda, Galatasaray yönetimi ve futbolcular hazır bulunurken, geceye Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı. Baloya davet edilmelerine rağmen Fenerbahçe'den hiç kimsekatılmazken, Beşiktaş'ı genel sekreter Kenan Öner temsil etti. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, davetlileri eşi ile birlikte kapıda karşıladı. Baloda yemek, şampiyonluğun kazanıldığı saat olarak belirlenen 20.45'te başlarken, havai fişek ve ışık gösterileri geceye ayrı bir renk kattı. Ses sanatçısı Kenan Doğulu kendi orkestrasıyla verdiği konserde davetlileri coştururken, başta asbaşkan Adnan Polat'ın 20.45'le şampiyonluğu gösteren saati yanı sıra, tarihsel değeri olan Galatasaray ürünleri ve sanat eserleri, düzenlenen müzayedede açık artırmayla satışa sunuldu.

Büyük ilginin gösterildiği müzayedede Polat'ın saati 350 bin YTL'ye alıcı bulurken, toplam 980 bin YTL gelir elde edildi. Neşeli dakikaların yaşandığı baloda G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polat, Bakan Şahin'in "Bu yılki hedefiniz neler?" sorusuna esprili bir şekilde "Futbolda bir deyim vardır. Bizim için en önemli maç önümüzdeki maçtır diye. Bizim de ilk hedefimiz 29 Temmuz'daki Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa. Kupayı kazanmak istiyoruz. Sonra da Şampiyonlar Ligi" yanıtı verdi.


Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın