KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

20:45 saatine servet

F.Bahçe'den kimse katılmadığı Çırağan'daki baloya 900 davetli iştirak etti. Havai fişek ve ışık gösterisinin yapıldığı gecede Kenan Doğulu konser verdi.



20:45 saatine servet
29 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE 11:44
0
1056
0
AA aa
BÜYÜK bir özveri sonrası 16. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, bu mutluluğunu Çırağan Sarayı'nda düzenlediği coşkulu bir baloyla kutladı. Spor, sanat ve iş dünyasından 900 kişinin katıldığı baloda, Galatasaray yönetimi ve futbolcular hazır bulunurken, geceye Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı. Baloya davet edilmelerine rağmen Fenerbahçe'den hiç kimsekatılmazken, Beşiktaş'ı genel sekreter Kenan Öner temsil etti. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, davetlileri eşi ile birlikte kapıda karşıladı. Baloda yemek, şampiyonluğun kazanıldığı saat olarak belirlenen 20.45'te başlarken, havai fişek ve ışık gösterileri geceye ayrı bir renk kattı. Ses sanatçısı Kenan Doğulu kendi orkestrasıyla verdiği konserde davetlileri coştururken, başta asbaşkan Adnan Polat'ın 20.45'le şampiyonluğu gösteren saati yanı sıra, tarihsel değeri olan Galatasaray ürünleri ve sanat eserleri, düzenlenen müzayedede açık artırmayla satışa sunuldu.

Büyük ilginin gösterildiği müzayedede Polat'ın saati 350 bin YTL'ye alıcı bulurken, toplam 980 bin YTL gelir elde edildi. Neşeli dakikaların yaşandığı baloda G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polat, Bakan Şahin'in "Bu yılki hedefiniz neler?" sorusuna esprili bir şekilde "Futbolda bir deyim vardır. Bizim için en önemli maç önümüzdeki maçtır diye. Bizim de ilk hedefimiz 29 Temmuz'daki Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa. Kupayı kazanmak istiyoruz. Sonra da Şampiyonlar Ligi" yanıtı verdi.


Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
09:27
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde tandırda unutulan köz yangına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın