KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ağustos 2026 Salı
°C

266 köy yolu ulaşıma kapandı

Bingöl'de 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle 266 köy yolu ulaşıma kapandı.

266 köy yolu ulaşıma kapandı
31 OCAK 2012 SALI 19:01
0
1824
0
AA aa

Bingöl merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar nedeniyle vatandaşlar sokakta güçlükle yürürken, belediye ekipleri ve esnaf kaldırımlarda biriken karı temizlemeye çalışıyor.

Bingöl Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, AA muhabirine, özellikle 48 saattir etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezinde kar kalınlığının 60 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 1 metreye ulaştığını belirterek, kar yağışının yarın da etkili olmasının beklendiğini söylediler.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışı ve tipi nedeniyle 266 köy yolu ulaşıma kapanırken, kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmaların sürdürüyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
23:07
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM`den geçti
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM'den geçti
Terörsüz Türkiye sürecinin yasal çerçevesini oluşturması planlanan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda 468 oyla kabul edildi.
10.08.2026
23:04
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST`te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST'te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, 2026 TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması'nda 2 bin 118 proje arasından sıyrılarak Türkiye ikinciliğini kazandı.
10.08.2026
23:03
Genç`te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç'te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç Belediyesi tarafından hayata geçirilen Murat Nehri Sahil Düzenlemesi 1. Etap Projesi'nde çalışmalar başladı. Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasındaki alan, park, seyir ve dinlenme alanlarıyla ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri haline getirilecek.
10.08.2026
23:02
Bingöl`de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah da ele geçirildi.
10.08.2026
22:42
Pir`e Hanuku`da ilk cem töreni düzenlendi
Pir'e Hanuku'da ilk cem töreni düzenlendi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde bulunan Pir'e Hanuku İnanç Merkezi'nde ilk kez cem töreni gerçekleştirildi. Erzincan, Tunceli ve Yedisu'dan gelen vatandaşların katıldığı tören, yoğun ilgi gördü.
10.08.2026
22:40
Seven;
Seven; 'Türkiye Yüzyılı yürüyüşü sürecek'
AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla Bingöl'de düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Yılmaz Seven, çeyrek asırlık hizmet yolculuğunu değerlendirerek, 'İlk günkü aşkla ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda yürümeyi sürdüreceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın