KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2026 Salı
°C

28 Aileye Umut Oldular

Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2019 yılı Ekim ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

28 Aileye Umut Oldular
08 KASIM 2019 CUMA 16:49
3
2044
1
AA aa

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan yardımcısı Refik Gönül, Ekim ayı içerisinde 28 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, toplamda 7 bin 195 TL tutarında yardımda bulunduklarını belirtti.

Bingöl Umut Kervanı başkan yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Ekim ayında yapılan yardım çalışmalarını Kamuoyuyla paylaşarak, şunları söyledi:

“Bir ay içerisinde 28 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, toplamda 7 bin 195 TL tutarında yardımda Bulunduk. Her ay olduğu gibi bu ay da Bingöl Umut Kervanı olarak muhtaç ailelere yardımda bulunmaya devam ettik. Muhtaçların umudu haline gelen Bingöl umut Kervanı olarak, yaptığımız yardımlarla muhtaç, kimsesizlerin ihtiyaçlarını giderme gayreti içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Ekim ayı içerisinde 20 aileye 2 bin 245 TL tutarında gıda yardımı ve 8 aileye 4 bin 950 TL tutarında nakdi yardımda bulunduk. Önümüz kış ve kış ayları muhtaçlar için daha çetin geçiyor. Veren ellerimizden muhtaçların kış aylarını rahat atlatmaları için daha fazla yardım bekliyoruz. Rabbim verenlerden razı olsun. Çalışmalarımızı bereketlendirsin.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52499)
08 Kasım 2019 Cuma 22:44
Yardımlar gizli yapılır
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB`de ayrı müfredatla okutulacak
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL`lik para trafiği! Bingöl`de de gözaltılar var
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
08.09.2026
15:06
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL`ye çıkıyor
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL'ye çıkıyor
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Aba, Resmî Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle arıcılık desteklerinde yüzde 80 oranında artış yapıldığını açıkladı. Bazı üreticiler için ödenecek destek tutarı dikkat çekici seviyeye ulaşırken, yeni desteklerle arıcıların üretim maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor.
08.09.2026
15:05
Bingöl`de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 bin 176 kök kenevir/skunk bitkisi, 430 gram esrar, 104 kilogram tütün, silah ve yüzlerce mühimmat ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
07.09.2026
19:07
Genç`te `Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi` Çalıştayı
Genç'te 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' Çalıştayı
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' çalıştayında uyuşturucu ve sanal kumarla mücadeleden aile yapısının güçlendirilmesine, ağır borçlanmadan düğün ve taziyelerde israfın azaltılmasına kadar ilçenin sosyal sorunları ele alındı. Çalıştayda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için ortak hareket çağrısı yapıldı.
07.09.2026
10:12
Bingöl Umut Kervanı`ndan 172 aileye yardım eli
Bingöl Umut Kervanı'ndan 172 aileye yardım eli
Bingöl Umut Kervanı Derneği, ağustos ayında 172 aileye 473 bin 199 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Dernek, yurt dışı ve Filistin-Gazze'ye de 722 bin 699 TL yardım yaparken, ay boyunca gerçekleştirilen toplam yardım 1 milyon 195 bin 898 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın